.Juny de 2004
.
  Baixes al proper concurs

29-06-2004 

El proper diumenge només podran sortir a concurs dues colles de l'entitat, la 18 de juny i la Imagina't. El concurs en un principi era a les 10 del vespre, però posteriorment va ser canviat per passar-lo a les 8. Això fa que la gent que treballa no li sigui possible arribar a temps i per tant, no podrem treure les 5 colles tal com seria normal, ja que totes elles participen a la Territorial. La Territorial ja ha sigut avisada d'aquest fet.
.
  Sortida a Rubí

27-06-2004 

Ahir es va celebrar a Rubí el quart concurs de la Territorial de les Comarques Barcelonines. Vam treure les 5 colles, però amb diverses baixes. Les lesions segueixen afectant la Imagina't i això es nota. Respecte les classificacions es van aconseguir dos primers llocs, i tres segons.
Enllaç: Classificació del concurs
.
  Primer lloc dels Aires a Cardedeu

20-06-2004 

Diumenge al matí i havent dormit ben poques hores els Aires es dirigien cap a Cardedeu per participar en el tercer concurs del Bàsic B. Durant la primera sardana es va produir un fet insòlit, que pot arribar a fer gràcia o a desesperar, depenent de com s'enfoqui. Arriba el contrapunt, totes les colles reparteixen correctament, baixen braços i queden quietes... excepte la cobla que continua tocant. Al cap de pocs compassos es van adonar de l'error, van parar, van tocar el falviol i comencem el primer contrapunt que no ha passat res. Per sort cap colla es va deixar anar, van quedar tots quiets però agafats, esperant els esdeveniments. A part d'aquesta anècdota el concurs es va desenvolupar amb normalitat. Finalment la colla Aires se'n va anar cap a casa amb un 1r i un 2n lloc. Un molt bon resultat que fa que continui encapçalant el Bàsic B.
Enllaç: Classificació del concurs  —  Bàsic B
.
  Celebrat el 6è Concurs de La Passió

20-06-2004 

Un altre cop el Concurs de casa nostra ha sigut passat per aigua. Una tormenta a les 7 de la tarda va impedir celebrar el concurs a l'esplanada del teatre, on ja hi teníem preparat els focus amb una grua gegant que l'aguantava. Finalment doncs el concurs el vam haver de traslladar al Pavelló Municipal. 19 colles i força gent a les graderies van posar color a la festa. Destacar el bon paper de les nostres cinc colles, amb tres primers llocs —18 de juny, Aires i Roques Blaves— i dos segons llocs —Jovenalla i Imagina't—. Els Aires i les Roques Blaves van encertar la revessa tot i que només la primera colla va repartir-la correctament.
Enllaç: Classificació del concurs
.
  Novetats després de més de dues setmanes

20-06-2004 

Després de molts dies sense actualitzar res, a causa dels examens, tornem a posar la pàgina web en l'actualitat. Hem incorporat a les classificacions de les colles els calendaris del Bàsic d'Honor Aleví, Juvenil i Veterà.
.
  Ja hi ha oberta la inscripció pel Concurs d'Esparreguera

02-06-2004 

El proper dissabte 19 de juny celebrem el 6è Concurs de Colles Sardanistes de La Passió d'Esparreguera. Ahir es van obrir les inscripcions a la plana d'anuncis de la web de la UCS. Totes aquelles colles que vulgueu venir a participar del nostre concurs hi esteu convidades. Ja n'hi ha un parell que s'hi han inscrit el primer dia.
.
  Més canvis de dates en els concursos

02-06-2004 

La colla Imagina't al final pararà boja. Primer tenien el concurs de Polinyà el dia 10, després es va passar al dia 4, i finalment l'últim concurs de Bàsic C se celebrarà a Vic el dia 10 de juliol coincidint amb l'últim concurs de Bàsic B on també hi participaran els Aires.
.
  Altre cop l'aplec passat per aigua

02-06-2004 

El passat diumenge dia 30 vam celebrar l'Aplec de Can Comelles. De fet a Can Comelles només ens hi vam poder estar durant el matí. Altre cop, poca gent es va acostar fins els jardins, bastant allunyats del centre del poble. Durant el matí ens va acompanyar la cobla Ressò. Mentres dinàvem va caure el xàfeg, recollir les coses i esperar. Després vam traslladar tot el material, neveres, equip de so, i altres, cap al pavelló Ramon Martí. Allí ens hi esperaven les cobles Vila d'Olesa i Contemporània a més de la Ressò. Enguany hem fet una innovació a l'aplec, hi havia una sardana de concurs de colles improvitzades. Fins a 7 rotllanes es van muntar, entre 4 i 5 parelles per anella. La classificació és el de menys, les ganes de participar la part positiva.
.
  La Imagina't fa un 5è al concurs d'Ivars d'Urgell

02-06-2004 

La colla Imagina't continua amb la mala estrugança de les lesions. L'any passat va ser la colla Aires la que es va trencar diversos cops i aquest any la Imagina't està patint els efectes de les lesions. Dues noies de la Jovenalla van debutar en un concurs de categoria gran, i a més de Bàsic C.
Enllaç: Classificació del concurs  —  Parcials  —  Bàsic C