.Maig de 2003
.
  Horaris dels propers concursos

27-05-2003 

Ja han sortit els horaris dels propers 4 concursos en que participarem durant el mes de juny.
Enllaç: Concursos
.
  Retall del diari Regió7

27-05-2003 

Ahir vam veure al diari Regió7 que hi havia un espai dedicat a l'aplec de Can Comelles, per tots aquells que no ho heu vist el teniu penjat aquí mateix.
Enllaç: Retall del Regió7
.
  Aplec a Can Comelles i al Pavelló Ramon Martí

26-05-2003 

L'aplec d'enguany ha estat marcat pel mal temps, el fred, i finalment la pluja. Durant el matí el temps ens va aguantar molt bé, fins a sortir el sol durant el migdia, però a mitja tarda va caure una tromba d'aigua que ens va obligar a traslladar-nos al pavelló. Aquestes circumstàncies van fer que no pugés als jardins tanta gent com altres anys, però cal remarcar la gran alfuència de gent jove de l'entitat. Podeu trobar les fotografies i informació més detallada apretant a l'enllaç d'aquí a sota.
Enllaç: 17è Aplec Sardanista
.
  Ja tenim les sardanes confirmades

23-05-2003 

Ressò (R)
Vila d'Olesa (V)
Contemporània (C)

.
Matí
1
2
3
4
5
6
R
R
R
R
R
R
A la Bisbal en la història i el record
Nela i el gat vell
La nit dels músics
Glòria
Colla Montgrí
Roses del Brull
Joaquim Ferrer
Pau Marons
A.Mas
Jordi Paulí
Carles Rovira
Joaquim Serra
.
Tarda
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V
C
R
V
C
R
V
C
R
V
C
R
V
C
R
Dos germans
En Josep de cal Tinco
Vells amics
La nostre identitat
La Flama de la sardana
Noces d'or
A la Bisbal, aplec d'argent
La Júlia de Solsona
Amics de Sarrià
Per a tots vosaltres
Dintre el galliner
Nit estal·lada
Jovent Dansaire
Amb aire festiu
Joves Lleons
Pere Fontàs
Joan Jordi Beumala
Joaquim Serra
X.Forcada
Tomàs Gil Membrado
Ricard Viladesau
F.Cassú
Jordi Paulí
Conrad Saló
Daniel Gasulla
Antonio Barnés
Josep Saderra
Josep Auferil
Martí de Joan
Jordi Paulí
.
  Aplec d'Esparreguera

18-05-2003 

Confirmat que s'organitza l'aplec el proper diumenge 25 de maig, ja s'han concretat les 3 cobles que ens acompanyaran. Els horaris seran els següents:
   Matí (a partir de les 12): Cobla Ressò
   Tarda (a partir de 2/4 de 5): Cobles Ressò, Contemporània i Vila d'Olesa
.
  Consolidació a Santes Creus

18-05-2003 

La colla Aires ha participat al concurs de Santes Creus a les 6 de la tarda. Era el segon concurs del Bàsic B i n'hem sortit molt contents. Per una banda els resultats ens han acompanyat després d'una gran ballada amb sardanes molt maques i força airoses. I per altra banda perquè encara es pot millorar molt. Amb aquest resultat la colla Aires puja fins al 4t lloc de la classificació general. També s'ha tret la sardana revessa.
Enllaç: Classificacions
.
  Segon triplet de la temporada

18-05-2003 

Aquest diumenge les colles 18 de juny, Jovenalla i Imagina't han participat al concurs vàlid per la Territorial de les Comarques Barcelonines que ha tingut lloc a Sant Feliu de Codines. Per segon cop hi ha hagut ple per les colles de la nostra entitat i ens hem endut tots els primers premis en les categories en que participàvem.
Enllaç: Classificacions
.
  Dia 25 de maig, Aplec d'Esparreguera

15-05-2003 

Finalment, després de moltes reunions i trucades s'ha aconseguit continuar fent l'aplec d'Esparreguera. Enguany estava el tema penjat, ja que l'Associació Sardanista d'Esparreguera, encarregada fins ara d'organitzar l'aplec i totes les ballades que es feien al poble, ho ha deixat. Amb contactes diversos entre La Passió i l'ajuntament finalment hem aconseguit no deixar escapar l'oportunitat de celebrar l'aplec del poble. Encara no està tot lligat, tant aviat com ho tinguem ho anirem penjant a la web.
.
  Bon resultat a Lleida

11-05-2003 

La colla Imagina't ha hagut de matinar i a les nou feien via per arribar a Lleida. Pel camí parada per esmorzar i agafar forces pel concurs. Enguany l'entitat local celebra el 30è aniversari, per això han fet esclatar una traca i petards de confetti al finalitzar el concurs. Allí s'hi celebrava el segon concurs del Bàsic C. I la Imagina't ha aconseguit un molt bon 3r lloc empatat amb la Banyoles a la primera sardana i un 4t a la segona. Destacar que avui ha debutat en categoria gran un altre dansaire provinent de la Jovenalla.
Enllaç: Classificacions
.
  Triplet a Badalona

11-05-2003 

Debut de les colles 18 de juny i Jovenalla en aquesta temporada 2003. I debut magnífic amb primers llocs a cada sardana de lluïment. Qui s'ha afegit a la festa han estat els Aires, que també han fet primers. Conclusió, la Territorial alevina, juvenil i gran se n'ha anat cap a Esparreguera. Sota un sol de justícia les colles han ballat dues sardanes de 7 tirades, enguany sense punts lliures. Cal demanar que en aquestes condicions hi hagi repartiment d'ampolles d'aigua per part de l'organització, tot i que també s'ha de dir, ha organitzat de forma molt fluida tot el concurs. Destacar del concurs el debut en la colla alevina —tot i que encara no hagin ballat lluïment— del Pol i l'Aran, dos nois ben jovenets però que aporten molta il·lusió. I en els juvenils el debut de 4 dansaires provinents de la alevina. Per arrodonir la festa, avui en David —dansaire dels Aires— ha fet 23 anys. Al moment d'anar a recollir el 1r premi, s'ha pogut escoltar l'aniversari feliç, cantat per les 3 colles de l'entitat. A tots ells moltes felicitats i al David, feliç aniversari!
Enllaç: Classificacions
Recull fotogràfic: 18 de juny   —   Jovenalla   —   Aires   —    Totes juntes
.
  Concurs a Martorell

03-05-2003 

Sortim de La Passió amb nervis a sobre. La Imagina't pel debut de la temporada a Bàsic, i els Aires perquè ja portaven el cansament del matí. La Imagina't balla una primera sardana molt bona, sobretot a les primeres tirades. A la segona la concentració de totes les colles s'eleva i el cansament es fa notar a la nostra colla. De totes maneres cal destacar el 3r lloc a la primera sardana, que hagués pogut ser perfectament un 2n lloc. En la Imagina't feien el seu debut a Bàsic fins a 5 dansaires provinents de la Jovenalla, la qual cosa ha rejuvenil i força la colla.
Enllaç: Classificacions
.
  Concurs a Òdena

03-05-2003 

El passat dijous dia 1 de maig, la colla Aires sortim de bon matí cap a Òdena per iniciar una nova etapa, aquest cop en una categoria nova, Bàsic B. Sota un sol de justícia de celebra tot el concurs. Bones vibracions, per ser el primer concurs de l'any el resultat és molt bo, dos cinquens llocs ens permeten encarar amb optimisme la resta de concursos Bàsic's. Molta gent de la colla celebrava a Òdena 10 anys de sardanista. Per celebrar-ho hem fet un recull fotogràfic comparatiu, de la gent de la colla, fa 10 anys (Jovenalla, com a infantils) i actualment Aires en categoria gran.
Enllaç: Classificacions
Recull fotogràfic: Òdena 10 anys