.Octubre de 2003
.
  Posposada la ballada de sardanes a la plaça

28-10-2003 

Degut a la pluja i tal com vam informar fa un parell de dies, l'audició de sardanes de diumenge passat es va haver de suspendre per la pluja. Ara podem anunciar que aquesta ballada no es perd, ja que s'ha passat al proper dia 2 de novembre a les 6 de la tarda.
.
  Aquest divendres Castanyada a La Passió

28-10-2003 

Aquest divendres a les 10 del vespre celebrarem la castanyada amb un ja habitual sopar i festa posterior. Enguany però, a part dels entrepans hi ha la possibilitat de menjar botifarra amb mogetes. Sense oblidar ni molt menys les castanyes.
.
  Suspesa l'audició per la pluja

26-10-2003 

Finalment no s'ha pogut celebrar l'audició de sardanes i la venda de castanyes a causa de la pluja constant que ha caigut durant tot el dia.
.
  S'ha acabat la Promoció 1

26-10-2003 

Després de 4 concursos avui ha finalitzat la promoció 1. Les colles Tarragona Dansa i Llavor del Motgrí s'han mantingut a Bàsic A i la colla Riallera ha pujat en detriment de la Llentiscle. Els Aires hem finalitzat el concurs en 5è lloc, però finalment, a falta de la confirmació dels resultats de l'Antaviana al concurs de Roda de Barà estem en 6a posició, la qual cosa vol dir 11s de Catalunya. Any rera any anem millorant.
Enllaços: Resultat concurs   —   Promoció 1
.
  Festa de Tardor de la Unió de Botiguers

26-10-2003 

Ahir a la tarda les colles Aires i Imagina't de La Passió van fer el seu assaig a la plaça de l'ajuntament dins dels actes que va organitzar la Unió de Botiguers. Juntament amb el Futbol Sala, els Castellers i les Puntaires, la Secció Sardanista de La Passió va mostrar les seves dues colles grans al poble. També es va aprofitar per aconseguir adhesions com a socis de l'entitat per poder tirar endavant les sardanes a la nostra vila. Un cop finalitzat l'acte ens van convidar a coca i begudes.
Enllaços: Recull fotogràfic
.
  Ja tenim les parcials de Roda de Barà i Terrassa

22-10-2003 

Ja falta poc per finalitzar els diversos Campionats de Catalunya de Colles Sardanistes.
A la Promoció 1 grans només falta un concurs, el proper diumenge a Bellvís. A falta d'aquest concurs la Riallera es troba en primer lloc, mentres que les colles Llentiscle, Tarragona Dansa i Llavor del Montgrí es disputen les dues altres places que donen accés per pujar al Bàsic A la propera temporada amb només 2 punts de diferència.
A la Promoció 2 grans els tres llocs per accedir al Bàsic B semblen força definits i si no hi ha cap daltabaix entraran les colles Encís, Claror de Goges i Estels.
En categoria juvenils la colla Nova Tarragona Dansa s'ha proclamat per 4t any consecutiu Campiona de Catalunya. A la Final de Valls l'acompanyaran l'Esqueix, els Laietans i un any més la Jovenalla.
En categoria alevins la colla Cabirols té força encaminat el campionat, encara que falten dos concursos per finalitzar-se.
.
  El proper 26 d'octubre: Audició de sardanes i castanyada

20-10-2003 

El proper dia 26 d'octubre a les 6 de la tarda hi ha audició de sardanes a la plaça de l'ajuntament amb la cobla Ressò. També hi haurà venda de castanyes per celebrar la castanyada.
Enllaç: Cartell
.
  Roda de Barà, més baixes però gran resultat

20-10-2003 

Tercer concurs de la Promoció 1. Després de fer grans ballades les dues últimes setmanes hem tornat a patir la "síndrome promoció" una nova lesió va impedir continuar amb la mateixa gent. A diferència d'altres concursos d'aquí en vam sortir amb un magnífic resultat. La sorpresa entre els dansaires va ser majúscula però val a dir que les últimes setmanes s'havia produït un canvi de xip. Finalment 4ts empatats amb la Llavor del Montgrí, colla que està en aspiracions de pujar a Bàsic A.
Enllaços: Classificacions   —   Promoció 1
.
  Terrassa, 3r lloc de la Jovenalla i cap a Valls

20-10-2003 

Era l'últim concurs de la Jovenalla abans de la Final de Valls, i la incògnita de saber com es desenvoluparia la lluita pel 2n, 3r i 4t lloc del campionat. Finalment la Jovenalla va fer dos 3rs llocs, per darrera la Nova Tarragona Dansa —que es va tornar a proclamar matemàticament Campiona de Catalunya a falta d'un concurs— i de l'Esqueix. El concurs va canviar de lloc a causa de la pluja, estava sota cobert però hi feia força fresca. A Terrassa també s'hi va desplaçar la 18 de juny, amb un pobre resultat, 7ns de 8 colles, degut principalment a la baixa d'última hora d'un parell de nenes. I la Imagina't que va quedar en 5è i últim lloc en categoria grans.
Enllaços: Classificacions   —   Bàsic Honor Juvenils
.
  Correllengua 2003, una festa en tota regla

20-10-2003 

Tal com anunciàvem fa una setmana, la Secció Sardanista de La Passió ha partcipat activament en la celebració del Correllengua 2003 a Esparreguera. Entre els diversos actes que van envoltar la celebració del Correllengua hi havia la ballada d'un parell de sardanes d'exhibició de les nostres colles. En primer lloc la 18 de juny i la Jovenalla van ballar una sardana de lluïment. I posteriorment la colla Aires en va interpretar una de punts lliures. Una cosa senzilla però amena que va agradar molt al públic assistent, que aquest cop n'era força.
Enllaços: Reportatge
.
  S'acosta el Correllengua 2003 a Esparreguera

13-10-2003 

Després que fa una setmana arribés a El Bruc i aquesta setmana se celebrés a Olesa, dissabte vinent Esparreguera celebrarà el Correllengua 2003. Aquest acte, a favor de la llengua catalana, tindrà lloc a la Plaça de la Pagesia. Allà s'hi faran a partir de les 4 de la tarda i fins ben entrada la matinada tota mena d'actes, començant per un espectacle infantil, passant per castellers, diables, capgrossos, grallers, sardanes, i acabant la festa amb un concert.
.
  El Vendrell, l'alegria del dia

13-10-2003 

Segon concurs del Bàsic Aleví, aquesta vegada a El Vendrell. La nostra colla petita, la 18 de juny, va tornar a fer dos tercers llocs, ballant dues sardanes amb diferent valoració, la primera força bona, i la segona més fluixeta. Acompanyant a la colla petita hi havia la colla Aires, la qual va fer un meritori 1r lloc en categoria gran, per davant de la Tarragona Dansa i de la colla local Dansaires del Penedès.
Enllaços: Classificacions   —   Bàsic Honor Alevins
.
  Castellbisbal, decepció pels resultats

13-10-2003 

Diumenge al matí tocava el concurs a Castellbisbal. Doble repte per la Jovenalla, Bàsic d'Honor, i Campionat de Punts Lliures. A la primera sardana vam rebre una clatellada molt forta, 6ens, potser massa, però s'han d'acceptar els resultats amb resignació. A la segona vam fer un 4t lloc. Pel que fa a punts lliures vam fer un segon lloc, d'un total de 4 participants. Al concurs també hi havia Promoció 2 on hi participava la Imagina't. A la primera sardana va fer un 8è lloc, mentres que a la segona va quedar empatada en el 8è lloc amb la Continuïtat del Montgrí. Remarcar que les dues colles van treure la sardana revessa, tot i que la Jovenalla es va despistar una miqueta... oi?
Enllaços: Classificacions   —   Bàsic Honor Juvenils   —   Promoció 2
.
  Tornant del concurs de Cornellà

05-10-2003 

Primer Bàsic de l'Honor Alevins. Després d'una baixa d'ultimíssima hora, i de la recuperació a marxes forçades del Pere, després de gairebé mig any sense ballar ni assajar hem participat al concurs d'avui amb la colla 18 de juny. S'ha ballat bé, a estones molt bé. S'ha fet un 3r lloc, de 3 colles però hem sortit amb un bon regust. Assajant fort es pot millorar, però sense cap mena de pressa ni pressió. La Jovenalla ha sortit com a lliure, i després de fer diversos canvis, amb baixes, i fent ballar a tothom ha quedat en 3r lloc.
Enllaços: Classificacions   —   Bàsic Honor Alevins
.
  La Jovenalla única colla de l'entitat a Punts Lliures

02-10-2003 

Engunay s'ha tornat a organitzar un Campionat de Punts Lliures amb cara i ulls després que l'any passat es va disputar una copa de punts lliures celebrada a un sol concurs i guanyada en categoria juvenil per la nostra colla, la Jovenalla. La colla Aires no hi participa a causa de les nombroses lesions que ha tingut al llarg de l'any. Per evitar mals majors no hi ha près part. El Campionat consta de 3 concursos: Castellbisbal, Girona i Arenys de Munt
.
  Canvi d'hora al concurs de Roda de Barà

02-10-2003 

El concurs de Roda de Barà programat pel dia 19 d'octubre al Poliesportiu a les 12 del migdia ha canviat d'hora i lloc. El concurs començarà a les 6 de la tarda i es farà a la Plaça dels Pins. No sabem si és un lloc més centric o és el que tots coneixem com el pàrking.