L'Espectacle Programació Entitat
 
Secció Sardanista de La Passió
La Secció Sardanista de La Passió és una entitat que aplega al voltant d'un centenar de persones. Des de la seva presentació l'any 1992, s'ha anat incrementant i consolidant l'activitat sardanista de la Secció. Són moltes les activitats que es duen a terme, però la més important és la formació i preparació de les colles sardanistes de l'entitat, que participen en el Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes, organitzat per la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

Activitat:

Assajos: cada colla dedica de 2 a 4 hores d'assaig setmanal, depenent de la colla i el moment de la temporada. Els assajos es duen a terme a les instal·lacions de La Passió i els entrenadors són tots de l'entitat.

Cursets: la secció també organitza cursets per aprendre a ballar sardanes. Es fan cursets per les escoles —activitats extraescolars— i cursets per a adults, on hi participen una trentena de persones. D'aquests cursets, a més, en surten dansaires que s'incorporen a les colles.

Activitats i festes: les colles també col·laboren en activitats que s'organitzen a Esparreguera com exhibicions, festivals, celebracions, ... A més a més, també s'organitzen sortides, celebracions per les dates importants —com ara revetlles o carnavals—, i altres activitats diverses.

Concursos de Colles Sardanistes de La Passió d'Esparreguera: el 1994 es va celebrar el 1r Concurs de Colles Sardanistes de La Passió d'Esparreguera, on hi van participar bona part de les millors colles de Catalunya. El concurs es celebra de forma bianual.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87