L'Espectacle Programació Entitat
 
Aquest diumenge gaudiu amb el concurs de fotografia de La Passió
3 d'abril de 2009

Entre les 10 i les 13 hores del diumenge 5 d'abril, els personatges i els diferents quadres de La Passió d'Esparreguera deixaran l'escenari per envair diferents espais de les instal·lacions del Teatre de La Passió que enguany celebra el 40è aniversari.

El diumenge les instal·lacions del Teatre de La Passió seran les protagonistes del concurs de fotografia 2009 de La Passió. Una altra de les accions per celebrar el 40è aniversari del Teatre.

L'edició 2009 del Concurs de Fotografia de La Passió d'Esparreguera rep el títol LA PASSIÓ. 40 ANYS DEL TEATRE i té com a principal objectiu poder commemorar aquest aniversari a través del ja consolidat concurs de fotografia.

Enguany els participants al concurs podran gaudir dels següents quadres i escenificacions:

1. Samaritana + Mercaders del temple: ubicació a l'exterior del teatre, a la Plaça de la Sardana. Al costat de les palmeres.

2. Sant Sopar: ubicació a la Sala Petita

3. Sanedrí: ubicació a Maquillatge

4. Pietat: ubicació a la platea de la Sala Gran

5. Pilat: ubicació a la façana

6. Flagel·lació: ubicació al davant del monument del Llongueras

Tradicionalment, el concurs de fotografia de La Passió sortia de les fronteres del teatre i d'Esparreguera ja que es duia a terme el mateix dia de la presentació de la temporada arreu de Catalunya.

Tothom que ho desitgi hi pot participar i el concurs està obert a qualsevol tipus de tècnica fotogràfica. Les fotografies participants al concurs apareixeran a una exposició durant la temporada 2010 de La Passió d'Esparreguera.


Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87