.Setembre de 2003
.
  Canvi de data del concurs de Valls

29-09-2003 

Ahir va aparèixer el següent escrit a la web de la UCS:
<<Degut a la celebració d'eleccions autonòmiques, el concurs de Valls que en principi s'havia de celebrar el 16 de novembre s'avança al dia 2 de novembre.>>
També han sortit els horaris dels concursos corresponents al mes d'octubre i principis de novembre. Tots ells els podeu trobar al següent enllaç.
.
  Sitges, quins grans resultats

29-09-2003 

El concurs de Sitges va iniciar-se amb gran moviment de gent. Dos autocars vam necessitar per traslladar als dansaires de les 4 colles, i els acompanyants que van voler assistir al concurs. Bastanta gent que s'havia fet soci de l'entitat per tal de recolzar les ballades de sardanes al poble va venir a donar suport i a gaudir d'un bon cuncurs. La Jovenalla tenia el seu segon Bàsic de la temporada i va sortir amb molt bona nota, dos segons llocs només superats per l'actual campiona, la Nova Tarragona Dansa. Com a lliures van sortir les altres tres colles. La 18 de juny va quedar en 4t lloc, superant a la Mainada d'Olot i als Aglans de Roure de Barcelona. La Imagina't va quedar en 10è lloc superant al Grup Montserratí. I els Aires van quedar en 4t lloc, només superada pel trio capdavanter de Catalunya dels últims anys, Mare Nostrum, Violetes del Bosc i Roure. Destacar que la Jovenalla va treure la sardana revessa.
Enllaços: Classificacions   —   Bàsic Honor Juvenils
.
  Igualada, al pavelló per mal temps

29-09-2003 

Segon concurs de la Promoció 2 per la Imagina't. El concurs es va haver de traslladar al Pavelló de Les Comes pel mal temps. Va ploure durant el dia i al vespre feia fresca. Durant el concurs es va poder comprovar la igualtat existent entre moltes colles. Finalment la Imagina't va quedar en 8è lloc, per davant de la Banyoles.
Enllaços: Classificacions   —   Promoció 2
.
  La Catedral

21-09-2003 

Segon concurs de la temporada on treiem les 4 colles. Després de bastants anys d'absència hem tornat a participar al concurs del Plà de la Catedral, a Barcelona, dins els actes de les Festes de la Mercè. Si fa una setmana parlàvem de "desastre" en quan a resultats, aquesta la podem considerar com a positiva. Primer lloc de la colla alevina, la 18 de juny. Segon lloc de les colles Jovenalla i Aires, en categoria juvenil i grans respectivament. I finalment un 6è lloc per la Imagina't. Cal destacar el debut de dues noies, dues Anna's, a la 18 de juny i a la Jovenalla, amb ella aquest any ja és el 6è debut en categoria juvenil. També ha participat per primer cop a la colla Aires la Sílvia.
Enllaços: Classificacions
.
  Més fotografies del concursos de La Llagosta i Tarragona

16-09-2003 

Aquí tenim fotografies de les colles 18 de juny, Jovenalla i Imagina't mentres fan els galops, ballant i recollint els premis.
Galops: 18 de juny   —   Jovenalla
Ballant: 18 de juny   —   Jovenalla   —   Imagina't
Premis: 18 de juny   —   Jovenalla   —   Imagina't
I a la tarda els Aires a Tarragona:
Galop   —   Ballant   —   Revessa
.
  Fotos curioses

15-09-2003 

De Tarragona en vam sortir amb unes quantes fotografies curioses. Quan vam arribar ens vam trobar amb aquest rètol a la porta d'una botiga. Després d'uns quants concursos vam tornar a treure la sardana revessa. I finalment quan vam marxar ens vam trobar amb aquest escrit.
I del passat concurs de La Gleva una fotografia feta amb gran angular perquè evidentmet era impossible agafar tota la colla d'una altra manera.
.
  Concurs a Tarragona

15-09-2003 

El diumenge a la tarda la colla Aires va anar a Tarragona per fer el segon concurs de la Promoció 1. Amb els dos 8s del concurs de La Gleva i amb l'esperança de fer-ho millor. Així va ser. Es va ballar molt bé, fent dues grans interpretacions, a les dues sardanes, però com ja acostuma a passar, això poc compta a l'hora de posar les colles a la classificació. El resultat, un 7 i un 8, un altre cop últims. Val a dir que vam treure la sardana revessa.
Enllaços: Classificacions   —   Promoció 1
.
  Concurs a La Llagosta

15-09-2003 

El concurs de La Llagosta era vàlid per a la colla Imagina't a la Promoció 2. Al concurs l'acompanyaven les colles 18 de juny —primera sortida després de l'estiu— i Jovenalla. Les dues darreres colles participaven com a úniques a les seves respectives categories. La colla encarava amb optimisme el concurs, però les cares al finalitzar eren de desànim.
Enllaços: Classificacions   —   Promoció 2
.
  Cap de setmana negre, i ben negre

15-09-2003 

Aquest cap de setmana ha sigut amb tota seguretat el pitjor en quan a resultats dels últims anys. Diumenge al matí la Imagina't participava a la Promoció 2 i després de fer una bona ballada ha quedat en 9è lloc, últims. A la tarda els Aires participant a Promoció 1 ha fet una gran ballada i ha fet el 8è lloc, últims. Dues bones ballades que no serveixen absolutament de res.
.
  "Concurs" a La Gleva

09-09-2003 

Concurs estrambòtic el que vam haver de ballar el passat diumenge. La colla Aires enfila el camí cap a La Gleva amb 4 cotxes, poc ens va faltar per parar-nos a la carretera per la falta de visibilitat a causa de la tromba d'aigua que va caure. Arribem a La Gleva, el camp de futbol semblava una piscina i encara plovia. Més tard deixa de ploure i diuen que ballarem a una pèrgola que hi ha a prop, comencen a córrer rumors que es ballarà amb 5 parelles per la falta d'espai, de seguida la gent s'anima i proposa fer la sardana de 7 tirades o de dos curts i dos llargs més un contrapunt. Finalment es balla amb 10 tirades, 5 parelles per colla, 8 colles quasibé tocant unes a altres i sense caure ni gota d'aigua. El resultat dos 8ens llocs.
Enllaços: Classificacions   —   Promoció 1
.
  Segon lloc de la Jovenalla a Solsona

09-09-2003 

La Jovenalla ha començat molt bé el Campionat de Catalunya, amb un tercer lloc a la primera sardana per darrera de la Nova Tarragoina Dansa i dels Laietans i un segon lloc a la segona només superats per l'actual Campiona. Cal remarcar que en aquest concurs van debutar en el Bàsic Honor Juvenil fins a 5 dansaires. Tot i això el nivell de la que és subcampiona de Catalunya els últims dos anys no ha decebut. Es va ballar bé i això és el que compta. A seguir assajant i acoplant a tothom. La Imagina't també va anar al concurs de Solsona com a colla lliure i va quedar en segon lloc per darrera de la Rourenca. Val a dir que la colla gran esparreguerina va treure la sardana revessa. Felicitats!
Enllaços: Classificacions   —   Bàsic Honor Juvenils
.
  Tornem a concursos un cop acabades les vacances

05-09-2003 

Comença el setembre i per tant els concursos sardanistes. Aquest diumenge tres de les nostres quatre colles comencen a competir. Totes elles ho faran a partir de les 18:00 hores. La Jovenalla ho farà a Solsona, al primer concurs del Bàsic Honor Juvenil. En aquest concurs l'acompanyarà la colla gran Imagina't, participant com a lliure. A la mateixa hora però a La Gleva la també colla gran Aires iniciarà per primer cop la Promoció 1.