.Febrer de 2003
.
  Carnaval 2003 a La Passió

18-02-2003 

El proper dissabte dia 1 de març celebrarem a La Passió el tradicional carnaval amb tota la gent de l'entitat, pares, mares, dansaires i amics que s'hi vulguin afegir —previ pagament de l'entrada—. La festa començarà a les 10 del vespre amb un sopar, on hi haurà entrepans, coca, begudes, cava i cafè. I després del sopar tots a ballar.
.
  Cloenda Territorial 2002

17-02-2003 

Enguany s'ha organitzat la cloenda de la Territorial de les comarques barcelonines després d'uns anys sense fer-se. L'acte va ser organitzat conjuntament amb la Territorial de Barcelona Ciutat. La festa es va iniciar just després de la gran manifestació. L'acte va consistir en un concert de sardanes i música per a cobla, on a la mitja part es va fer l'entrega de trofeus per part de les dues territorials a totes les colles. Cal destacar l'excel·lent tria de peces que va interpretar la cobla Jovenívola de Sabadell, i la brillant locució que va convertir el concert en una amena coneixença d'importants i populars compositors. Un cop finalitzat el concert, diverses taules plenes de tot tipus de canapès i begudes van prendre el protagonsime, donant pas a música i gresca fins a quarts de dues. Una molt bona organització va aconseguir que la celebració no es fes gens pesada tot i la gran quantitat de colles que hi havia.
Els trofeus que vam rebre van ser:
     Campions Grans: Aires, conjuntament amb la colla Galzeran, de Rubí.
     8è lloc en Grans: Imagina't
     Campions Juvenils en lluïment i revesses: Jovenalla
     2n lloc en Alevins: 18 de juny
Finalment només hem de dir que aquest cop no vam portar la càmera fotogràfica, però gràcies a la tecnologia punta, en forma de mòbil amb càmera d'un dansaire aficionat a la telefonia mòbil, esperem posar les fotografies que vam fer de forma experimental ben aviat.
.
  Presència a la gran manifestació contra la guerra

17-02-2003 

Nombrosos dansaires de l'entitat van formar part de la gran manifestació en contra de la guerra que es va fer a Barcelona el passat dissabte dia 15. Amb 3 grans pancartes en contra de la guerra penjades a la façana de l'edifici de La Passió volem solidaritzar-nos amb tots aquells que rebran les conseqüències si aquesta guerra es du a terme. Un cop més diem: NO A LA GUERRA!
.
  Programa d'actes de la Festa Major d'Hivern 2003

06-02-2003 

Per segon any consecutiu, la sardana es fa present a la portada del programa d'actes de la Festa Major d'Hivern d'Esparreguera. I, un cop més, la fotografia l'han buscat al nostre web! En aquest cas, es tracta d'una de les fotografies de la pàgina de la colla Jovenalla, a Creixell l'any 1995. Una prova més que avala aquest espai virtual i demostra que és un lloc viu i, sobretot, útil.
A més d'aquesta curiositat —que si més no ajuda a promocionar la sardana— cal destacar la ja tradicional ballada de sardanes del dia de Santa Eulàlia (12 febrer):
            «
12h del migdia, a la plaça de l'Església,
             sardanes amb la cobla Ciutat de Cornellà».

Val la pena anar-hi, i compartir plegats aquesta festa.
Fotos: Portada del programa d'actes 
.
  Acte de lliurament de premis al Palau de la Generalitat

02-02-2003 

Acte de lliurament dels premis del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes corresponent a la Temporada 2002, al Palau de la Generalitat. Vegeu-ne la pàgina especial!
Enllaç: Reportatge