.Juliol de 2003
.
  Atenció canvi de data al concurs d'Igualada

31-07-2003 

Hem observat a la web de la UCS que la data del concurs d'Igualada ha passat del dia 20 de setembre al dia 27. Segurament devia ser un error ja que s'acostuma a fer el dia abans de Sitges. Aquest concurs és vàlid per a l'Imagina't que estarà a la Promoció 2.
.
  Els Aires de cap de setmana a Ceret

28-07-2003 

Aquest cap de setmana hem estat a Ceret, ballant sardanes i passant-nos-ho bé. N'hem fet un recull fotogràfic per ensenyar-vos com ens ha anat. Aquest ha sigut l'últim concurs de la Mireia Closas, ja que aviat canviarà de població. Ella va ser de les fundadores de la Jovenalla l'estiu del 92 i ara ens deixa per anar a viure a fora. La seva alegria la trobarem a faltar, però sempre podrem dir que hem conviscut 11 anys amb una persona excel·lent. Pel que fa al resultat del concurs, 5èns de 12 colles.
Enllaç: Recull fotogràfic
Classificacions: Concurs
.
  Ceret, la festa abans de vacances

21-07-2003 

L'any passat vam participar per primera vegada al concurs de Ceret i en vam sortir força satisfets de l'experiència. Aquest any hi tornem, amb ganes de passar-nos-ho bé. Treurem la colla Aires, amb gent de la Imagina't, esperant fer un bon resultat, però sobretot, passar un cap de setmana fent colla, unió i pinya. Ja us explicarem com ens ha anat.
.
  Ja tenim els concursos Bàsic's per la 2a meitat de l'any

21-07-2003 

Després de classificar les dues colles grans a les respectives promocions i de finalitzar els Bàsics A, B i C, ja han quedat definits els calendaris per la segona meitat de l'any, després de l'estiu. També ha sortit el calendari amb les colles i quan descansen al Campionat Juvenil. Només falta definir amb total seguretat quines colles participaran al Bàsic Honor Aleví, les colles apuntades en són una aproximació.
Calendari general de concursos fets i per fer —falta apuntar colles lliures—
Calendari de Promoció 1
Calendari de Promoció 2
Bàsic Honor Juvenil
Bàsic Honor Aleví
.
  Imagina't: 5è lloc en el Bàsic C

21-07-2003 

Es va patir però finalment es va aconseguir el 5è lloc que dóna accés a la Promoció 2. Després d'afrontar el concurs de Vilanova i La Geltrú amb diverses baixes i de fer dos 6ens llocs, la colla Imagina't ha quedat només mig punt per davant de l'Àgora. De totes maneres després d'haver-se fet una petita reunió entre els capdansers de les 6 colles amb el president de la UCS es va decidir que totes elles entressin a Promoció 2 per no deixar una sola colla penjada fins a finals del campionat. A Vilanova també hi va participar la Jovenalla, sent la única colla en categoria juvenil.
Enllaç: Classificacions de Vilanova i La Geltrú
Classificacions: Bàsic Honor C + Calendari de Promoció 2
.
  Classificats per la Promoció 1 !!!

14-07-2003 

El passat dissabte dia 12 les dues colles grans vam anar a Vic, els Aires amb l'objectiu de quedar entre els 5 primers del Bàsic B. Objectiu complert, concentració i nerviosisme, amb fallada de repartiment inclosa, el qual ens va fer baixar un lloc a la primera sardana. La segona, però, es va ballar amb el doble de concentració i la classificació així ho demostra, empat al segon lloc, increïble. També vam participar al campionat Territorial, fent un segon lloc els Aires i 3r la Imagina't.
Enllaç: Classificacions de Vic
Classificacions: Bàsic Honor B + Calendari de Promoció 1
.
  Sardanes per Festa Major

07-07-2003 

S'acosta la Festa Major d'estiu d'Esparreguera i com cada any es fan dues ballades. Enguany són organitzades conjuntament per La Passió i l'Ajuntament. Esperem la bona predisposició dels dansaires de les 4 colles de l'entitat i de tots aquells amics o amigues que vulgueu portar. Per descomptat totes aquelles persones que llegeixin aquest missatge i que no estiguin relacionades amb les nostres colles queden convidades a participar-hi. Ja se sap que, quan més serem més riurem.
   Diumenge 13
      18:30h Sardanes amb la cobla Maravella
      Lloc: Plaça de l'Ajuntament
   Dimarts 15
      20:00h Sardanes amb la cobla Ciutat de Cornellà
      Lloc: Plaça de l'Ajuntament
.
  18 de juny i Jovenalla: Campions Territorials

03-07-2003 

Aquest any hem tornat a anar a Rubí, lloc on vam celebrar el concurs del passat 28 de juny a les 10 del vespre. Va ser molt acollidor, tant per la simpatia de la gent d'aquest poble com per la fresqueta que passava que va ser molt agraïda pels dansaires. Pel que fa a les colles esparreguerines hi van participar la 18 de Juny, la Jovenalla i la Imagina't. Els nostres petits van fer dos primers, la qual cosa els va confirmar en el primer lloc de la Territorial, proclamant-se Campions. Per la seva part, la Jovenalla va tornar a quedar primera i va reafirmar la seva classificació, també han quedat Campions. Pel que fa a la colla gran, la Imagina't, va fer una cinquena posició. Després de les puntuacions, els rubirencs ens van sorprendre gratament regalant-nos a totes les colles unes coques boníssimes d'un forn local.
Enllaç: Classificacions de Rubí
Classificacions: Territorial Alevins   —   Territorial Juvenils