Sub-Campionat de la Jovenalla


El Campionat ha sigut intens i ha tingut emoció fins el final. La Jovenalla ha repetit el segon lloc al Campionat de Catalunya en categoria Juvenil. Aquesta vegada, però, la diferència amb la colla campiona, la Nova Tarragona Dansa, ha sigut molt petita, tant sols d'un punt i mig. Enguany hi ha hagut cares noves a la colla, la qual cosa porta temps per acoplar-se, i baixes en moments importants del campionat, però la colla ha sapigut superar tots aquests problemes i ha finalitzat el Campionat aconseguint un primer lloc a La Final de Valls. La progressió de la colla ha sigut evident, es van fer dos segons llocs en els dos primers concursos treient la colla amb algunes baixes, però mantenint un gran nivell. A partir del concurs de Sitges on es van fer dos primers el nivell va augmentar de forma considerable, acabant d'explotar a Terrassa i a Valls.

.
Primer concurs del Bàsic d'Honor Juvenil. Disputat a Solsona just tornar de vacances, el dia 1 de setembre. Dos segons llocs en són el resultat. Per davant queda la Nova Tarragona Dansa.
.
Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, el dia 11 de setembre, se celebra a Lloret el segon concurs de l'Honor. Es torna a fer segons, un altre cop amb baixes d'última hora, per malaltia. Aquest cop queden en primera posició la Dolça Garrotxa.
.
Últim concurs de la primera fase. El dia 29 de setembre a Sitges es fan els primers 1'ns del Bàsic, en les dues sardanes es marca el primer lloc, la qual cosa representa un augment de l'optimisme i les ganes de lluitar pel Campionat.
.
Concurs corresponent a la segona fase. Celebrat a Terrassa el dia 20 d'octubre. Després d'haver fet una gran ballada, amb un gran bloc i fent molt conjunt, la colla queda segona a les dues sardanes. La decepció és majúscula i les possibilitats d'aconseguir el Campionat es redueixen.
.
Últim concurs de la temporada. La Final, a Valls, el dia 17 de novembre. La colla no s'enfonsa, ans el contrari, s'ha teballat a consciència i s'aconsegueix fer dos primers llocs a l'últim concurs de forma clara, tal com ho va reconèixer tothom que estava present a la plaça. L'esforç realitzat, i la concentració que hi va posar tothom van fer possible aquest resultat.
.
Jovenalla sou uns cracks... i els campions morals!!!