.Maig de 2002
..
  Moltes colles per al 5è Concurs de Colles Sardanistes de La Passió

30-05-2002 

Ja falta menys per al 5è Concurs de Colles Sardanistes de La Passió d'Esparreguera. Fa uns dies ens vam sorprendre de la gran quantitat de colles que volien assistir al nostre concurs. Teníem posat el límit en 20 colles, però degut a la gran demanda de les colles, la qual cosa és d'agrair, finalment en tindrem 26, 17 d'elles en la territorial i 9 per lliures. Estaran dividides en les 5 categories següents
alevins —2—, infantils —5—, juvenils —4—, grans —12— i veterans —3—.
Aquí podreu trobar totes les colles que participaran el dia 8 al nostre concurs.
.
  Propers concursos

27-05-2002 

Ja tenim programades les properes sortides de les nostres colles, on destaca per sobre de tot el 5è Concurs de Colles Sardanistes de La Passió d'Esparreguera que se celebrarà el proper dissabte dia 8 de juny a l'esplanada de davant del teatre. També tenim concretades dues exhibicions, una a la nostra població i una altra a Hostalets de Pierola. Als següents enllaços podreu trobar les dates dels concursos amb els resultats i com va de moment la territorial.
Enllaços: Calendari de concursos   —   Territorial
.
  Concurs a Berga abans de la Patum

27-05-2002 

Ahir vam participar al 52è Concurs de colles sardanistes de Berga. Per primer cop aquest any vam treure les 4 colles en un mateix concurs. La 18 de juny sortia per primera vegada aquesta temporada. La Jovenalla participava com a lliure i les dues colles grans participaven a la Territorial. Cal destacar que la colla Aires va treure per segon concurs consecutiu, en els dos únics que ha participat, la sardana revessa. En aquesta ocasió, però, no la vam acabar bé.
Enllaç amb els resultats del concurs: Berga
.
  Bons resultats al concurs de Sant Feliu de Codines

20-05-2002 

Diumenge les colles Imagina't i Aires van participar al 3r concurs de Sant Feliu de Codines. La colla Aires va fer un ple fantàstic. Primers a la territorial, única colla en fer punts lliures i única colla en treure la sardana revessa. La Imagina't va quedar en segon lloc a la territorial. Un cop finalitzat el concurs es van fer un seguit de sardanes per al públic on les nostres colles tb hi van prendre part abans de canviar-nos. Al vespre per celebrar aquests èxits alguns dansaires vam anar a sopar a un restaurant xinès.
Fotos del concurs: Revessa Aires   —   Sopar
.
  Serà el Guaranà?

18-05-2002 

Avui se celebra el ja tradicional partit de la Selecció Catalana de Futbol, enguany contra la potent Selecció de Brasil. Doncs bé, en motiu d'aquest partit, avui podem veure un anunci, que ocupa tota la pàgina 21 del diari Sport. Per sorpresa nostra, l'anunci transporta la rivalitat futbolística a la rivalitat de danses tradicionals, sense complexes (com tots els anuncis d'aquesta companyia). No passa sovint... serà el Guaranà? Veieu-lo!
.
  Resultats del concurs de Badalona

14-05-2002 

El passat diumenge van debutar les colles Jovenalla i Aires aquesta temporada, per la Imagina't era el seu cinquè concurs. Els juvenils van fer un primer lloc per davant de la colla de Rubí, Brots de Galzeran. I la Imagina't va fer un segon de tres. Aquestes dues colles participaven a la Territorial. La colla dels Aires va quedar en 3r lloc, d'un total de quatre. Els Aires van ser els únics que van ballar punts lliures, mentres les altres colles ballaven la de germanor.
Fotos del concurs: Jovenalla   —   Aires   —    Imagina't   —   Grup
.
  Èxit a la Fira d'Entitats

06-05-2002 

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la II Fira d'Entitats a la nostra vila. Entre les entitats participants hi havia el Patronat de La Passió d'Esparreguera amb totes les seves seccions, teatre, la coral, escacs, tennis taula i sardanes. L'stand era un dels més grans de la Fira. El diumenge al migdia es va fer una exhibició sardanista on hi van participar les 4 colles de la nostra entitat.
.
  Segon concurs de Bàsic C

02-05-2002 

Ahir es va celebrar el segon concurs vàlid per al Bàsic Honor C. Va tenir lloc a Òdena i la nostra colla va quedar en quarta posició. La primera sardana va anar molt bé i es va quedar a 2 punts del segon lloc. Els Aires també els tocava anar-hi però degut a les representacions de La Passió i a que tots els nois i part de les noies hi surten, no van poder-hi prendre part, previ avís a l'àrea de campionat. Els resultats del concurs els podeu trobar aquí.