.Gener de 2002
.
  Nou domini pel web de la UCS

19-01-2002 

La Unió de Colles Sardanistes ha fet un pas endavant per millorar la seva presència a internet: ha adquirit un nou domini, molt més senzill i digne: www.uniodecolles.net. A més de l'adreça —molt més fàcil de recordar—, el nou servidor també ofereix una bona velocitat de connexió —recordem que, fins ara, visitar el web de la UCS es convertia en tota una aventura...—. Una altra novetat és la incorporació d'un xat, a l'estil Tarragona Dansa. Hem trobat a faltar, però, una bona renovació de disseny i continguts que facilitessin encara més la navegació per la plana web. També és un punt negatiu el fet que alguns menús no són accessibles a resolucions diferents de 800x600 píxels.
.
  Inici de temporada

19-01-2002 

Ahir es va fer la reunió informativa de cara a la nova temporada. Cal destacar la presència de la majoria de dansaires i pares dels juvenils i dels més petits. Enguany celebrem el 10è aniversari i per tant es necessita l'ajuda de tothom. Els temes tractats i exposats ahir van ser els següents:
– Distribució dels dansaires en les 4 colles. Hi ha 3 dansaires de la colla 18 de juny que salten a la Jovenalla, ja que no tenim colla infantil. Dues noies i un noi de la Jovenalla salten a grans, per reforçar la Imagina't i els Aires. També cal destacar que 3 noies i 1 noi que l'any passat van aprendre a ballar sardanes, aquest any ja figuren a la llista de la Jovenalla.
– Degut a l'entrada d'aquests nous dansaires i que les colles Jovenalla i Imagina't vesteixen la mateixa faldilla, s'ha parlat del canvi de vestuari, tot i que possiblement es puguin distribuir vestits de gent que no balla en aquestes colles i es posposi fins l'any vinent.
– Es va demanar col·laboració als dansaires joves per tal d'anar per les escoles del poble a ensenyar a ballar sardanes. No tenim definit el sistema, si hem de proposar-ho com a curset, o com a exposició–exhibició, però hi ha algunes escoles que s'han interessat per la nostra dansa. Molts joves que ballen actualment a les nostres colles van sortir de cursets de sardanes que es feien a les escoles i actualment hem de tornar a potenciar-ho degut a la manca de nens i nenes a les colles.
– Els horaris d'assaig van ser un dels temes complicats ja que tenim la tarda del dissabte per assajar tres colles. En principi i per començar la temporada els horaris seran: de 16 a 18 hores Imagina't i Aires (junts) i de 18 a 20 hores Jovenalla. Un cop s'hagin definit les dues colles grans els horaris passaran a ser: 16 a 18 Imagina't, 17:30 a 19:30 Aires i de 19 a 21 Jovenalla, amb possibles canvis o modificacions. La colla 18 de juny assajarà, com l'any passat, al matí de 11 a 13.
– També es va comentar el curset que es fa per la gent adulta que en aquest cas assagen els dijous de 22 a 23 hores. Amb aquest grup de gent i les persones més grans que ballen actualment a la Imagina't s'intentarà treure una colla veterana en un futur no massa llunyà. Possiblement l'any vinent o l'altre, mentrestant es van preparant.
– Finalment es van marcar els objectius per aquesta temporada. Primer de tot es va remarcar que seria molt difícil igualar la temporada passada, on es va aconseguir un Campionat i diversos SubCampionats, punts lliures inclosos. Pels alevins l'objectiu principal és tornar a aconseguir una colla compacte, després de les tres baixes —que passen a juvenils—. Amb els juvenils l'objectiu és tornar a estar entre els tres primers, però sense tenir-ho com una obsessió. La colla Imagina't té per objectiu pujar a Bàsic C, i els Aires intentar l'ascens a Bàsic B, tot i que sabem que serà molt complicat. Per ganes que no quedin, i en la temporada del 10è Aniversari de la Secció hem de treballar molt, i els èxits vindran darrera.
.
  Exhibició a l'IES El Castell

14-01-2002 

Avui hem anat a fer una exhibició a l'IES El Castell dins dels actes que aquest institut du a terme degut a la visita d'un grup de joves danesos que estan a la nostra població en concepte d'un intercanvi escolar. Hi han anat 5 parelles barrejats entre Jovenalla, Aires i Imagina't. S'ha ballat tres sardanes, una de lluïment, una de Punts lliures i una altra de germanor, amb els danesos. Podeu trobar més informació a l'enllaç corresponent de les activitats.
.
  Reunió d'inici de temporada

12-01-2002 

Els temes parlats avui s'exposaran el proper divendres dia 18 de gener a les 9 del vespre, a la Sala Petita del Teatre de La Passió. S'hi farà la reunió amb pares, mares i dansaires de la Secció. Esperem que d'aquesta reunió en surtin les bases per poder organitzar bé aquest 10è aniversari.
.
  Preparació de la nova temporada

12-01-2002 

Avui hi ha hagut la primera reunió de la nova temporada entre els representants de la Secció Sardanista —entrenadors de les quatre colles i cursets, el tresorer i la relacions públiques— amb en Manel Roca, president de l'Entitat, i en Quim Marin, membre de la Junta. En aquesta reunió s'hi han tractat temes referents a la temporada que aviat iniciarem i que representa per nosaltres el 10è aniversari. Primer de tot s'han fet els llistats i la distribució dels dansaires entre les quatre colles degut als canvis que temporada rera temporada comporta el fer-se gran i sobrepassar l'edat límit en la colla que s'estava ballant. Però sobretot s'ha parlat del 5è concurs de La Passió, que portem organitzant de forma bianual des de l'any 94. Aquest concurs es té pensat fer-lo a principis del mes de juny però falta concretar-ho pensant en la territorial i els possibles Bàsics que hi puguin haver.