.Febrer de 2004
.
  El boom de les pàgines web continua

23-02-2004 

Avui hem rebut la notícia que la web de les Colles Sardanistes Laietans ja està en funcionament. El que fins ara era una colla juvenil, enguany passarà a ser-ne 3. Pel que hem llegit a la seva pàgina, faran una colla en categoria gran, els Laietans; una juvenil, Joves Laietans; i estan en construcció d'una tercera infantil, els Petits Laietans. Realment això és fer feina en el sempre complicat món de la sardana.
Referències: Enllaços   —   Web Laietans
.
  Aquest dissabte carnaval a La Passió

23-02-2004 

Aquest dissabte celebrarem el Carnaval 2004 a les instalacions de La Passió. La festa com cada any consistirà en un sopar i ball amb tots els components de la Secció disfrassats. A passar-s'ho bé!
.
  Reportatge de la cloenda

23-02-2004 

Amb una mica de retard, però aquí teniu unes quantes fotografies de la cloenda de Barcelona de fa uns dies.
Referències: Reportatge
.
  Celebrada la Cloenda de la Territorial

17-02-2004 

Dissabte passat, dia 14 de febrer una representació de la Secció Sardanista de La Passió va anar a Barcelona, a l'auditori del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants de Barcelona, on s'hi celebrava la Cloenda de la temporada 2003 dels Campionats Territorials de Barcelona Ciutat i Comarques. L'acte va consistir en un concert de sardanes amb l'entrega de trofeus a la mitja part. Un cop finalitzat el concert ens van oferir un sopar distribuït en diverses taules col·locades per tot l'auditori. Finalment l'acte es va cloure amb música i ball per als assistents, que enguany eren més que l'any anterior, segurament degut a la major capacitat del local.
Els trofeus que vam rebre van ser:
     18 de juny: 1r premi Territorial Alevins
     Jovenalla: 1r premi Territorial Juvenil i 1r premi de Revesses Juvenil
     Aires: 2n premi Territorial Grans
     Imagina't: 3r premi Territorial Grans
.
  Tercera web que enllacem en pocs dies

11-02-2004 

Aquest cop són els Amics de la Sardana de Cassà de la Selva, que han tret la seva web. Aquesta agrupació compta amb 4 colles en actiu. Si fa uns dies presentàvem la web del Grup Sardanista Montserrat que compta amb totes les colles campiones de la terra ferma, aquesta, les Colles Sardanistes de Cassà tenen la campiona alevina i la infantil de les comarques de Girona. Sens dubte aquesta és una bona notícia ja que les últimes planes webs compten amb força colles i sobretot treballen la base, els més petits. Endavant.
Referències: Enllaços   —   Web Colles de Cassà
.
  Sardanes per Santa Eulàlia

11-02-2004 

Demà dijous se celebra la festivitat de Santa Eulàlia, patrona del nostre poble. A les 12 del migdia a la plaça de l'ajuntament hi ha ballada de sardanes amb la cobla Ciutat de Cornellà.
.
  Programa de la Cloenda

06-02-2004 

Programa Musical

Primera part:

   El tomàtic i els seus amics
   Petrisardana
   La Vall de Calonge
   Cercle de Xènius
   Daniel Gasulla i Porta
   Carles Santiago i Roig
   Ricard Viladesau i Caner
   Enric Ortí i Marín

Segona part:

   Sardana Sorpresa
   L'ermita del Paular
   La infantona
   Cançons que l'àvia em cantava

   Joan Lluís Moraleda i Perxachs
   Enric Sans i Salellas
   Carles Rovira i Reixach

—recull de cançons populars catalanes—

.
  Nova web del Grup Sardanista Montserrat

03-02-2004 

El Grup Sardanista Montserrat de Lleida obre la seva pàgina web. Després d'estar un temps omplint-la, finalment ens han donat permís per anunciar que ja tenen la seva web a la xarxa. Una pàgina feta amb flash, actual, dinàmica, i amb un estil que trenca amb la resta de pàgines sardanistes. Realment pot ser una de les pàgines de referència, ja que aquest grup compta amb 4 colles sardanistes, capdavanteres a la terra ferma, així ho demostren els Campionats Territorials 2003 que han guanyat en totes les categories.
Referències: Enllaços   —   Web GSM
.
  Web del Grup Nostra Ensenya

03-02-2004 

Hem descobert una nova pàgina web, la del Grup Sardanista Nostra Ensenya. De moment només tenen posat un llibre de visites i un xat, però esperem que ben aviat el contingut augmenti, per conèixer les evolucions de les seves colles.
Referències: Enllaços   —   Web Nostra Ensenya
.
  Carnaval 2004 a La Passió

03-02-2004 

El proper dissabte dia 28 de febrer, a les 22 hores, celebrarem el Carnaval 2004 a les instal·lacions de La Passió. Com sempre tindrem sopar i festa, entrepans, coca, begudes, cava i cafè. Tot ben amenitzat amb bona música i la gresca que farem entre tots.
.
  Nova imatge a l'apartat de notícies

03-02-2004 

Seguint amb la línia d'actualitzar i millorar la pàgina web, cosa que hem anat fent habitualment des de la seva creació, ara facilitem la búsqueda de les totes les notícies que hem anat penjant. Així hem creat la llista que podeu veure a la dreta, amb les notícies separades per mesos.