.Abril de 2002
.
  Fira d'Entitats el dissabte 4 i el diumenge 5

29-04-2002 

Enguany se celebra la 2a Fira d'Entitats de la nostra població. Com ja va succeir l'any passat, la nostra secció hi tindrà un stand, la grandària del qual encara està per definir. Entre els objectes que s'hi podran trobar hi destacarà el trofeu de Campions de Catalunya que van aconseguir els alevins de la 18 de juny l'any 2001. A part d'alguns trofeus, vestits, o fotografies, es farà una exhibició sardanista el diumenge al matí a la plaça de la pagesia.
.
  Nous cursets de sardanes a La Plana

29-04-2002 

S'han iniciat uns nous cursets de sardanes a la nostra població, concretament al Barri de La Plana. Aquests cursets es duen a terme els dissabtes a la tarda al local de l'Associació de Veïns de La Plana i estan organitzats directament per la Secció Sardanista de La Passió. Els monitors dels cursets són dansaires de colla i està obert a totes les edats.
.
  Debut de la Imagina't al Bàsic Honor

21-04-2002 

Avui la colla Imagina't ha fet el seu debut com a colla del Bàsic d'Honor Grans. Ha estat a l'Hospitalet en el primer concurs vàlid per al Campionat de Catalunya de la temporada. La colla ha quedat en cinquè lloc en les dues sardanes, aquí trobareu els resultats del concurs d'avui.
.
  Actes d'El Vendrell Ciutat Pubilla 2002

18-04-2002 

Fa uns dies vam rebre un missatge amb els actes que tenen i tindran lloc a El Vendrell en motiu del Pubillatge sardanista. Tal i com ens van demanar aquí teniu el programa d'actes per tal de difondre'l a tothom.
.
  Modificacions al Concursos de la Territorial Comarques Barcelonines

18-04-2002 

El calendari definitiu de la Territorial que ens ha arribat ha sofert lleugeres modificacions respecte el provisional. Pel què ens afecta a les nostres colles, la Jovenalla no té territorial a Berga i sí que en té a Badalona. En el grup de colles grans que hi ha els Aires i la Imagina't es canvia el concurs de Cardedeu pel de Badalona. Respecte l'anterior calendari els Aires deixen d'anar a Cardedeu per anar a Berga i la Imagina't deixa d'anar a Cardedeu i va a Sant Feliu de Codines.
El calendari dels concursos que tenen les nostres colles es podeu consultar fent click aquí tot i que falta col·locar-hi els concursos lliures. Per veure els grups de la territorial feu click aquí.
.
  Classificacions del concurs de Navàs

15-04-2002 

El concurs de Navàs ha hagut de canviar d'escenari degut a la pluja que ha caigut sobre la població del Bages. Totes les colles s'han desplaçat fins al Pavelló Poliesportiu de la mateixa població on s'ha dut a terme el concurs. La colla Imagina't ha quedat en tercera posició d'un total de 4 colles. Aquí teniu les classificacions del concurs i aquí podreu veure tres fotografies de colles que hem agefit al nostre repertori.
.
  Concursos de la Territorial Comarques Barcelonines

11-04-2002 

Ens ha arribat el calendari de concursos del Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines. Enguany canvia de format, incloent colles presents a Bàsic. Les colles i poblacions les podeu veure fent click aquí.
.
  S'apropa l'inici del Bàsic

11-04-2002 

Aviat comença el Bàsic Honor Grans i el debut en aquesta categoria de la colla Imagina't. Per anar fent el rodatge la colla participarà el proper diumenge dia 14 al concurs de Navàs. Havíem sentit rumors que apuntaven a la suspensió del concurs per falta de colles, però sembla ser que s'ha solucionat i finalment el concurs es podrà celebrar amb total normalitat. Ens n'alegrem, per la gent que ho organitza, per la població en si i sobretot pel sardanisme.
.
  Cloenda del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes 2001

8-04-2002 


Podeu trobar el reportatge al link de la vostra dreta!