1r A   —Teo Viatger—

En aquest grup s'hi troben dues campiones de Catalunya, les més petites de l'entitat i de la colla 18 de juny. Han sigut molt juganers, però ho han fet molt bé. Alguna nena que no va començar des del principi al casal, ha progressat magníficament. S'han defensat molt bé, i hem pogut acabar ballant dos curts i dos llargs en rotllana, acabant amb un dos final. Algun nen ja ha dit que al setembre ens veuríem als assajos de La Passió, perfecte.

. . .
  1r B   —Teo Aventurer—

Aquest grup ha tingut de tot, des de nens amb més ganes de jugar i saltar que d'aprendre a d'altres que hi han posat molt d'interès. Aquí hi teníem una ex-dansaire que ha ajudat als demés a anar al ritme. Dos nens amb moltes ganes i molt xerraires han destacat entre els altres. En definitiva, s'ho han passat bé i nosaltres també.

. . .
  2n   —Detectius—

Van començar els casals 29 nens i nenes, a la segona tanda s'ha reduït una mica el grup, i el dia que hem fet les fotografies coincidint amb la festa major falta encara més gent. Ha sigut un grup molt maco, juganer, però amb ganes d'aprendre. Alguns han participat a la ballada de sardanes que ha tingut lloc a la nostra vila per la festa major.

. . .
  3r   —Willy—

Aquest ha sigut el grup més complicat. Compost pràcticament només per nens, tenien més ganes de jugar a futbol, o de córrer, que d'aprendre a ballar sardanes. De totes maneres ens ha sorprès l'actitud positiva d'algun nen volent ballar de forma opcional i evidentment de les 5 nenes del grup, que com demostren les imatges han sigut les que més dedicació hi han posat.

. . .
  4t   —Arroba @—

Possiblement ha sigut el grup més especial que hem tingut. A la primera tanda hem tingut en Gabriel, un noi amb síndrome de down, que ha ballat amb moltes ganes i fins i tot cantava el punt. A la segona tanda hem tingut l'Oriol, un noi sord-mut, però amb unes ganes d'aprendre enormes. Teníem el dubte de com respondria al compàs de la música, però seguint als seus companys no ha tingut problema. Aquests dos nens realment ens han meravellat, no és per diferenciar-los, simplement perquè ens ha sobtat la seva total adaptació. De la resta cal destacar que alguns d'ells van ballar a la plaça per la festa major.

. . .
  5è i 6è   —Sakura—

Els més grans del curset, el primer dia ja dominaven els curts i els llargs. El dimarts de festa major dos nens i tres nenes d'aquest grup van anar a ballar a la plaça sardanes, i es van interessar pels assajos que fem a La Passió, segur que d'aquí en surt algun dansaire de colla, i ben bo. Com es veu a la imatge, també els hem ensenyat algun punt lliure, en aquest cas el marcat.

. . .