L'Espectacle Programació Entitat
 
Teatre: EL MAG D'OZ
La posada en escena, portada a terme per la Companyia Jove de La Passió d’Esparreguera, és una versió actual, divertida i molt animada on barrejarem el teatre i el cinema en 3D perquè els espectadors gaudeixin d’aquest clàssic oferint un espectacle familiar on grans i petits s’ho passin bé. Aquesta és la “novetat” d’aquesta obra. Algunes de les escenes requeriran que el públic el posi les ulleres 3D, fet que creiem que farà que l’espectador participi més de l’obra i alhora s’ho passi bé veient una obra de teatre “diferent”.

Aquesta producció feta, exclusivament per joves, és una mostra de que els joves estem actius, participatius i compromesos amb la cultura esparreguerina i amb la seva mostra més representativa com és el teatre.


El Mag d’Oz és un clàssic de la literatura infantil, escrit per Lyman Frank Baum i il·lustrat per W.W. Denslow publicat a Chicago el 1900, i posteriorment es va fer la pel·lícula musical de fantasia dirigida per Victor Fleming, produïda per la Metro-Goldwyn-Mayer i protagonitzada per Judy Garland, estrenada el 1939. Enguany es commemora el 75è. aniversari de la pel·lícula.

Dorothy, una nena orfe que viu amb uns oncles en una granja de Kansas, a causa d'un cicló es veu transportada, juntament amb el seu gos Totó, a un món fantàstic, més enllà del l'arc de Sant Martí. Una vegada allà, intenta tornar a casa i comença el seu viatge cap a la ciutat Esmaragda, perquè només el gran Mag d'Oz la pot fer tornar. Pel camí es fa amiga d'un espantaocells sense cervell, d'un home de llauna que desitja un cor i d'un lleó covard. Junts s'encaminen cap a Oz per a mirar de trobar solució als seus problemes. Mentrestant, pel camí ensopeguen amb tota mena d'aventures.


Dies, horaris i preus de representació:

Dissabte 15 de novembre a les 6 de la tarda
Diumenge 16 de novembre a les 12 del migdia (sessió matinal)
Diumenge 16 de novembre a les 6 de la tarda
Dissabte 22 de novembre a les 6 de la tarda
Diumenge 23 de novembre a les 12 del migdia (sessió matinal)

Entrada general: 10 €
Col·laboradors de La Passió: 8€
Socis de La Passió i menors de 14 anys: 6 €
Jubilats de La Passió: gratüit


Repartiment (per ordre d’aparició)

Dorothy .................................. Queralt Sáez

Bruixa bona del Nord................ Raquel Ceballos

Bruixa dolenta de l’Oest............ Mar Sánchez

Espantaocells........................... Miquel Santiveri

Home de llauna........................ Raül Aguado

Lleó......................................... Arnau París

Mag d’Oz.................................. Nil Solà

Bruixa bona del Sud................. Laura Roig

Mascons i micos alats............... Marc Casanovas, Adrià Tejedor, Robert Gobern, Gerard Sancho, Oriol Tejedor i Pol Serradó

Totó
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a ServiCaixa Descomptes per a grups Mapa d'Esparreguera Paquet cultural Lloguer d'espais

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2014 / info@lapassio.net / 93 777 15 87