.Juliol de 2004
.
  El reportatge de Ceret a punt

31-07-2004 

Aquí teniu el reportatge fotogràfic de la sortida a Ceret. Falten fotos del concurs en sí, de la colla ballant. A veure si em passeu més fotografies d'altres càmeres i les puc penjar.
.
  Sardanes al Fòrum

26-07-2004 

A la web de la UCS ha sortit la següent informació pels dansaires que es van apuntar a participar de l'acte sardanista l'11 de setembre:

"Recordem que el primer assaig es farà el proper dia 28 d’agost i que tothom ha d’estar a les 8 del mati a l’entrada principal del Fòrum (davant la Rambla Prim). Caldrà portar el D.N.I, per poder accedir al Fòrum.
El dia de l’actuació, l’onze de setembre, tothom ha de portar camisa blanca, pantalons negres, mitjons negres i espardenyes blanques."

Per la gent de l'entitat ja informarem de com quedem per anar-hi junts. Aquí teniu penjada la llista dels dansaires apuntats. Estan ordenats per cognoms, si voleu tenir-los per colles seleccioneu les 4 columnes començant pel nom de la colla i apreteu la icona A-Z. Això només ho podreu fer si primer guardeu l'arxiu.

.
  Ja tenim calendari a partir del setembre

26-07-2004 

Ja hem penjat tots els concursos Bàsics de les 5 colles de l'entitat. Tant sols falta veure on quedarà enquadrada les Roques Blaves al finalitzar la primera fase del seu grup. Si segueix el nivell de Calafell sens dubte estarà a la Final A. De totes maneres falta completar el calendari amb els concursos lliures. Si voleu imprimir els concursos treieu els marges dret i esquerra de la configuració de la pàgina Archivo->Configurar página i seleccioneu l'opció d'imprimir imatges de fons a Herramientas->Opciones de Internet->Opciones Avanzadas->Impresión. Sinó us quedarà un tros tallat i amb el fons blanc, la qual cosa és difícil de reconèixer la colla que balla.
.
  Sortida a Ceret

26-07-2004 

Aquest cap de setmana hem anat a Ceret. Per tercer cop consecutiu hem passat l'últim cap de setmana de juliol a la Catalunya Nord. Enguany hem patit més baixes de les normals i tant sols hem pogut treure una colla amb cinc parelles, tot i fusionar Aires, Imagina't i un dansaire de la Jovenalla. El resultat evidentment era el de menys, tot i que sempre és bo quedar el més amunt possible. Finalment cinquès de dotze colles, no està malament. Esperem penjar ben aviat el típic reportatge fotogràfic, aquest any hi havia força càmeres o sigui que quan rebi les fotos ja les penjarem.
Enllaç: Classificació del concurs
.
  S'han acabat els Bàsics de la primera part de temporada

19-07-2004 

Ahir a la tarda la colla Roques Blaves debutava al Bàsic, i ho va fer amb una bona ballada i una millor classificació, un tercer lloc a la primera sardana i un segon lloc a la segona. La colla ha començat el Bàsic amb molt bon peu, després d'aquest concurs la colla agafa vacances fins a finals d'agost.
.
  Definides les Promocions Grans

19-07-2004 

Després del concurs de Vilanova han quedat definides les colles que participaran a la Promoció 1 i la Promoció 2. Finalment després de la repesca la Claror de Goges es manté a Promoció 1. Del Bàsic A han baixat la Nostra Ensenya i la Riallera. I del Bàsic B ha baixat la colla Estels cap a la Promoció 2.
.
  Canvis de dates en els Bàsics Aleví i Juvenil

19-07-2004 

Al Bàsic Aleví s'ha canviat el concurs de Valls pel de La Bisbal del Penedès. I al Bàsic Juvenil han canviat el dia de descans de la Jovenalla, ara descansa a Lloret.
.
  Preparant els propers Bàsics

07-07-2004 

Aquest dissabte dia 10, les colles Aires i Imagina't tenen Bàsic B i C respectivament a Vic. Un concurs que ens cau en plena Festa Major i que trastoca els plans de més d'un. Les Roques Blaves també es preparen per debutar al Bàsic Veterans el proper diumenge dia 18 a Calafell.
.
  Sardanes per Festa Major

07-07-2004 

El proper diumenge a les 6 de la tarda la Cobla Orquestra Montgrins tocarà sardanes a la plaça de l'ajuntament. Segurament el repertori serà reduït, com ja ha succeït altres anys, ja que al vespre la mateixa orquestra toca a la plaça del Centre. Per tant, a ser puntuals. I dimarts ballada amb la cobla Ressò, també a la plaça de l'ajuntament, però aquest cop a les 7 de la tarda.
.
  Classificacions oficioses de la Territorial

07-07-2004 

A falta de la confirmació oficial de la Territorial de les Comarques Barcelonines, el Campionat ja té els seus campions. Si no hi ha res extrany aquests seran els resultats. Pel que fa a les nostres colles, la 18 de juny és primera dels alevins, la Jovenalla segona en juvenils, els Aires primers de grans i la Imagina't tercers. Les Roques Blaves falta per veure com solucionaran el problema del concurs de Sant Feliu, on es jugaven el campionat amb la Manresa Dansa però no van poder assistir-hi pel canvi horari, amb previ avís.
.
  Resultats del concurs de Sant Feliu

07-07-2004 

Tal com vam anunciar fa uns dies a Sant Feliu només hi van participar dues de les nostres 5 colles per falta de gent, a causa del canvi d'horari. La 18 de juny va fer dos primers llocs sent l'única colla en categoria alevina. La Imagina't va fer un primer lloc a la primera sardana i un segon lloc a la segona, per darrera dels Dintre el Bosc.
Enllaç: Classificació del concurs