.Agost de 2003
.
  Sardana 20/09

24-08-2003 

Fa un parell de dies vam rebre aquest missatge dels amics de la colla Estol, d'Agramunt:

<<El Grup Sardanista Estol d’Agramunt està plenament bolcat en aquesta festa sardanista, que tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 de Setembre a la seva vila, titulada "Sardana20/09" i que esperen porti aires nous al món de la sardana.

Després d'haver-se reunit amb tots els àmbits sardanistes (ACSTLL, Federació Sardanista de Lleida, UCS,...) i de haver rebut tot el seu suport ja es coneixen amb més exactitud tots els actes. L'ordre cronològic serà el que segueix: a les 5 de la tarda concurs de revesses, seguidament ruta turística i al voltant de dos quarts de nou del vespre, inici del concurs de colles sardanistes amb moltes novetats. Al finalitzar, sopar de germanor (entrepans, beguda i una mica de pica pica) i inici de la festa nocturna amb el grup Tercer Treset, que ens farà ballar els balls tradicionals més animats que ja tenen preparats. Després qui vulgui quedar-se té diferents possibilitats: quedar-se a dormir amb sacs en locals condicionats o anar als hotels de la vila amb preu especial per sardanistes.

Totes aquestes activitats es preveuen fer el dissabte 20 de setembre de 2003. L'endemà diumenge arribarà l'esmorzar gratuït amb xocolata i coca. Seguidament, i per tancar tots els actes, visita guiada i també gratuïta a l'Espai Guinovart.

Un conjunt d'actes en que no hi faltaran novetats dins dels mateixos concursos. També es vol fer una crida a tots els àmbits sardanistes perquè hi tindran una cabuda especial, sobretot la gent del Saltem i Ballem i els sardanistes d'aplecs i places. Estareu informats puntualment ja que volem contar amb ells activament.

Feu córrer la noticia, i reserveu-vos el cap de setmana de 20 i 21 de setembre....>>