.Novembre de 2002
.
  Classificacions finals de l'Honor

24-11-2002 

Alevins   —   Infantils   —   Juvenils   —   Grans
.
  Desastre de concurs a Barcelona

24-11-2002 

Últim concurs de la temporada per la colla alevina, corresponent al Bàsic d'Honor. S'ha celebrat sota els porxos de la Plaça Sóller, on un any més s'ha hagut de desenvolupar en condicions precàries a causa de la pluja. És sorprenent que no hi hagi un pavelló en condicions a la vora, i més tenint en compte que es tracta de Barcelona. Això que és condició necessària per tenir un Bàsic d'Honor, és un fet que es repeteix constantment quan parlem del concurs de la Plaça Sóller. Però el fet més sorprenent és que les colles lliures només hagin pogut ballar una sola sardana, i amb 4 parelles!! l'espai no donava per més.
Classificacions: Concurs
.
  Magnífic resultat dels Aires

24-11-2002 

Els Aires hem anat a Barcelona per acompanyar la 18 de juny, i hem tornat amb un resultat espectacular, un tercer lloc de 10 colles participants. Cal remarcar que només s'ha ballat una sardana, de 7 tirades i amb 4 parelles, però amb això n'hi ha hagut suficient per superar l'Enxaneta, la Mirant al Cel, la Horitzó i la Maig entre d'altres. Colles totes elles de Bàsic A i B, excepte l'Horitzó, que surt als lliures. En primer lloc ha quedat la Mare Nostrum i en segon lloc la Colax, antiga Xaloc, que tant ens havia meravellat quan nosaltres començàvem a ballar sardanes.
.
  S'acaba la temporada per la 18 de juny

24-11-2002 

Després d'un any amb moltes baixes, les conegudes de gent que saltava de categoria, i d'altres en cada concurs, han fet que la classificació final no hagi estat la desitjada per tots plegats. De totes maneres, s'ha ballat bé, i força bé quan hi hem sigut tots. Els més grans canviaran de colla, però els més petits que venen a darrera, segur que ho faran el millor possible. Finalment s'ha acabat el campionat en el darrer lloc, el 6è.
.
  Jovenalla: 1rs a La Final de Valls

17-11-2002 

Avui la Jovenalla ha aconseguit un excel·lent resultat a La Final de Valls. Dos primers llocs en les dues sardanes després d'haver fet una gran ballada. La llàstima és que aquest resultat no ens ha permès aconseguir el Campionat de Catalunya, que enguany s'ha escapat per ben poc. De totes maneres, aquest resultat clou una gran temporada, acompanyada pel títol de Punts lliures de fa una setmana.
Fotografies Jovenalla: Galop 1   —   Galop 2   —   Ballant   —    Al podi
Classificacions: Concurs    -   Bàsic Honor Juvenil    -   Propers concursos
Enllaç: Pàgina especial Subcampions
.
  Participació de la 18 de juny i Imagina't

17-11-2002 

La 18 de juny també tenia Bàsic d'Honor al concurs de Valls, la primera sardana s'ha ballat com cal, i el resultat 4.5 així ho demostra, en canvi a la segona, el nivell ha baixat i s'ha fet un 6è lloc. Acompanyant a les dues colles d'Honor hi havia la Imagina't, que ha fet un sensacional 5è lloc, per davant de colles de gran prestigi en categoria gran.
.
  Classificació de les colles del Bàsic d'Honor Grans

16-11-2002 

Aquesta és la classificació en la categoria Gran del Campionat de Catalunya de colles sardanistes.
Enllaç: Classificació
.
  La Jovenalla, primers de punts lliures

10-11-2002 

A Arenys de Munt s'hi celebrava una mena de Copa de Punts Lliures, i en categoria juvenil l'ha guanyat la Jovenalla de La Passió, per davant dels Brots de Romaní, de Figueres. En lluïment la Jovenalla ha quedat en segon lloc.
.
  Aires, primers de la Promoció 2

10-11-2002 

Aquest any no s'ha fallat i després dels quatre concursos de la Promoció 2 els Aires de La Passió han quedat en primer lloc. Amb aquest resultat l'any vinent competirem a Bàsic B, mentre que la colla Imagina't que ha quedat en 8è lloc a la Promoció 2 competirà en el Bàsic C. Aquest resultats fan que la colla Aires hagi quedat en el 14è lloc del Campionat de Catalunya i la Imagina't en el lloc 21è. Avui a Balaguer la temperatura no tenia res a veure amb la de fa un any, on vam haver de suportar els 6 graus de temperatura que hi havia a la plaça. La calor i un sol esplèndit ens han acompanyat durant tot el concurs. La colla Aires ha fet un segon lloc, mentre que la Imagina't ha quedat en 6ena posició. Els Aires també havíem tret la sardana revessa, però no hem sigut a temps d'entregar-la. Tota una llàstima ja que hi havia 250€ a repartir i només l'han tret dues colles. Per celebrar tots els èxits les dues colles hem anat a dinar a un restaurant proper de la zona.
Enllaç: Fotografies del dinar
Classificacions: Concurs    -   Promoció 2    -   Propers concursos
.
  Punts Lliures a Arenys de Munt

04-11-2002 

També aquest diumenge se celebra a Arenys de Munt un Concurs de Punts Lliures. Ja que aquest any no s'ha pogut fer campionat degut a la manca de colles participants, s'ha organitzat una mena de Copa de Punts Lliures, coincidint amb la Final del Campionat de Catalunya de colles grans, on per cert, en l'últim concurs les colles Violetes del Bosc i Mare Nostrum es juguen el campionat. En categoria juvenil hi participarà la Jovenalla tot i que encara no se saben del cert quantes, ni quines seran les colles que hi prendran part.
.
  S'acaba la Promoció 2

04-11-2002 

Aquest diumenge a les 12 del migdia a Balaguer finalitza la Promoció 2 amb les coses bastant clares pel que fa a les colles que l'any vinent competiran al Bàsic B. Si no hi ha cap daltabaix, les tres colles seran la Maig, l'Antaviana i els Aires de La Passió. Aquest diumenge ens juguem el primer lloc, que de moment tenim per 1 punt de deferència respecte l'Antaviana. Pel que fa a la Imagina't aquest diumenge intentarem sortir de l'últim lloc, i il·lusió no ens en falta després dels bons resultats obtinguts a Bellvís.
.
  Decidida la Promoció 1

04-11-2002 

El passat diumenge dia 27 a Bellvís es va disputar l'últim concurs de la Promoció 1, la qual donava accés a entrar al Bàsic A. Les tres colles que l'any vinent tindran l'honor d'estar entre les 8 millors de Catalunya són la Tarragona Dansa, la Llavor del Montgrí i la Llentiscle. Moltes felicitats a tots ells.
.
  Fotografies de la Castanyada 2002

02-11-2002 

El passat dijous dia 31 d'octubre vam celebrar la castanyada força gent de la Secció Sardanista, a la Sala Petita de La Passió. Molta gent celebra el Halloween, però uns bons panellets no se superen així com així.
Reportatge: Castanyada