.Febrer de 2002
.
  Inici de Passió

28-02-2002 

El proper diumenge dia 3 de Març comença l'espectacle per excel·lència de la nostra població, La Passió d'Esparreguera. Durant 10 caps de setmana i fins el dia 1 de maig es representa la vida de Jesus. Podreu trobar més informació a la pàgina web de l'entitat de La Passió.
.
  Carnaval 2002

28-02-2002 

El passat dissabte dia 23 de febrer vam celebrar el Carnaval 2002. Trobareu més informació a l'enllaç que hi ha a la dreta de la pantalla. Ja hem posat les fotografies de l'esdeveniment. Tots aquells que en tingueu més i que les vulgueu incorporar no dubteu en passar-nos-les.
.
  Nou website del Grup Sardanista Antaviana

15-02-2002 

A finals de la passada temporada, ens comentaven alguns dansaires de la colla Antaviana que estaven preparant una pàgina web de la colla. Doncs bé, després d'un temps treballant-hi, ens han comentat que la pàgina ja està gairebé enllestida, i ja la podeu visitar. Aquesta és la seva adreça:
www.geocities.com/antavianaweb
.
  El repartiment de la sardana

08-02-2002 

La sardana és una dansa i un esport de grup. Però hi ha tasques que són individuals. N'hi ha dues de destacades: la de repartir la sardana i la d'interpretar els aires. La primera és purament matemàtica, i la segona té una vessant molt més creativa i musical. Aquestes tasques, a l'estar generalment assignades a un parell o tres de responsables dins la colla, no les saben fer tots els dansaires. Ensenyar a interpretar els aires és difícil, però aprendre a repartir la sardana és molt més assequible per tothom. Per això vam dedicar una secció a "El repartiment de la sardana", que fins ara ha estat desactivada. Doncs bé, ara podreu trobar-hi informació sobre l'estructura de les sardanes, com repartir-les, i una aplicació que reparteix automàticament qualsevol sardana a partir del seu tiratge —perquè pogueu practicar el què heu après—.
.
  La colla Imagina't protagonista al programa de la Festa Major

06-02-2002 

El dia 12 de febrer és Santa Eulàlia, patrona d'Esparreguera, i se celebra la Festa Major d'Hivern. Per això s'ha preparat un programa de mà amb tots els actes que es duran a terme, i s'ha distribuït per totes les cases. Fins ara tot normal, però quan l'hem observat hem pogut comprovar que la fotografia que hi ha és de la colla Imagina't ballant. Molt contents per la presència sardanista.
.
  Ja hem arribat a les 5000 visites!

06-02-2002 

Fa poc més de 4 mesos que tenim el nostre web penjat a Internet, concretament des del dia 20 de setembre de 2001. Això vol dir que tenim una mitjana de 37 visites diàries. Val a dir que entre aquests mesos ens hem trobat amb les vacances de Nadal i per tant el final de temporada sardanista. Esperem començar aquesta nova temporada amb la mateixa empempta amb què vam començar aquest projecte. Gràcies per la vostra resposta!
.
  Carnaval a La Passió

05-02-2002 

La Secció Sardanista de La Passió organitza com cada any la festa del carnaval. Enguany la celebrarem el dissabte dia 23 de febrer a les 22 hores, a la Sala Petita de La Passió. El requisit imprescindible per assistir a la festa és evidentment anar disfressat, no calen moltes sofisticacions, però si una mica d'alegria, enginy i bon humor. Allà ens espera entrepans, coca, begudes, cava, cafè i molta, molta música.
.
  Canvi a la presidència de la UCS

05-02-2002 

El passat dissabte dia 2 de febrer va tenir lloc a Barcelona la votació per la presidència de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. S'hi presentaven dues candidatures, una amb en Enric Adrià al capdavant, i l'altre amb en Toni Samper. La candidatura guanyadora va ser l'encapçalada per en Toni Samper, d'aquesta manera es produeix un canvi a la presidència de la UCS. Ara cal seguir tots en un mateix camí, que al capdavall la sardana és una cosa que ens l'estimem molt, i entre tots l'hem de potenciar al màxim.