.Juny de 2003
.
  Focs de Sant Joan — La Flama del Canigó 2003

24-06-2003 

Un any més la Flama del Canigó va arribar a Esparreguera. La Secció Sardanista va participar a la festa de rebuda del Foc de Sant Joan amb una exhibició de les nostres colles. A l'acte ens va acompanyar la cobla Marinada. Vam fer dues sardanes d'exhibició i una final de germanor amb tothom que s'hi va voler afegir. La primera sardana va ser ballada per les colles 18 de Juny i Jovenalla amb afegits de la Imagina't i la segona va ser ballada pels Aires fent punts lliures.
Enllaç: Reportatge
.
  Concurs a Palamós

24-06-2003 

Dia molt calorós el que vam passar a Palamós, especialment els que vam viatjar amb l'autobús on hi havia la colla Aires. Ara bé, l'organització ho havia preparat de tal manera que quan va iniciar-se el concurs molt poques colles quedessin al sol. La tribuna del Nou Estadi feia d'ombra a la major part del camp. En contra del que havia passat a Girona altres anys, o enguany a Ivars d'Urgell, aquest cop la gespa estava tallada molt curta i el terra no estava massa tou. La organització per tant es mereix un reconeixement, també destacar el bon aspecte que oferia la tribuna bastant pleneta de gent. Per primer cop aquest any les 4 colles de l'entitat vam anar a un mateix concurs, aquest cop amb uns resultats més aviat pobres. La Imagina't tenia el 3r concurs de Bàsic C, i va fer un 6è lloc a les dues sardanes. La 18 de juny va fer un 3r lloc, la Jovenalla un 2n i els Aires un 6è.
Enllaç: Classificacions
.
  Programa d'actes per Sant Joan

19-06-2003 

Ens ha arribat el programa d'actes del proper dilluns, Sant Joan, quan anirem a rebre la Flama del Canigó a la plaça del Centre.
.
  ... i la Festa al Túnel

17-06-2003 

I per acabar el dia, o per començar la nit, la festa al Túnel. Per 4 any consecutiu, la gran revetlla amb el jovent de l'entitat. El Sant Joan 2003 ens espera.
.
  S'acosta Sant Joan, la Flama del Canigó...

17-06-2003 

Ja falta pocs dies per la revetlla de Sant Joan. Com ja vam fer l'any passat, la Secció Sardanista de La Passió col·labora amb l'arribada de la Flama del Canigó. Enguany la festa serà més gran ja que hi haurà la presència en directe de la cobla Marinada. El programa d'actes es pot veure clickant a la web oficial de l'ajuntament d'Esparreguera.
.
  Repàs a les diverses classificacions

17-06-2003 

Fins el moment s'han disputat 3 concursos del Bàsic B, i la colla Aires està classificada en 5è lloc. Aquest resultat ens permetria accedir a Promoció 1, el gran objectiu de la colla.
En el Bàsic C, s'han disputat 2 concursos, i la Imagina't està en 4 lloc empatat amb la Banyoles. També en posicions per accedir a la Promoció 2 i optar al B.
En la Territorial Comarques Barcelonines la 18 de Juny està en primer lloc, a falta de l'últim concurs. Fent un 1r lloc en una de les dues sardanes aconseguirà el Campionat, sinó el 1r lloc serà compartit amb la Quitxalla de Galzeran.
En canvi la Jovenalla ja s'ha assegurat el 1r lloc, o sigui el Campionat Juvenil. 6 primers llocs en les 6 sardanes que han ballat, a falta de l'últim concurs, en són la prova més palpable.
En la Territorial Grans, tant la colla Aires com la Imagina't han faltat a alguns concursos degut a coincidències amb les dates dels Bàsic's B i C. Per tant haurem d'esperar a veure les mitjanes corresponents.
Els propers concursos els podeu concultar apretant aquí.
.
  Bons resultats a Berga

15-06-2003 

Aquesta tarda les altres 3 colles de l'entitat —18 de juny, Jovenalla, Imagina't— han participat a Berga en el concurs vàlid per a la Territorial de Comarques Barcelonines. Un altre cop el concurs ha tingut color esparreguerí, 1r lloc de la 18 de juny, 1r lloc de la Jovenalla i 2n lloc de la Imagina't. A la 18 de juny hi han debutat dos dansaires de 6 anys, el Pol i l'Aran (que han ballat les dues sardanes de lluïment) i una nena de 4 anys, l'Aina (que ha ballat galop i revessa).
Enllaç: Classificacions
Recull fotogràfic galops: 18 de juny   —   Jovenalla   —   Imagina't
Recull fotogràfic premis: 18 de juny   —   Jovenalla   —   Imagina't
.
  Calor i mal estat del terreny a Cardedeu

15-06-2003 

Aquest any el concurs de Cardedeu s'ha tornat a fer sota els pins del Parc, en contra del que havia succeït l'any passat, en què el concurs es va disputar a la pista. A les 11 del migdia la colla Aires de La Passió ha començat el concurs amb diversos contratemps. Una dansaire lesionada, una altra sortida d'una lesió, una altra carregada de reflex, cremes i altres potingues, i finalment un noi també fluix, i un terra no gens favorable per l'estat dels turmells. Totes aquestes circumstàncies han fet que els resultats, tot i no ser gens dolents no fossin els esperats per la progressió que portàvem en els dos primers concursos. Un 5è lloc a la primera sardana i un 5 i mig a la segona han estat les classificacions obtingudes. També s'ha tret la sardana revessa.
Enllaç: Classificacions
Recull fotogràfic: Foto premi
.
  Calendari dels Bàsic's Alevins i Juvenils

01-06-2003 

Ja ha sortit el calendari de les categories alevins i juvenils, ens les quals hi participaran les colles 18 de juny i Jovenalla. Aquests dos campionats comencen a mitjans d'octubre i a principis de setembre respectivament. De moment ha sortit el quadre amb els concursos fixats i les colles que hi participaran. Fins a principis de setembre poden patir alguna modificació, alguna baixa o alta de colla.
Enllaç: Quadres de les 4 colles