L'Espectacle Programació Entitat
 
Èxit de la 8a edició del concurs de fotografia de La Passió
13 d'abril de 2009

La Passió d'Esparreguera i l'Agrupació Fotogràfica d'Esparreguera (AFE) valoren molt positivament l'edició d'enguany del concurs de fotografia, celebrat a les instal·lacions de La Passió per celebrar el 40è aniversari del teatre. En total van ser 80 els fotògrafs participants.

Entre les 10 i les 13 hores del diumenge, els personatges i els diferents quadres de La Passió d'Esparreguera han deixat l'escenari per envair diferents espais de les instal·lacions del Teatre de La Passió que enguany celebra el 40è aniversari. I aquests nous emplaçaments es deuen a la realització de la 8a edició del concurs de fotografia, enguany amb una exitosa afluència de fotogràfs de diferents agrupacions fotogràfiques de Catalunya.

L'edició 2009 del Concurs de Fotografia de La Passió d'Esparreguera rep el títol LA PASSIÓ. 40 ANYS DEL TEATRE i té com a principal objectiu poder commemorar aquest aniversari a través del ja consolidat concurs de fotografia.


Tradicionalment, el concurs de fotografia de La Passió sortia de les fronteres del teatre i d'Esparreguera ja que es duia a terme el mateix dia de la presentació de la temporada arreu de Catalunya.

El veredicte del concurs es farà públic el mes de juliol i, com es tradicional, totes les fotografies restaran exposades la temporada vinent al vestíbul del Teatre.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87