.Setembre de 2002
.
  Dos primers per la Jovenalla!!

30-09-2002 

La colla Jovenalla de la Passió ha fet dos 1rs llocs en el concurs disputat a Sitges. Amb aquest excel·lent resultat la colla torna a entrar en les aspiracions per aconseguir per primer cop el Campionat juvenil. En el mateix concurs també hi ha participat la 18 de juny, 3a en la seva categoria, la Imagina't que ha quedat en 12è lloc i els Aires, que han fet el 8è lloc. D'aquesta manera hem tancat un cap de sardana molt sardanístic amb molts bons resultats, sobretot els que fan referència als Campionats de Catalunya.
Enllaç: Concurs
.
  Males notícies respecte al Campionat de Punts Lliures

30-09-2002 

Al mateix concurs d'Igualada se'ns va comunicar que enguany no se celebraria el Campionat de Punts Lliures en categoria Gran. El motiu és que a les bases del Campionat hi posa que hi ha d'haver com a mínim 5 colles participants, i només n'hi havia 4 d'inscrites. Males notícies per tant per la nostra colla, subcampiona l'any passat en aquesta modalitat i molt participativa en els concursos on se'n fan.
.
  Cap de setmana sardanista, comença a Igualada

30-09-2002 

El dissabte començava la Promoció 2 i amb ella la participació de les colles Aires i Imagina't de la Passió. Aquest any la colla Aires sí que ha encarat bé la promoció, almenys el primer concurs ens va situar en els primers llocs, marcant un 2n a la primera sardana i un 3r a la segona. La colla Imagina't va fer dos 8ens. Ara només falta continuar treballant i seguir en la mateixa línia.
Enllaç: Concurs
.
  1r Aniversari de la nostra web

24-09-2002 

Fa 1 any vam crear aquesta pàgina web, per poder penjar informació sobre la nostra Secció. Una web que ha tingut un total de 8821 visites en aquest primer any, el que significa una mitjana de 24 visites diàries. Sabem que hi ha molta gent que visita regularment la nostra web, i que així ens ho ha fet saber, personalment o mitjançant el llibre de visites. A tots ells i a tothom que entra per curiositat a veure què hi fem us donem les gràcies. Sense les vostres visites aquest web no tindria l'èxit que està tenint. Per tornar tot aquest suport que hem tingut només podem posar-hi dedicació i seguir treballant en bé d'aquest mitjà de comunicació, tant important avui en dia, internet.
.
  Ja tenim la foto oficial de la Jovenalla 2002

22-09-2002 

Ja hem fet la fotografia oficial de la Jovenalla d'aquesta temporada, amb bastantes cares noves respecte l'any passat. Ja la podeu consultar juntament amb el primer lloc en el Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines.
Enllaç: Colla Jovenalla 2002
.
  Triplet a Cervera

22-09-2002 

Les tres colles esparreguerines han quedat en primera posició en categories alevins, juvenils i grans. Les nostres colles visitaven per primer cop la població de Cervera per ballar-hi un concurs i n'hem tornat amb molts bons resultats i sobretot molta moral pel què ens queda per davant. A part dels primers llocs, cal destacar el primer lloc de punts lliures de la colla Aires empatats amb la colla Estol. La Jovenalla ha quedat en 4t lloc, ja que han ajuntat les colles juvenils i grans en una sola classificació, sinó hagués qeudat primera de la seva categoria. La colla Aires per rematar el dia també ha tret la sardana revessa.
Ja que la majoria de colles eren de la Terra de Ponent, hem aprofitat el dia per ampliar en 11 colles el nostre repertori fotogràfic.
Enllaç: Concurs    -   Propers concursos    -   Altres colles
Fotografies: 18 de juny    -   Jovenalla    -   Aires
.
  Comencen les Promocions al Bàsic Gran

20-09-2002 

Ja ha començat la Promoció 1 per saber quines colles pujaran l'any vinent a Bàsic A i quines estaran al Bàsic B. El dissabte dia 28 començarà la Promoció 2 amb la presència de les dues colles esparreguerines, la Imagina't i els Aires. I el dia 12 d'octubre començarà la Final, amb les 5 millors colles del campionat. Aquí podreu trobar el calendari de les Promocions i la Final, així com una fotografia de les 21 colles participants.
Enllaç: Colles participants
.
  Properes actuacions de les 4 colles

16-09-2002 

Ja tenim actualitzat el calendari de concursos per les nostres colles. Un cop sabíem els Bàsics de les respectives categories podem donar a conèixer els concursos on participarem com a colles lliures. Començant pel concurs d'aquest diumenge dia 22 a la població de Cervera, un lloc nou per a nosaltres, ja que mai hi hem participat.
Enllaç: Propers concursos
.
  Col·lecció de trofeus al concurs de Lloret

12-09-2002 

Gran presència de gent d'Esparreguera al concurs de Lloret per celebrar la Diada. Aquesta vegada es van fer dos autobusos per poder donar cabuda als dansaires de les 4 colles i als pares i mares que ens van acompanyar. Fins i tot per megafonia van fer referència a la presència de gran quantitat de gent esparreguerina, així com dels amics de Lleida. Pel què fa referència al concurs es van guanyar molts trofeus. La 18 de juny va fer un primer lloc empatats amb la resta en categoria alevins, a les comarques gironines no es puntuen els alevins, no sabem per què. La Imagina't va quedar 8ena en categoria gran. La colla Aires va fer un 1r lloc en el Galop de Fantasia, 2n en els Punts lliures i 4rt en lluïment. Finalment la Jovenalla va quedar en 1r lloc en el Galop d'entrada, 2n en el Galop de Fantasia, 1r en Punts lliures i 2n en lluïment. Tots aquests resultats els van valdre a la Jovenalla per aconseguir el Trofeu de Plata "Monument a la Sardana", com a millor colla participant a totes les modalitats.
Classificacions: Concurs    -   Bàsic Honor Juvenil    -   Propers concursos
Fotografia: Trofeu de Plata "Monument a la sardana"
.
  Dues fotografies noves de colles

12-09-2002 

Anem ampliant el nostre recull fotogràfic a mesura que participem als concursos i ens trobem colles que no tenim fotografiades. Aquest cop han sigut una colla juvenil i una altra de gran. Continuarem amb el nostre treball, però si algú entra i veu que la seva colla no hi és, que és possible, que ens ho faci saber i que ens enviï una fotografia de la colla, i amb molt de gust, l'afegirem a la llista.
Enllaç: Colles
.
  Últim Bàsic per les dues colles grans

10-09-2002 

Ha finalitzat el Bàsic C en categoria grans. Els objectius marcats al principi d'any s'han complert i hem col·locat la colla Aires entre les dues primeres del grup, i la Imagina't a la Promoció 2, la qual cosa significa que l'any vinent seguirem tenint dues colles al Bàsic. El concurs de La Gleva va estar marcat per la pluja que va caure poc abans d'iniciar-se la ballada, per sort va ser poca cosa i es va poder dur a terme el concurs. Curiosament les nostres dues colles participaven al Bàsic C i a la vegada també puntuaven per al Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines.
Enllaços: Concurs    -   Bàsic Honor    -   Propers concursos
.
  Segon lloc de la Jovenalla

02-09-2002 

La colla Jovenalla de La Passió va començar el Bàsic d'Honor amb un segon lloc aconseguit ahir a Solsona. La colla amb nombroses novetats, respecte l'any passat, va assolir el segon lloc en les dues sardanes de lluïment, en total eren sis colles participants. També va ser la única colla que va ballar punts lliures, ballada juntament amb la sardana de germanor. A Solsona els va acompanyar la colla Imagina't que va fer un segon lloc, d'un total de quatre, en la categoria de lliures grans.
Classificacions: Concurs    -   Bàsic Honor    -   Propers concursos