L'Espectacle Programació Entitat
 
Mare meva! El musical arriba aquest cap de setmana a La Passió
5 de maig de 2009

És un dels musicals amb més èxits dels últims temps, basat en les cançons del mític i conegut grup suec ABBA. A Esparreguera, Mamma mia! arriba en l'adaptació en català Mare meva! Una filla per a tres pares de la mà del Grup tota la Trup. Un espectacle musical apte per a tothom. No us ho perdeu!

Mare meva! es representarà a la Sala Gran del Teatre La Passió el proper dissabte 9 de maig a les 22h i el diumenge a les 7 de la tarda.

La història de la comèdia musical té lloc a una illa grega fictícia. Una de les protagonistes, una jove de 20 anys a punt de casar-se, descobreix un antic diari de la seva mare on explica tres relacions íntimes amb tres homes diferents durant un estiu. La noia creu que un d'aquests homes ha de ser el seu pare i els hi envia una invitació per al seu casament sense que la seva mare ho sàpiga.
El dia abans de la celebració, els convidats comencen a arribar a l'hotel de la mare de la jove, i entre tots, els tres candidats a ser els pares de la núvia... l'embolic està més que assegurat!

Preu de les entrades:

Entrada general: 15€
Col·laboradors: 12€
Menors de 16 anys: 10€


Més informació: 93 777 15 87 o a comunicacio@lapassio.net

Venda entrades anticipades: de dilluns a divendres a les taquilles del teatre de 17 a 19h.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87