L'Espectacle Programació Entitat
 
APASSIONA'T I GUANYA

Sorteig realitzat el 7 de maig

Guanyadors:

500 Euros: Número 1.602
1.000 Euros: Número 0402
Viatge a Terra Santa: Número 0205


Aquí teniu l'enllaç al vídeo complet del sorteig_________________________________________
Anar a La Passió d’Esparreguera té PREMI!

La política de gestió del patrimoni cultural de La Passió d'Esparreguera pretén emfatitzar la incorporació d'activitats i de propostes de col·laboració amb el comerç de proximitat, per tal de complementar la preservació, promoció i conservació d'aquest patrimoni. Vol oferir, alhora, un conjunt d'avantatges i de serveis a aquests establiments que possibilitin el fet d’activar, complementar i incrementar la venda directe afavorint la relació amb el client habitual, incrementar el nombre d'espectadors durant les representacions de la temporada 2017, i promocionar l'espectacle.

LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA ha creat per aquest 2017 tota una Xarxa d’establiments adherits a aquesta promoció per tal de projectar el comerç local i de proximitat.

Per aquest motiu durant la temporada 2017 de les representacions de La Passió d'Esparreguera, tots els clients dels comerços adherits a la campanya de La Passió gaudiran de la següent promoció:
La Passió regalarà un VAL REGAL de 5,00 € a tots els clients dels comerços adherits a la campanya amb la compra de cada entrada que efectuïn a les taquilles del teatre.

A més, tots els clients, amb la compra de la seva entrada participaran en un fantàstic sorteig que se celebrarà el dia 7 de maig al teatre. En aquest sorteig, també ho podran participar totes les persones que aquesta temporada comprin una entrada per veure la Passió d’Esparreguera.

Els premis són:

1 VAL per valor de 1000 € per gastar a les botigues adherides a la promoció que organitza LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA.

1 VAL per valor de 500 € per gastar a les botigues adherides a la promoció que organitza LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA.

1 VIATGE per a 2 persones a TERRA SANTA organitzat per Terres Llunyanes.Consulteu les bases a:


Bases promoció


Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Descomptes per a grups Mapa d'Esparreguera Paquet cultural Lloguer d'espais

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2017 / info@lapassio.net / 93 777 15 87