.Octubre de 2002
.
  Hem arribat a les 10000 visites!!

27-10-2002 

Fa dos dies vam arribar a l'espectacular xifra de 10.000 visites a la nostra plana web. Des d'aquí volem donar les gràcies a tota la gent que ens ha visitat.
.
  Castanyada 2002

27-10-2002 

El proper dijous dia 31 celebrarem la Castanyada a La Passió, serà a dos quarts d'onze del vespre, aquesta vegada no hi haurà sopar, però esperem que el bon humor i la germanor hi siguin presents.
.
  Concurs fantàstic a Bellvís

27-10-2002 

Sortíem a les 9 del matí i amb molta son a sobre cap a Bellvís, una població on no hi havíem concursat mai. L'autobús tenia unes lliteres perfectes per descansar. I no ens ha anat gens malament. Els Aires han confirmat l'accés al Bàsic B amb dos magnífics primers llocs. La Imagina't no ha desantonat gens i a la primera sardana ha marcat un més que meritori 4t lloc. Simplement espectacular, de 8 colles, les dues esparraguerines estaven entre les 4 primeres. El viatge de tornada ha servit per descansar després de l'esforç fet al concurs, on a més de lluïment els Aires també han ballat una sardana de punts lliures, juntament amb l'Antaviana, que ha fet el 1r lloc. Per celebrar el primer lloc s'ha fet un dinar amb la majoria de la colla dels Aires. Per cert, ja tenim les fotos oficials de les dues colles grans.
Enllaç: Foto de grup    -   Colla Aires 2002    -   Colla Imagina't 2002
Classificacions: Concurs    -   Promoció 2    -   Propers concursos
.
  Desilusió al concurs de Terrassa

23-10-2002 

El concurs que va tenir lloc el passat diumenge a Terrassa va complicar i molt les aspiracions de la Jovenalla d'aconseguir el Campionat de Catalunya. Va fer dos segons llocs per darrera de la Nova Tarragona Dansa. Per la seva part la 18 de juny va fer un tercer lloc en lliures alevins. Cal destacar que hi participaven 6 colles, moltes per ser un concurs lliure. La nostra colla va sortir després de molt temps amb 6 parelles. Finalment els Aires van aconseguir el 3r lloc de 6 colles en categoria gran. També van treure la revessa.
Enllaç: Concurs    -   Propers concursos
.
  Dues fotografies de colles més

17-10-2002 

Ampliem el nostre repertori fotogràfic amb dues colles més. Aquesta vegada són els veterans de la colla Tarragona, i uns infantils que tot just comencen a ballar. Van sortir a Roda de Berà amb 9 parelles, es diuen Plançons i són de La Selva del Camp.
Enllaç: Fotografies
.
  Canvis en concursos

14-10-2002 

S'ha suspès el concurs del Parc de l'Escorxador de Barcelona. Ja que en aquest concurs s'hi celebrava Bàsic Alevins, aquest s'ha traspassat a Valls.
.
  Bona recuperació de la 18 de juny

14-10-2002 

La colla 18 de juny ha fet dos 4ts llocs en el concurs de la Bisbal del Penedès. El concurs ha estat marcat per les absències. En primer lloc ha faltat la colla que va quedar en primer lloc a Cornellà, els Aglans de Roure. En segon lloc ens ha faltat 4 dansaires, 3 d'ells que haurien ballat el concurs, però cal felicitar a tots els que ho han fet en el seu lloc, molt especialment a la Paula, que avui debutava en un Bàsic, i tot i començar accelerada s'ha adaptat molt bé. En tercer lloc, una absència a la Xerinola, ens han comentat que fins la segona sardana no els ha arribat una nena, i han ballat amb una dansaire molt i molt petita, no sabem el seu nom, però simplement és impresionant, i han marcat un 2n lloc.
Enllaç: Concurs    -   Bàsic Honor Aleví    -   Propers concursos
.
  Sardana interrompuda a Castellbisbal

14-10-2002 

Gent de la Jovenalla ha anat a Castellbisbal on s'hi celebrava Bàsic de juvenils, ells descansaven. Un cop han tornat, ens han comentat que a la segona tirada de curts la cobla ha parat de tocar, s'han dirigit al micròfon i han dit que s'havien equivocat de repartiment. Després d'una estona la cobla ha tornat a tocar, però la sardana s'ha fet de 7 tirades.
.
  Fantàstic, impressionant, dos primers llocs pels Aires

14-10-2002 

El dissabte a Roda de Berà es disputava el segon concurs de la Promoció 2 amb la presència dels Aires i la Imagina't. La colla Aires va fer dos magnífics primers llocs, fent molt aire i una interpretació molt bona. La colla Imagina't va fer un 7è i un 8è lloc en les dues sardanes. La colla Aires, a més a més, va treure la sardana revessa. Bon resultat que ens acosta a la tant desitjada plaça per entrara al Bàsic B.
Enllaç: Concurs    -   Promoció 2    -   Propers concursos
.
  Horaris d'assaig

07-10-2002 

Aquesta setmana es veu alterada pels dies d'assaig, ja que dissabte les dues colles grans tenen Promoció 2 i coincideix amb dia festiu. Per tant els horaris per les quatre colles són:
   18 de juny: Dijous i divendres de 18:00 a 19:30
   Jovenalla: Dijous de 21:00 a 22:00
   Aires: Dimarts i Dimecres de 22:00 a 23:00
   Imagina't: Dimarts i Divendres de 22:00 a 23:00
Recordant que el dissabte a les 12 del migdia hi ha concurs a Roda de Berà de Promoció 2 per Aires i Imagina't. I diumenge a les 6 de la tarda a La Bisbal del Penedès hi ha Bàsic per la 18 de juny i concurs lliure per la Jovenalla.
.
  Ja tenim la foto oficial de la 18 de juny 2002

07-10-2002 

A Cornellà vam fer la foto de la colla alevina, la 18 de juny, amb cinc cares noves respecte la de l'any passat.
Enllaç: Colla 18 de juny 2002
.
  Decepció al primer Bàsic Aleví

07-10-2002 

Aquest diumenge a Cornellà ha començat el Bàsic Honor aleví. On l'any passat vam iniciar el camí de l'èxit, enguany hem patit de valent, ja que la 18 de juny ha quedat en última posició. Tres dansaires nous, la falta d'acoplament i el nerviosisme del concurs han fet que aquest any els objectius es replantegin, els resultats no ho són tot, i en edat aleví no se'ls pot obligar a res. Seguirem treballant per millorar aquest últim lloc, i els dansaires així ho han demostrat buscant solucions. Tant al mateix concurs per millorar la rotllana, com un cop finalitzat i sabent els resultats per trobar dies per assajar.
Per altra banda la Jovenalla va fer un primer lloc en la seva categoria, passant per davant dels Laietans, que es troben també en la part alta de la classifiació.
Enllaç: Concurs    -   Bàsic Honor Aleví    -   Propers concursos