5è Concurs de Colles Sardanistes de La Passió d'Esparreguera
Dissabte dia 8 de juny hem celebrat el 5è Concurs de Colles Sardanistes de La Passió d'Esparreguera. Aquest acte ha coincidit amb el 10è Aniversari de la Secció Sardanista de La Passió. El concurs no es va poder fer a l'explanada de davant del teatre degut a les pluges dels dies anteriors i del mateix matí. Tot i que ja teníem la grua amb els focus instal·lats ho vam haver de desmuntar ja que la pluja continuava i deixava el terra molt tou. Per tant, vam haver de traslladar-nos al Pavelló Municipal d'Esports.
El concurs va mantenir la mateixa estructura, dues sardanes de lluïment, una de punts lliures, germanor i revessa. Van ballar 23 colles juntes sense haver de fer tandes, estàvem tots bastant junts, però hi vam cabre. La sardana de germanor era una estrena del mestre Daniel Gasulla, dedicada a la Secció Sardanista de La Passió d'Esparreguera per celebrar el 10è Aniversari. La sardana és "Per tots vosaltres" i va ser interpretada amb 7 tirades. Es va ballar amb les 4 colles de l'Entitat al centre i tota la resta al seu voltant. Tot seguit es va fer un galop de sortida, on totes les colles van moure's animadament per la pista. Un cop finalitzat el galop, es van llançar 10 cuets per simbolizar els 10 anys d'existència de la Secció seguit de d'unes fonts de llum que van donar color al concurs.
Després del concurs, un cop canviats i havent menjat una mica vam poder gaudir fins les 3 de la matinada de ball, on no hi van faltar les típiques cançons de festa major. Entremig del ball es va fer entrega a tots els dansaires, per part de la Secció Sardanista, d'una medalla commemorativa del 10è Aniversari.

La colla Imagina't al fons 18 de juny Aires
Jovenalla Germanor amb les 4 colles al centre Germanor
Galop de sortida Més galop de sortida Cobla Ressò
Focs per celebrar el 10è Aniversari Jovenalla 1r premi Juvenil Terrotorial Aires 1r premi Grans Territorial
18 de juny 1r premi Alevins lliures Imagina't 3r premi Grans lliures Ball un cop finalitzat el concurs