.Abril de 2003
.
  S'acaba Passió, comencen els concursos

28-04-2003 

Ja només falten dues representacions de La Passió i per tant els dansaires de l'entitat haurem de canviar aviat el vestuari de Passió pel de les respectives colles sardanistes. Les primeres en sortir a escena seran les dues colles grans —Aires i Imagina't— el proper dia 1 de maig, a Òdena i Martorell respectivament. Les altres dues colles —18 de juny i Jovenalla— debutaran el dia 11 a Badalona.
.
  Assajos durant la setmana santa

11-04-2003 

Comença setmana santa i amb ella dues representacions de La Passió fora de diumenges. La primera aquest dissabte a la tarda-nit, i la segona el divendres sant tot el dia. És per això que els assajos de les diverses colles es veuran modificats.
18 de juny: Dissabte 12 de 11 a 13 hores
Jovenalla: Dijous 17 de 21 a 22 hores
Aires: Dilluns 14 i Dimecres 16 de 22 a 23 hores
Imagina't: Dimarts de 22 a 23 hores
.
  3 fotos noves de colles

07-04-2003 

Desrés del concurs de Sant Feliu tenim 3 colles noves a la llista.
Enllaç: Fotos de colles
.
  Concurs molt pobre a Sant Feliu de Llobregat

07-04-2003 

El passat diumenge feia un dia fantàstic, amb molt sol i molta calor, a la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat. El problema va ser la falta de colles participants. L'esforç per organitzar un concurs és alt, i la dedicació elevada. És per això que la manca de colles, en un concurs que acostuma a servir de proves abans d'iniciar el Campionat, és força sorprenent. En total només hi van haver 5 colles. La Imagina't va sortir amb molts canvis i gent nova, van debutar en categoria gran 4 dansaires, un noi i tres noies. Això va fer que la colla Hibiscus, amb gent de Sant Feliu i Barcelona, quedés en primer lloc. Durant el concurs es van produir un parell d'anècdotes. La primera força divertida, menys per l'involucrat, un nen va posar el cap entre els forats d'una tanca de plàstic que separava la gent del públic de la plaça on ballaven les colles, amb la mala sort que s'hi va quedar enganxat. Va haver de rebre l'ajuda de gent que van separar una mica la tanca perquè el nen pogués treure'n el cap. La segona menys divertida, un cop finalitzada la segona sardana de lluïment, una noia de la colla Hibiscus es va estar força estona estirada a terra, i va haver de rebre ajuda per part de la Creu Roja, present a l'acte.
Enllaç: Classificacions
.
  Calendaris de la Territorial Comarques Barcelonines

02-04-2003 

A l'apartat de Classificacions i Concursos ja hem penjat les colles que participaran a les Territorial Grans, Juvenils i Alevins, amb representació de les nostres colles. També podeu trobar tota la informació de les altres categories a la web de la Territorial
Enllaç: Classificacions i Concursos
Enllaç: Web de la Territorial