.Desembre de 2002
.
  Proposta per fer d'Esparreguera ciutat pubilla de la sardana

16-12-2002 

Durant el dinar va sortir la proposta ferma d'intentar fer d'Esparreguera ciutat pubilla de la sardana. Sabem que és complicat i que es necessiten molts esforços, però a partir d'ara comencem un nou projecte molt engrescador.
.
  Èxit al dinar de cloenda amb 164 persones

16-12-2002 

Ahir vam celebrar el dinar de cloenda de la temporada al restaurant El Bruc. Per celebrar el 10è aniversari vam estar acompanyats pel batlle de la població (en Xavier Sitjà) i el president de l'entitat de La Passió (en Manel Roca). Durant el dinar i per tancar la festa vam tenir el mateix músic que l'any passat i a la tarda vam tenir la presència de la cobla Ressò, que ens va interpretar dues sardanes.
Enllaç: Reportatge fotogràfic
.
  Presència al Regio7

08-12-2002 

El diari comarcal Regio7 ha tornat a fer esment de la sardana. Normalment a l'edició del Baix Llobregat Nord ja informen de les nostres activitats més remarcables, tal com van fer amb el Subcampionat juvenils. Aquest dissabte a l'edició de la Catalunya Central s'ha informat del concurs d'Artés i per il·lustrar-ho han posat una fotografia dels Aires de La Passió ballant punts lliures, amb les altres colles al seu voltant.
Enllaç: Pàgina del diari
.
  La setamana vinent celebrem el dinar de final de temporada

07-12-2002 

Com ja ve sent habitual, un cop finalitzada la temporada fem el dinar de cloenda on es reparteixen els premis obtinguts durant l'any entre els diferents dansaires de l'entitat. Enguany, a més a més, tindrem la celeració del 10è aniversari de la Secció.
.
  Últim concurs de la temporada a Artés

07-12-2002 

La colla Aires de La Passió va tancar la temporada 2002 amb un primer lloc al concurs d'Artés. Enguany la presència de colles ha estat escassa, ja que no s'hi celebrava Campionat de Punts Lliures, ni Accés a Honor. Tot i l'esperat fred va sortir el sol i va fer una mica més soportable la temperatura del camp de futbol. També vam participar en la sardana de punts lliures, i vam ser l'única colla que en va fer.
Classificacions: Concurs