.Abril de 2004
.
  Última setmana de Passió

28-04-2004 

Aquesta és la última setmana de representacions de La Passió, però paradoxalment serà la que tindrem més feina, ja que es fa representació dissabte i diumenge. El dia 1, festiu, ha caigut en dissabte i per tant el dia 2 també es fa representació sent l'últim dia del 2004. Com ja vam anunciar fa uns dies farà que la colla Aires no pugui sortir a Martorell al primer concurs del Bàsic B.
.
  Nova interfícies per accedir als resultats de les colles

28-04-2004 

Ja ha començat la temporada i per tant s'ha de poder accedir a les dades d'aquest any. Fins avui no estava enllaçat els resultats dels concursos de les 5 colles de l'entitat a l'apartat de Classificacions i concursos. Avui ja tenim disponible aquesta interfície. Aviat esperem activar les classificacions dels darrers anys que estan penjades però no enllaçades. Així es podran consultar de forma senzilla per tothom que ho vulgui saber.
Enllaç: Classificacions i concursos
.
  Canvis de dates en diversos concursos

20-04-2004 

Ahir vam rebre un missatge de la Unió de Colles confirmant el canvi de data de dos concursos. Aquests només afecten a la colla gran Imagina't. El primer canvi és el del concurs d'Ivars d'Urgell, que passa a ser el dia 30 de maig, en comptes del 23. Això farà que el diumenge 23 de maig les 5 colles de l'entitat participem conjuntament al concurs de Mataró. L'altre canvi és el de Polinyà que passa a fer-se el diumenge 4 de juliol en comptes del diumenge 10. En aquest cas la colla hi surt beneficiada ja que el dia 10 coincideix amb la Festa Major d'Esparreguera.
També s'ha confirmat el concurs de Vilanova i la Geltrú com a repesca, el dia 17 de juliol, amb les dues primeres del Bàsic C i les dues últimes del Bàsic B. La campiona participarà a la Promoció 1, mentres que les altres ho faran a la Promoció 2.
Enllaç: Concursos   —  Bàsic C
.
  Els dies 8 i 9 de maig 3a Fira d'Entitats

14-04-2004 

Enguany es torna a fer la Fira d'Entitats i la Secció Sardanista tornarà a tenir un stand, tal com va succeïr els anys 2000 i 2002. Falta relativament poc, així que ja cal que anem pensant idees per com el podem omplir.
.
  Els Aires aplacen el debut al Bàsic B enguany

13-04-2004 

La colla Aires de La Passió no podrà participar a Martorell, el dia 1 de maig, al primer concurs del Bàsic Honor B. El motiu és que el mateix dia hi ha representació de La Passió amb la participació d'un nombre elevat de dansaires d'aquesta colla que obligatòriament s'han de quedar fins al final. La UCS ja ha rebut la carta informant d'aquest inconvenient, per la qual cosa, com ja va passar fa dos anys obtindrem un últim lloc i una mitjana.
.
  Aplec a Santa Maria del Puig

13-04-2004 

Ahir dilluns de Pàsqua vam celebrar el ja tradicional aplec a l'Ermita del Puig. El dia però no ens va aguantar i a la tarda es va posar a ploure de forma tant insistent que tots vam haver de plegar abans d'hora. Durant el matí i el tros de la tarda força gent de les nostres colles van participar de la ballada, i col·laborant al bar. El mal temps va fer que més gent del poble baixés a l'ermita.
.
  Primer concurs de la temporada

05-04-2004 

La colla Imagina't de La Passió ha sigut la primera de la nostra Secció que ha sortit a competir, ha sigut aquest diumenge a Palau Solità i Plegamans. El concurs era l'obertura del Bàsic Honor Gran de la Temporada 2004. Hi participàven 6 de les 7 colles del Bàsic C, ja que la Banyoles no hi ha pogut assistir. La colla Imagina't ha estrenat vestuari, seguint la línia moderna de l'entitat. Pel que fa al concurs l'estrena no ha sigut molt positiva. Un quart lloc en la primera sardana i un 6è en la segona. L'espectacle de La Passió ens menja moltes hores i d'això s'en ressenten directament les colles, a principis d'abril estem en plenes representacions.
Enllaç: Classificacions   —  Bàsic C   —  Imagina't 2004
Fotografies: [Galop]  —  [Curts]  —  [Llargs]  —  [Premi]  —  [General]
.
  Renovació de l'àlbum fotogràfic

05-04-2004 

Comencem nova temporada i algunes colles canvien de vestuari o de persones, és per això que ens proposem actualitzar les fotografies de les colles sardanistes d'arreu de Catalunya. De moment, hem pogut actualitzar les colles pertanyents al Bàsic C i afegir una colla nova, els Joves Laietans.
Enllaç: Altres colles
.
  Horaris de setmana santa

05-04-2004 

Els assajos tornen a quedar trastocats degut a les representacions de Passió i a la setmana santa en sí. Per tant la setmana queda:
Dilluns de 22:00 a 23:00 Curset adults (vestíbul sala gran) i Aires (sala petita)
Dimecres de 22:00 a 23:00 Imagina't (vestíbul sala gran)
Dijous de 21:00 a 22:00 Jovenalla
Tot això pel que fa a les colles. A La Passió també s'hi fa:
Dimarts a les 19:30 i a les 22:15 Cinema: "La Passión de Cristo"
Dimecres a les 22:00 Assaig de Caramelles
Dissabte a la tarda-vespre Cantada de Caramelles pel poble