L'Espectacle Programació Entitat
 
Una Passió maratoniana
28 de novembre de 2009

La Passió d'Esparreguera ha presentat el seu cartell 2010 en un acte solidari destinat a col·laborar amb la Marató de TV3

Aquest any, el cartell de La Passió va de monedes. En un cicle tan crític com el que s'està vivint, el teatre esparreguerí ha decidit donar-li protagonisme a la vessant més humana de l'economia com a promotora de sentiments contradictoris, i per això, el cartell de l'espectacle de La Passió 2010 tracta una de les traïcions més simbòliques i narrades de la nostra història, la de Judes. Però com caracteritza a La Passió d'Esparreguera, es manté un paral·lelisme amb la contemporaneïtat gràcies a una imatge de disseny actual, que recorda com totes les escenes que explica l'obra de teatre poden traslladar-se al món d'avui dia. El cartell que representarà La Passió 2010 és un disseny de l'esparreguerina Sívlia Suárez i s'ha presentat aquest divendres 27 de novembre a la Sala Gran del Teatre La Passió.

Solidaris amb la marató
La Passió d'Esparreguera va recaptar 1350€ per la Marató.
La representació del cartell s'emmarca dins d'un acte que, sota el títol "Passió per la marató", va començar a les 22 h i va comptar també amb la presentació del tàiler de la pel·lícula "El provador de coses", que té com a protagonistes uns fets que giren entorn de l'espectacle de La Passió. A l'acte, hi va assistir el director del film, Oriol Ferrer i el productor, Toni Espinosa. A banda, també es van exposar fotos de la pel·lícula i d'altres imatges realitzades per l'Associació Fotogràfica d'Esparreguera, AFE. El president d'aquesta entitat, Esteve Mestre, va ser l'encarregat d'introduir l'acte de presentació després de la mostra d'un vídeo divulgatiu de la Marató.
L'assistència a l'acte de presentació del cartell de la temporada 2010 de La Passió tenia un preu solidari de cinc euros. Tota la recaptació es dedicarà a contribuir amb la Marató de TV3. D'aquesta manera, La Passió d'Esparreguera vol ajudar amb la seva aportació a la investigació i la sensibilització obre les malalties minoritàries, tema cabdal de la marató d'enguany.
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87