.Novembre de 2003
.
  Concurs a Barcelona, Plaça Sóller

23-11-2003 

Enguany hi havia un pavelló reservat en cas de pluja. Doncs la climatologia ha aguantat fins ben entrat el repartiment de trofeus. Així hem pogut ballar totes les sardanes a l'exterior de la plaça. Aquest era un dels pocs concursos de la temporada que hem pogut treure les 4 colles de l'entitat en el mateix concurs. La 18 de juny participant a Bàsic, i les altres 3 com a lliures. Avui ha tocat el 3r premi: la 18 de juny, la Jovenalla i els Aires han finalitzat en el 3r lloc de les seves respectives categories. La colla Imagina't ha finalitzat en 5è lloc. La sardana revessa ha estat ben resolta per la colla Aires de la Passió.
Enllaços: Classificacions
Fotografies: Imagina't  —  Aires
.
  S'ha acabat l'Honor Aleví

23-11-2003 

Després de 4 concursos i d'haver fet a tot arreu els mateixos resultats el Campionat de Catalunya 2003 se l'ha endut merescudament la colla Cabirols de Sabadell. En segona posició ha quedat la colla Estel de les Gavarres, de Cassà de la Selva. I en tercer lloc ha quedat la nostra colla petita, la 18 de juny. El concurs d'avui ha començat marcat per les diverses baixes per febre i grip. Així ha debutat en un Bàsic Honor una nova dansaire, l'Anna. Un cop finalitzat el concurs i abans de fer-se l'entrega de trofeus, les 3 colles participants al Bàsic Honor 2003 s'han fet una fotografia conjunta, tal com en el seu dia varen fer les colles juvenils a la final de Valls.
Enllaços: Classificacions   —   Bàsic Honor Alevins
.
  Classificacions finals al Bàsic Honor Grans

14-11-2003 

A Arenys va finalitzar el Campionat de Catalunya de Colles Grans. Enguany ha sigut guanyat per la colla Mare Nostrum, tal com va succeir l'any passat el campionat s'ha decidit a l'últim concurs, fent el segon lloc les Violetes del Bosc.
Classificacions: Bàsic Honor   —   Promoció 1   —   Promoció 2
.
  Fotografies Jovenalla a Arenys

14-11-2003 

Ja tenim classificacions del concurs d'Arenys i unes quantes fotografies de la Jovenalla.
Enllaços: Classificacions
Fotos del concurs: Lluïment   —   Revessa
Punts Lliures: [1]  —  [2]
.
  S'ha acabat la Promoció 2 per la Imagina't

10-11-2003 

Últim concurs de la Promoció 2 i mal resultat de la colla Imagina't. Finalment ha quedat en últim lloc, tant al concurs com a la classificació global. Això significa que ha quedat en 22è lloc de Catalunya. La nota destacada és que s'ha tret la sardana revessa, valorada en 200 € i dividida entre la Imagina't i la Continuïtat del Montgrí.
Enllaços: Classificacions   —   Promoció 2
Fotos del concurs: Lluïment   —   Revessa
.
  Jovenalla 3s a punts lliures

09-11-2003 

La Jovenalla ha participat a Arenys de Munt a l'últim dels 3 concursos del campionat de Punts Lliures. Avui ha quedat en 3r lloc i aquest ha estat finalment el lloc en el qual ha quedat a la classificació. En la modalitat de lluïment ha quedat en 2n lloc empatat amb la colla Esqueix i per darrera la Nova Tarragona Dansa.
Enllaços: Punts Lliures
.
  Per fi celebrem l'audició

02-11-2003 

A la tarda hem pogut celebrar l'audició de sardanes a càrrec de la cobla Ressò. Feia fresqueta i això ha fet que la plaça no estigués tant plena com altres vegades, aquest cop més aviat hi havia força cadires buides. Per celebrar la festa hi havia venda de castanyes.
.
  Final Juvenil a Valls

02-11-2003 

Aquest matí les colles Jovenalla i 18 de juny han participat a la Gran Final de Valls. Finalment la Jovenalla ha quedat en 4t lloc a la classificació. Aquest ha sigut el 3r any consecutiu que la Jovenalla està entre les 4 millors colles de Catalunya. La nostra colla alevina també tenia Bàsic Honor, el penúltim concurs, i ha tornat a fer dos tercers llocs.
Enllaços: Classificacions   —   Bàsic Honor Juvenils
Enllaços: Recull fotogràfic
.
  Punts lliures a Girona

01-11-2003 

De bon matí les colles Jovenalla i Imagina't han marxat cap a Girona per tal de participar en un concurs que enguany ha canviat d'ubicació, ha deixat el camp de gespa natural que tant havia donat a parlar i s'ha traslladat al Parc Central. La colla Jovenalla ha tingut Campionat de Punts Lliures, fent un 3r lloc, per darrera la NTD i l'Esqueix. Pel que fa a lluïment també ha quedat per darrera d'aquestes dues colles, de 6 participants. La colla Imagina't ha fet un 4t lloc de 7.
Enllaços: Resultat concurs   —   Punts Lliures
.
  Ja tenim reportatge de la castanyada

01-11-2003 

Ahir a la nit vam celebrar la castanyada al vestíbul de la Sala Gran de La Passió. Un bon sopar, amb botifarra, mongetes, entrepans, panellets, castanyes, moniatos. Un sopar ben complert, seguit d'una estona de ball. Això sí, es va haver d'acabar abans d'hora perquè l'endemà de bon matí, viatge cap a Girona.
Enllaços: Recull fotogràfic