.Juliol de 2002
.
  Concurs a Banyuls

29-07-2002 

Durant el concurs de Ceret, ens van demanar si podríem participar el dia 10 d'agost al concurs de Banyuls per celebrar el 55è aniversari. A veure si podem treure una colla i tornem a fer una expedició a la Catalunya Nord.
.
  Cap de setmana a Ceret

29-07-2002 

Ens havien dit que el concurs de Ceret era diferent a la resta i que era molt bonic, realment ha sigut així. Vam treure una colla, els Aires, ajudats per gent de la Imagina't i la Jovenalla. El resultat no va ser el què ens esperàvem, però el cap de setmana ha sigut fantàstic. Podreu trobar molta més informació als enllaços següents.
Enllaços: Classificacions    —   Reportatge fotogràfic   —   Cartell
.
  Ja s'han acabat els cursets del Casal d'estiu

19-07-2002 

Avui hem finalitzat els cursets de sardanes del Casal d'estiu de l'Esplai La Lluna. Han sigut 6 grups separat per cursos. Un grapat de nens i nenes, uns 250 en total, han passat pels cursets. La majoria no sabien res de res, alguns els sonava, o havien vist ballar sardanes a la plaça. Val a dir que hem complert els pronòstics amb escreix. Tots els grups han acabat ballant una sardana de dos curts i dos llargs acabant amb un dos i fora. Cada grup ha tingut 4 sessions d'una hora cada una, en elles hem saltat, hem fet el tren, hem fet files, rotllanes, hem suat, però també ens ho hem passat bé. Per part dels monitors només ens cal felicitar a tots els nens i nenes que han après a ballar sardanes. I si d'aquest curset, en podem treure gent per les colles petites de l'entitat molt millor. Durant la festa major alguns nens i nenes ja van aparèixer per les ballades de sardanes a la plaça de l'ajuntament. Ara farem dos assajos especials, els dies 20 i 27, amb els nens del casal, i els dansaires de la 18 de juny. A veure si podem integrar força gent, i a partir de setembre podem formar una bona colla que l'any vinent pugui créixer encara més.
Reportatge fotogràfic: Cursets   —   Monitors
.
  Ja hi ha les dates dels concursos de després de vacances

17-07-2002 

Ja han sortit les dates dels Bàsics alevins i juvenils, així com els concursos de Promoció 2. També hi ha posat el concurs de Ceret. No hi hem participat mai, però per les referències que ens han donat ens ho podem passar força bé. Serà l'últim concurs abans de les vacances d'estiu.
Dates: Concursos
.
  Objectiu complert

17-07-2002 

A falta d'un concurs de Bàsic C, s'han complert les espectatives que havíem posat en les dues colles grans. Els Aires van en segon lloc amb escasses opcions de quedar primeres, mentres que la Imagina't ha entrat a Promoció 2, evita l'Accés i s'assegura una plaça al Bàsic de l'any vinent. Ara només falta rematar-ho a la Promoció i a veure si podem col·locar una colla a Bàsic B.
.
  Entre festa major...concurs a Polinyà

15-07-2002 

Ahir a la tarda, coincidint amb el diumenge de festa major de la nostra vila vam haver de desplaçar-nos cap a Polinyà. El concurs no va ser gens dolent, sobretot per la colla Aires que van fer un paperàs. Primer en el global de les dues sardanes, empatat amb l'Antaviana, primer en punts lliures i vam treure la revessa. En les sardanes de lluïment la colla Aires va fer un 1r i un 2n, mentres la Imagina't va quedar en 4t i 5è lloc. Cal destacar la disponibilitat de les colles a l'hora de fer punts lliures. Per primer cop aquest any competíem contra algú en la modalitat de punts lliures —fins ara érem nosaltres sols—. Doncs ahir vam prendre-hi part 4 colles. Per arrodonir-ho també vam treure la sardana revessa. Cal agrair a la organització el detall que van tenir al finalitzar el concurs, repartint pastes i beguda a tots els dansaires. Hi havia poques colles, només 7, però el concurs es va fer ràpid i lleuger.
Fotografies de lluïment:  Aires   —    Imagina't
Fotografies de punts lliures:  Aires   —    Antaviana   —    Àgora   —    Aqualata
Classificacions: Concurs    -   Bàsic C
.
  Bàsic a Begues

09-07-2002 

També diumenge a les 6 de la tarda, les dues colles grans van estar a Begues competint en el Bàsic C. El concurs va estar marcat per la forta calor que feia, ja que el concurs es va disputar al Camp de futbol, la qual cosa va comportar el mareig d'una dansaire de la colla Antaviana al finalitzar la primera sardana, i una de l'Àgora al finalitzar la segona. Respecte al concurs la colla Aires va fer dos segons llocs i es consolida en els primers llocs del grup. Per la seva banda la colla Imagina't va fer dos quarts, tot i que a la segona sardana es va quedar a només mig punt dels tercers.
Fotografies:  Aires   —    Imagina't
Classificacions: Concurs    -   Bàsic C
.
  Exhibició de Jovenalla i 18 de juny

09-07-2002 

El passat diumenge a les 7 de la tarda les colles alevina i juvenil van fer una exhibició a Hostalets de Pierola. Primer van ballar les dues colles una sardana de lluïment —Margarida— i tot seguit la Jovenalla va ballar una sardana de punts lliures, en aquest cas va ser Joves Lleons. Totes les sardanes van ser de 7 tirades.
.
  Acampant a la muntanya

09-07-2002 

Alguns dansaires van celebrar l'aniversari del Josep fent una acampada al Plà del Fideuer. 5 tendes i molta organització van fer que passessim una nit, on alguns no van dormir gaire.
Reportatge fotogràfic:  [1] — [2] — [3] — [4] — [5] — [6]
.
  Atenció!! Canvi de dates en l'últim concurs

01-07-2002 

El concurs que havíem de celebrar el dia 20 a Castellbell i el Vilar s'ha canviat per Polinyà el diumenge dia 14 a les 7 de la tarda. Coincideix amb la festa major, però haurem de fer un esforç per poder-hi ser tots. A l'enllaç que hi ha a l'anterior notícia ja s'ha actualitzat els concursos.