L'Espectacle Programació Entitat
 
Exposició de vehicles dèpoca durant la penúltima representació de la temporada
20 d'abril de 2009

El diumenge 26 d'abril una vintena de cotxes d'època s'exposaran al pàrquing de La Passió per tal que tots els espectadors puguin gaudir d'aquests exemplars automovilístics, molts d'ells veritables peces de museu.

L'Associació de Cotxes d'Època del Baix Llobregat visitarà aquest diumenge La Passió d'Esparreguera i aprofitarà per exposar al pàrquing del teatre uns cotxes que avui dia són molt díficils de poder contemplar.

L'exposició començarà a les 10 del matí, moment en el qual està previst que la vintena de cotxes d'època arribin a Esparreguera.

L'Associació de Cotxes d'Època del Baix Llobregat és una entitat molt activa amb més de 10 anys d'història i que programa sortides arreu de Catalunya amb l'objectiu de passar una bona estona però també que aquestes peces gairebé de museu puguin ser observades per la població en general.

Un espectacle digne de veure i aquest diumenge podran gaudir els esparreguerins així com la resta de visitants de La Passió.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87