.Maig de 2004
.
  Totes 5 colles cap a Mataró

23-05-2004 

Avui ha sigut un gran dia per la Secció Sardanista de La Passió d'Esparreguera, per primer cop en la seva història han sortit en un mateix concurs 5 colles. Totes elles participant al Campionat Territorial. La 18 de juny ha fet un 1r lloc, la Jovenalla un 2n, els Aires 1rs, Imagina't 3rs i Roques Blaves 2ns. El concurs ha començat de forma peculiar, el galop estava distribuït per poblacions, perquè ens entenguem les 5 primeres colles han estat les d'Esparreguera, una darrera l'altra, és el primer cop que ens passa i realment feia goig, després les de Terrassa i així successivament. Posteriorment s'ha ballat la revessa, innovació que es va fer a la Terra Ferma i que no està gens malament. Per cert, treta entre altres pels Aires i les Roques Blaves. Després les 4 sardanes de lluïment, germanor i entrega de premis.
Enllaç: Classificació del concurs
18 de juny:
Jovenalla:
Aires:
Imagina't:
Roques Blaves:
[Galop]  —  [Revessa]  —  [Lluïment]  —  [Premi]
[Galop]  —  [Revessa]  —  [Lluïment]  —  [Premi]
[Galop]  —  [Revessa]  —  [Lluïment]  —  [Premi]
[Galop]  —  [Revessa]  —  [Lluïment]  —  [Premi]
[Galop]  —  [Revessa]  —  [Lluïment]  —  [Premi]
.
  Exhibició de la colla Imagina't al Camp Nou

20-05-2004 

Diumenge passat coincidint amb l'últim partit de lliga del Barça a l'Estadi, es va celebrar la Festa Major blaugrana, amb sardanes, castellers i més festa. Aquí teniu l'enllaç amb algunes fotografies de l'acte.
Enllaç: Fotografies exhibició
.
  Forum de les Cultures 2004

15-05-2004 

Fa un parell de dies vam veure la següent notícia a la plana web de la Unió de Colles Sardanistes. S'està preparant pel dia 11 de setembre una gran moguda amb les colles sardanistes pel Forum de les Cultures, tal com es va fer durant l'obertura dels Jocs Olímpics celebrats a Barcelona el 1992.
.
  Parcials de Lleida i Torroella i resultats del primer Territorial

13-05-2004 

Tenim penjats a la pàgina de Classificacions i concursos les parcials dels concursos del Bàsic B i C de Lleida i Torroella de Montgrí. També hem omplert els resultats del primer concurs de la Territorial de les Comarques Barcelonines, el qual van descansar totes les nostres colles. A les classificacions hi ha la particular manera de classificar les colles: 1, 1.5, 2, 2.5, ...
.
  Esparreguera Capital de la Cultural Catalana 2005

13-05-2004 

Fa unes setmanes vam poder veure per televisió, i llegir en alguns diaris que Esparreguera havia estat designada Capital de la Cultura Catalana 2005. Avui hem rebut un missatge corroborant aquest fet, i anunciant que el proper dissabte dia 15 se signarà el compromís amb la presència del Conseller en Cap de la Generalitat.
.
  Segon Basic de la Imagina't i debut de les Roques Blaves

10-05-2004 

A Torroella hi havia el segon concurs pertanyent al Bàsic C en categoria grans. La Imagina't ha fet un 6è i un 5,5. Ahir debutava la colla veterana Roques Blaves, que participant com a lliure era la única en la seva categoria.
Esperem tenir més informació del concurs.
.
  Debut al Bàsic i 1r lloc dels Aires

10-05-2004 

La colla Aires de La Passió debutava enguany al Bàsic B després que no pugués sortir al concurs de Martorell. El resultat ajustadíssim, però en definitiva dos primers llocs. A la primera sardana entre el primer i el quart lloc només hi havia 4 punts de diferència. Un concurs ràpid, assolellat, però amb una cobla que potser perquè estem a principis de temporada, li falta molt assaig. Des d'aquí volem desitjar que la noia que va caure per les escales —dansaire de la colla lleidatana Blau Cel— després de recollir el premi es recuperi favorablement.
Enllaç: Classificació del concurs   —  Bàsic B
Fotografies: [Curts]  —  [Llargs]  —  [Premi]  —  [General]
.
  Dissabte embolicat i diumenge de concursos

10-05-2004 

Com ja havíem anunciat, dissabte teníem exhibició a la plaça de la Pagesia, posteriorment era a la plaça de l'Ajuntament, es veu que ja se sabia, i finalment ens vam quedar sense ballar. Els perjudicats, els nens, els més petitons de la Secció que esperaven amb ganes sortir a ballar a la plaça. Un altre dia serà.
.
  Horari de sortida dels propers concursos

06-05-2004 

Aquesta setmana s'han repartit els papers amb els horaris de sortida de les colles pels propers tres concursos, a Lleida, Torroella i Mataró. Pel concurs de Mataró tot aquell que vulgui venir amb autocar ha d'avisar abans del dia 16 de maig, ja que hi anirem les 5 colles.
.
  Cap de setmana atapeït

06-05-2004 

Aquest és el primer cap de setmana sense Passió, però no per això és més tranquil. Tant dissabte com diumenge hi ha la 3a Fira d'Entitats al carrer dels Arbres amb un estand de la Secció Sardanista de La Passió. Dissabte hi ha assajos a La Passió i exhibició a la plaça de la Pagesia, a les 7 de la tarda. Diumenge els Aires, la Imagina't i les Roques Blaves surten de concurs, a Lleida i Torroella respectivament.
.
  Resultats del primer concurs del Bàsic B a Martorell

06-05-2004 

El passat diumenge dia 1 de maig es va celebrar a Martorell el primer concurs corresponent al Bàsic B. Hi va haver dues absències, la colla Claror de Goges, de Banyoles i els Aires de La Passió. Pel que vam sentir a la Claror de Goges els faltava gent, i els Aires tal com ja vam anunciar teníem representació de La Passió. El concurs va finalitzar amb un primer lloc alternat entre l'Encís i l'Antaviana.
Enllaç: Parcials Martorell   —  Bàsic B