L'Espectacle Programació Entitat
 
La Passió continua per Setmana Santa: reservi ja les entrades!
3 d'abril de 2009

La Passió d'Esparreguera oferirà demà la sisena representació de les deu programades per aquesta temporada en horari de tarda i nit. La propera representació, una de les més tradicionals: la del Divendres Sant.

Ens trobem a l'equador de la temporada 2009 i és que el 4 d'abril es durà a terme la sisena representació a les portes de la Setmana Santa. Serà la única representació que La Passió programa en horari de tarda-nit ja que l'endemà es celebra la festivitat de Diumenge de Rams.
De moment, les previsions d'assistència de públic són bones i s'espera arribar i, fins i tot poder superar, els 10.000 espectadors.
Les properes representacions són el 10 d'abril Divendres Sant i els diumenges 19, 26 d'abril i l'1 de maig dia en què s'acabarà la temporada.

Encara sou a temps de gaudir d'un espectacle que barreja la tradició de la història amb la modernitat de la posada en escena, l'ús d'efectes especials...

No us ho perdeu i reserveu ara les vostres entrades. És molt fàcil: truqueu al 93 777 15 87 o envieu un correu a comunicacio@lapassio.net amb les vostres dades.

Si voleu estar informats de les diferents promocions existents podeu consultar el següent enllaç:

http://www.lapassio.net/pagina.php?idApartat=45

Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87