.Gener de 2003
.
  Cloenda Territorials de Barcelona 2002

31-01-2003 

El proper dissabte 15 de febrer a les vuit del vespre al Centre Cívic del Casinet d'Hostafrans —al carrer Rector Triadó número 53 de Barcelona— les colles sardanistes de BCN Ciutat i Comarques celebraran la cloenda dels seus respectius campionats de l'any 2002, amb un acte en el qual es farà entrega dels trofeus a les colles participants. El programa de l'acte consistirà en un concert de sardanes i música per a cobla a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell, seguit de l'entrega de trofeus i d'un refrigeri.
.
   Programa Musical

Primera part:

   Rocacorba
   El Refugi
   El Llac Per Juguina
   Ferestega
   Castell d'Estela
   Collçerola
   Joaquin Serra
   Felix Martinez i Comín
   Manel Saderra i Puigferrer
   Carles Rovira (obligada de tenora)
   Pere Fontas
   Agustí Burgonyo
Segona part:
   Roses del Brull
   Caricies
   A l'Ombra de la Rectoria
   MR.Jaques - Vals
   Vals - Jota
   Joaquin Serra
   Vicens Bou "Xaxu"
   J.L. Moraleda
   Joaquim Serra
   Max Havart

Classificacions
  Territorial BCN Ciutat: Lluïment, Revessa
  Territorial BCN Comarques: Lluïment, Revessa

cloenda.jpg (63768 bytes)

.
  Nou vídeo Trencats i Seguits

30-01-2003 

Els amics de Torroella ens han enviat el següent escrit donant a conèixer un nou vídeo de temàtica sardanista.

«Per al dissabte 15 de febrer a les 7 de la tarda, i a l'auditori del Museu del Montgrí i del Baix Ter, carrer Major 31 de Torroella de Montgrí, hi ha prevista la presentació d'un nou vídeo de temàtica sardanista i que porta de nom Trencats i Seguits: L'evolució musical i coreogràfica de la sardana del s. XIX al s. XXI.
L'any 1994 es va presentar aquest espectacle per part de l'Agrupació Sardanista Continuïtat i que, amb unes 45 representacions des d'aleshores, ha obtingut una gran acceptació per part del públic sardanista o no. Es balla el contrapàs i sardana curta amb cobla de tres quartants, es passa a la sardana llarga i cobla actual, i es fa un passeig en el temps per les diferents maneres de ballar la sardana i amb música de compositors representatius de cada època.
Del vídeo enregistrat en aquella històrica diada, se'n van difondre moltes còpies donat l'alt interès pedagògic de l'espectacle. Però ara, l'Agrupació Sardanista Continuïtat ha decidit editar-ne una nova versió, molt més elaborada tant tècnicament com des del punt de vista del guió, per posar una nova eina a l'abast de tothom qui vulgui conèixer i difondre el fet sardanista.. El protagonistes han estat l'Esbart Montgrí, Tres Quartans de Tarí i la cobla Marinada amb una realització tècnica d'Àngel Fernández, guió de Lluís Subirana, veu de Francesc Sánchez Carcassés, direcció artística de Tomàs Manyosa, vestuari d'Assumpció Capella i coordinació general de Jaume Nonell.
Les imatges es van enregistrat el passat 7 de setembre a Sant Celoni i es compta amb la decisiva col·laboració de la Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura amb el recolzament de la revista SOM i del pla Saltem i Ballem de la Federació Sardanista de Lleida.»
Jaume Nonell Juncosa
.
  Exhibició de la colla Aires de La Passió a Can Amat Paradís

27-01-2003 

La colla Aires va participar de la Gran Festa Major de la DIGEC. Al Restaurant Can Amat Paradís s'hi celebrava la convenció anual de la DIGEC, SA i comptava amb la presència d'unes 400 persones. La colla Aires va ballar galop de fantasia, lluïment i punts lliures.
Enllaç: Reportatge Fotogràfic
.
  S'alça el teló a la nova temporada 2003

23-01-2003 

Ahir a la nit es va fer la reunió de principi de temporada amb els pares i els dansaires de les 4 colles de l'entitat. Es va reunir una bona part de la gent de les respectives colles i es van marcar els objectius per aquesta temporada. Els horaris d'assaig de les 4 colles, almenys de forma provisional mentres hi hagi assajos de Passió seran els següent:
     18 de juny: de 11 a 13 del matí
     Aires: de 4 a 6 de la tarda
     Imaginat: de 7 a 8:30 de la tarda
     Jovenalla: de 7 a 8:30 de la tarda
Aquesta setmana però la Jovenalla i la Imagina't assajaran de 6 a 7:30 i la propera ja es decidirà què es fa, ja que hi ha l'entega de trofeus a la Generalitat.
Fotos:  Foto 1   —   Foto2   —   Foto3
.
  Han sortit les classificacions del Territorial 2002

20-01-2003 

Com ja se sabia la Jovenalla ha quedat en primer lloc de la Territorial de les Comarques Barcelonines en categoria juvenil. Sorprenentment els Aires de La Passió han quedat també en primer lloc en categoria grans, empatats amb la colla Galzeran de Rubí. La Imagina't ha quedat en vuitena posició. Les classificacions les podeu trobar al següent enllaç.
.
  Reunió de principi de temporada

16-01-2003 

El proper dimecres dia 22 de gener a les 9 del vespre tindrà lloc la reunió de principi de temporada, on s'exposaran els canvis que hi ha hagut en cada colla, els projectes que hi ha engegats i els objectius marcats pel nou any. Sereu avisats pels entrenadors de les vostres colles.
.
  Reconeixement a la Jovenalla

13-01-2003 

La colla Jovenalla de la Passió rebrà el proper dissabte dia 1 de febrer a les 5 de la tarda un trofeu commemoratiu, com a colla complerta en categoria juvenil. Aquest treofeu serà entregat per la Generalitat de Catalunya al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. En aquest acte hi prendran part totes les colles campiones de les diferents especialitats i categories.
.
  Any nou, vida nova

13-01-2003 

Comencem a escalfar motors de cara a la nova temporada. Un any més esperem obtenir uns bons resultats amb la col·laboració de tothom. La data d'inici dels assajos serà el proper dissabte dia 25 de gener, tot i que els horaris de les colles encara no està definit. Properament penjarem els horaris d'assaig de les 4 colles.