.Desembre de 2003
.
  Per Sant Esteve sardanes a Esparreguera

22-12-2003 

El proper divendres dia 26 de desembre, coincidint amb Sant Esteve, hi ha ballada de sardanes a Esparreguera. Concretament a la Plaça del Centre, a les 12 del migdia amb la Cobla Vila d'Olesa. És el típic dia que fa fred, estem cansats ja que no assagem, i la gent va desfilant cap a casa progressivament perquè té dinars familiars, però de totes maneres no podem faltar-hi, farem petar la xerrada i encara en ballarem alguna.
.
  El Grup Sardanista Riallera presenta la seva web

15-12-2003 

Ahir vam rebre un missatge dels amics del Grup Sardanista Riallera, de Vic, fent-nos saber que havien penjat la seva pàgina web a la xarxa. Realment la pàgina té un aspecte molt atractiu, i explica les activitats que fan les 5 colles del seu grup. Si es manté actualitzada pot ser de les millors del món sardanista. Moltes felicitats!
.
  Dinar Cloenda 2003

15-12-2003 

Ahir vam celebrar el dinar de cloenda de la temporada 2003. L'acte va tenir lloc al Restaurant El Bruc, habitual els darrers anys per la seva gran capacitat. Enguany hem sigut unes 160 persones les que ens hem reunit per menjar, ballar, i passar-nos-ho bé amb la companyia de tots els altres. Podeu trobar informació més detallada i les fotografies corresponents al següent enllaç.
Enllaços: Reportatge fotogràfic
.
  Hem acabat la temporada

06-12-2003 

Avui a Artés hem participat a l'últim concurs sardanista que s'organitza durant l'any 2003. Hi hem participat amb les colles Jovenalla, Imagina't i Aires, aconseguint el primer lloc en les categories juvenil i gran, la Imagina't ha quedat en 4t lloc. El concurs, d'ençà que s'ha eliminat la final de punts lliures i l'Accés a Honor Grans ha sofert una reducció molt important de colles. Enguany s'ha disputat amb sardanes de 7 tirades. També hi ha hagut una sardana de punts lliures, a la qual només hi han participat les nostres colles, Jovenalla i Aires. Val a dir que és el segon any consecutiu que la colla Aires ha finalitzat el concurs d'Artés en la primera posició en categria gran.
Enllaços: Classificacions