.Juny de 2002
..
  ...èxit a Calafell amb els Aires i la Imagina't

30-06-2002 

Les dues colles grans participaven ahir a Calafell on es disputava Bàsic C. Els Aires van fer un 1r lloc en les dues sardanes, posicionant-se així molt bé en el campionat. La Imagina't va fer un 4t lloc en la primera i un 3r en la segona. Comptabilitzant un tercer lloc en el global. Cal remarcar la obtenció de la sardana revessa per les dues colles de la nostra entitat. Després del concurs un bon nombre de dansaires es van quedar a Calafell a celebrar les classificacions. Ens va costar, però al final, a quarts de dues, vam trobar un restaurant que encara servien menjar.
Classificacions: Concurs    -   Bàsic C
.
  Exit de la Jovenalla a Rubí i...

30-06-2002 

La colla Jovenalla de La Passió participava ahir a la nit al concurs de Rubí, el qual representava la final del Territorial de les Comarques Barcelonines per a les colles juvenils. La Jovenalla va fer un primer lloc per davant de les altres tres colles de la mateixa categoria. D'aquesta manera finalitza el primer tram de temporada aconseguint el primer lloc en tots els concursos on hi ha participat.
Classificacions: Concurs    -   Territorial
.
  Curstes dins dels casals d'estiu que organitza l'esplai

27-06-2002 

L'esplai La Lluna d'Esparreguera organitza com cada any els casals d'estiu, que es componen d'un seguit d'activitats a les aules, al pati i a la piscina. La majoria d'activitats es duen a terme a l'IES El Cairat. Els nens estan dividits en diversos grups, depenent de l'edat que tenen, des de P-3 fins a 6è. Enguany hi hem incorporat una hora de cursets per aprendre a ballar sardanes. Cada dia de 9:30 a 10 :30 dansaires de les colles de La Passió ensenyen a ballar a tots els nens de cada grup. Aquí podreu trobar els horaris.
.
  Revetlla de Sant Joan

25-06-2002 

Enguany la revetlla de Sant Joan tenia molts preparatius, més modernitat, i molta més sofisticació. Finalment va ser tot un èxit. Els gots amb els noms enganxats de cadascú va agradar molt, però cal fer menció especial als llums, focos, podi, i sobretot al Dj que va fer possible que la festa fos un èxit. El Roger, amb el seu inseparable portàtil va fer les meravelles de la nit.
.
  La Flama del Canigó

25-06-2002 

La Secció Sardanista va participar per primer cop en l'arribada de la Flama del Canigó, flama que encén les numeroses fogueres de Sant Joan. Es van ballar dues sardanes i es va finalitzar l'acte amb una filera de nois i noies emparellats darrera de l'arribada de la flama. Cal destacar que la flama va ser duta per un component de la colla Imagina't, i entrenador conjunt de la Jovenalla, l'Àngel, que habitualment corre maratons i mitges maratons.
Enllaç: Reportatge
.
  Un primer a la segona sardana a Sant Pere i Sant Pau

25-06-2002 

La colla Aires va fer la seva estrena al Bàsic Honor C d'aquesta temporada. A la primera sardana es va marcar un 3,5 mentres que a la segona es va assolir el primer lloc. El concurs va començar amb un lleuger retard, degut a que dues colles havien quedat retingudes en un accident de trànsit a l'alçada de Martorell. L'anècdota la va posar un component de la cobla que va ser cridat per megafonia ja que tenia el seu cotxe mal aparcat. El concurs va finalitzar amb una sardana de germanor, una sardana molt especial per nosaltres, porta per títol, "Per a tots vosaltres" sardana dedicada a la nostra Secció i estrenada el dia 8 de juny al concurs d'Esparreguera. Amb molta alegria la vam ballar, juntament amb components de les colles Aqualata, Àgora, Banyoles o Estels. Rivals feia uns minuts, però units en una sola rotllana al finalitzar el concurs.
Enllaç: Classificacions
.
  Primers llocs de Jovenalla i Aires

17-06-2002 

Diumenge vam participar al concurs de Cardedeu. Els resultats van ser molt bons. Les colles Jovenalla i Aires van fer primers llocs en juvenils i grans lliures. La colla alevina 18 de juny va quedar en segon lloc i la Imagina't va quedar en quart lloc. La forta calor va ser una de les notes més destacades, per la qual cosa la sardana de punts lliures, que només van ballar l'Esqueix, de Sabadell, i els Aires de La Passió, va ser interpretada de 4 tirades, dos curts i dos llargs.
Aquí trobareu més informació: Classificacions
Reportatge fotogràfic:  18 de juny   —   Jovenalla   —   Aires   —    Imagina't
.
  Acalorada exhibició d'El Corte Inglés

17-06-2002 

Aquest dissabte al matí vam participar a la Cloenda del XXV Curset de Sardanes d'El Corte Inglés. Hi va prendre part la colla Jovenalla juntament amb 5 colles més. L'acte es va celebrar al centre de la Plaça Catalunya sota un sol de justícia. Més d'un dansaire dels presents a l'acte van trobar a faltar alguna ampolla d'aigua per refrescar-se de la calor que hi feia.
Enllaç: Fotos
.
  Tres primers llocs al concurs d'Esparreguera

10-06-2002 

El dissabte es va celebrar el nostre 5è concurs, i el 10è Aniversari. Degut a la pluja vam haver de celebrar el concurs al Pavelló, però això no va deslluir el concurs. Les graderies estaven plenes amb cadires complementàries per poder donar cabuda a tothom. Molta gent del poble va venir a veure aquest concurs i es va fer sentir quan les colles esparreguerines feien acte de presència amb el galop d'entrada. Els resultats van ser inmillorables, 1r lloc de la 18 de juny, 1r lloc de la Jovenalla i 1r lloc dels Aires. La colla Imagina't va quedar en 3r lloc empatada. Com a sardana de germanor es va estrenar la sardana que porta per títol "Per tots vosaltres" que és del mestre Daniel Gasulla i està dedicada a la Secció Sardanista de La Passió pels seus 10 anys. El concurs va finalitzar amb una llançada de 10 coets simbolitzant els 10 anys i unes fonts de llum. Cal destacar la gran presència de colles, 24 en total.
Aquí trobareu més informació: Classificacions   —   Reportatge fotografic
.
  Ajornada l'exhibició d'El Corte Inglés

10-06-2002 

L'acte que havia de tenir lloc a la Plaça Catalunya de Barcelona el dia 8 s'ha aplaçat fins el proper dissabte dia 15 degut a la pluja.
.
  Cartells dels 5 concursos de La Passió

07-06-2002 

Només queda un dia per celebrar el 5è Concurs a La Passió. Esperem que el temps no ens jugui una mala passada tot i que les previsions no són massa bones. Enguany el cartell enunciant el concurs l'ha fet una dansaira de la Jovenalla que estudia disseny gràfic, la Sílvia Suárez. Aquesta noia ja va fer el disseny del logotip de les noves samarretes de la Secció. Si voleu veure la seva obra i les altres quatre que s'han fet fins ara només cal que cliqueu aquí.
.
  Cap de setmana ple

05-06-2002 

El mateix dissabte dia 8, però a les 12 del migdia, la colla Jovenalla de La Passió té una altra ehibició a la Plaça de Catalunya de Barcelona, a la cloenda del curset de sardanes que duu a terme El Corte Inglés. La nostra colla també va participar a la inauguració d'aquest mateix curset.
.
  Llista definitiva de colles

05-06-2002 

Ja tenim la llista definitiva de colles que participaran al 5è Concurs de La Passió. Respecte la llista anterior hi ha 4 modificacions, dues baixes i dues altes, per tant tindrem 26 colles. Aquí tenim totes les colles que vindran al concurs.