L'Espectacle Programació Entitat
 
Espectacle Reugenio + Rubianes
Espectacle Reugenio + Rubianes - Diumenge 12 de juliol de 2015 a les 18h a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera!

Són dos espectacles en un, a la primera part, podrem veure a Reugenio, i, a la segona, a Rubianes.

A l’espectacle de Reugenio, Toni Climent, el més reconegut de tots els imitadors d'Eugenio, i, ens presenta una nova manera de veure al mestre. Després de portar més de 20 anys homenatjant al mestre, la seva interpretació és impecable. Prova d'això és que, des de finals de 2008, ha estat l’imitador autoritzat per la família del propi Eugenio arribant a ser el creador i intèrpret de Reugenio.
Després de la mitjapart, veurem a Rubianes, un tribut a Rubianes, un homenatge en viu i en directe a un còmic que va traspassar les fronteres del cor dels espectadors per quedar-se en la seva memòria. A través de les seves històries més emblemàtiques, us convidem a un recorregut per alguns dels seus millors espectacles, i, a recordar tot el seu llegat. Un llegat que va més enllà del fenomen popular que en els últims anys de la seva carrera li va donar la fama i va aconseguir omplir un teatre com la Sala 1 del Club Capitol durant deu anys .

Preus:
Anticipada: 12€ (10€ amics de la Passió)
el mateix dia: 14€ (12€ amics de la Passió)
Venda anticipada durant la mateixa setmana, de dilluns a dijous de 18h a 20h
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Descomptes per a grups Mapa d'Esparreguera Paquet cultural Lloguer d'espais

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2015 / info@lapassio.net / 93 777 15 87