L'Espectacle Programació Entitat
 
La Fundació Privada La Passió d'Esparreguera
La Fundació Privada de La Passió d’Esparreguera és una entitat sense ànim de lucre formada per més d’un miler de col·laboradors i gestionada per un consell, que va néixer de la representació que dóna nom al teatre. La Passió d’Esparreguera, i Abreu uns 10.000 espectadors cada temporada.

Més de 400 anys d’espectacle han consolidat l’entramat associatiu de La Passió, una entitat sorgida de la col·laboració desinteresada, el voluntariat i l’afecció pel teatre, que continua encetant projectes per potenciar la cultura mitjançant noves propostes escèniques i altres activitats de tot tipus com esportives, musicals, conferències, exposicions o, fins i tot, visites guiades per a grups i escolars. Així doncs, La Passió és un ens viu amb multitud de funcions desenvolupades per un equip professional i per un bon nombre de col·laboradors que treballen perquè continuï essent un referent cultural a Catalunya.

Essent tot un estil de vida adherit a les arrels de la cultura catalana, La Passió és, a més, un emblema impulsat per la iniciativa de la societat civil per tal de promoure les tradicions i el gust pel teatre. D’altra banda, els vincles entre els col·laboradors de l’entitat superen l’espectacle de La Passió, ja que molts d’ells hi participen en alguna de les seccions que s’associen a l’entitat i que promouen una gran varietat d’activitats. Moltes són les facetes que arreplega La Passió a través de les següents seccions:

Escola de Teatre de La Passió
La Coral de La Passió
Secció i Escola Sardanista de La Passió
Club i Escola d’Escacs
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87