Novembre de 2004
.
  Ja s'ha fet la Final pilot de Punts Lliures
30-11-2004 

La prova pilot del que ha de ser el Campionat de Punts Lliures 2005 es va fer a Polinyà, i a Esparreguera vam fer la Final del Campionat 2004 amb aquest format. Va haver-hi força feina a l'hora de preparar el concurs. El so estava complicat, el terra relliscava, però finalment es va fer el possible perquè les colles puguessin ballar les sardanes que hi havia de manera més que correcte. Els Cabirols van quedar campions en categoria alevina. En categoria juvenil es va produir un empat entre les colles Esqueix i la Nova Tarragona Dansa, que es va haver de desempatar amb una sardana extra entre les dues colles. La guanyadora va ser la colla de Sabadell. En categoria gran la colla barcelonina Mare Nostrum va quedar campiona, ben seguida per l'Antaviana. La colla esparreguerina Imagina't va quedar en quart lloc.
Enllaços: Classificació concurs

.
  Aquest dissabte la Final de Punts Lliures
25-11-2004 

El proper dissabte dia 27 tindrà lloc a Esparreguera la final del Campionat de Catalunya de Punts Lliures. El concurs tindrà el format que es vol implantar de cara a l'any vinent i que va ser satisfactori per les colles que van anar a Polinyà. Les sardanes seran de 5 tirades i se'n ballaran dues per tanda. Esperem estar a l'alçada de les espectatives.

.
  Concurs ple de Finals a Barcelona
25-11-2004 

Diumenge passat es va celebrar a la plaça Sòller de Barcelona les finals alevina, gran i veterana. La 18 de juny va quedar quarta de la seva categoria mentres que les Roques Blaves van aconseguir dos quarts llocs i empatar en la calssificació final en el quart lloc amb la colla Toc de Dansa.
Enllaços: Classificació concursBàsic AlevíBàsic Veterà

.
  La Gran Final en categoria Juvenil i Infantil
16-11-2004 

El passat diumenge es va celebrar la Final de Valls, la gran festa sardanista en categoria infantil i juvenil. Per quart any consecutiu la Jovenalla hi ha participat a la plaça central, amb les quatre millors colles del país. Aquesta ha sigut la primera final de la temporada de la UCS, ja que la de categoria gran es va haver d'aplaçar fins a la setmana vinent a Barcelona, plaça Sòller, on també s'hi celebren l'alevina i la veterana, amb la presència de la 18 de juny i les Roques Blaves. Un any més tenim les nostres colles entre les millors de les respectives categories. Fent referència al concurs de Valls destacarem el segon lloc de les Roques Blaves i el tercer de la 18 de juny, a més de la sardana revessa resolta correctament per les Roques.
Enllaços: Classificació concursBàsic d'Honor (Final)

.
  Exhibició a l'IES El Cairat
10-11-2004 

Avui al matí 5 parelles de la colla Jovenalla, pertanyents a l'IES El Cairat, han fet una exhibició davant d'uns alumnes suecs que estan d'intercanvi escolar. La ballada ha consistit en una sardana de lluïment i una sardana de punts lliures. Alguns nois i noies suecs s'han atrevit a fer algunes passes i la veritat és que se n'han sortit força bé. Han ballat curts i llargs, sense música i a poc a poc, però la intenció és el que compta.

.
  Esparreguera seu de la Final de Punts Lliures
09-11-2004 

Tal com es va anunciar a la pàgina web de la UCS, Esparreguera serà la seu on se celebrarà la Final del Campionat de Catalunya de Punts Lliures. El concurs es farà el dissabte dia 27 de novembre i tindrà el format que ja va presentar el concurs de Polinyà i que es vol implantar per l'any vinent. Un galop de fantasia, de presentació, d'un minut i mig per colla i posteriorment 4 sardanes de 5 tirades.

Categoria Alevins i Juvenils
· 1a sardana: El cant del batre, de Josep Vicens i Juli "Xaxu"
· 2a sardana: Tossa bonica, de Francesc Mas i Ros

Categoria Grans
· 1a sardana: Pal de paller, de Ricard Viladesau
· 2a sardana: Joves lleons, de Jordi Paulí

· Sardanes de reserva:
La sal i el pebre, de Tomàs Gil i Membrado
Vilanova de la Muga, de Rossend Palmada

.
  Aquest diumenge la Final de Valls
09-11-2004 

Aquest diumenge la colla Jovenalla participarà per quart any consecutiu en la Final del Campionat de Catalunya Juvenil.

.
  A Balaguer classificats per la Final de Punts i pernil de regal
09-11-2004 

El passat diumenge es va celebrar el concurs de Balaguer. S'hi feia l'últim concurs de la Promoció 2, on la colla Maig va obtenir l'accés al Bàsic B. La Imagina't va fer un magnífic segon lloc a la primera sardana, mentres que a la segona va baixar fins al cinquè. També es va celebrar el tercer concurs de Punts Lliures, amb l'absència de les dues colles que havien marcat els primers llocs fins el moment, l'Antaviana i la Mare Nostrum. La Imagina't va quedar primera del seu grup, i també primera d'una classificació global que es va fer amb els dos grups junts més l'Estol-Espígol i la Remembrança. Per arrodonir el dia es va fer un sorteig d'un pernil que va anar a parar a la nostra colla.
Enllaços: Classificació concursPromoció 2Punts Lliures
Fotografies: BallantPremisGrup amb el pernil

.
  Girona, segon concurs de Punts Lliures i Final Gran
01-11-2004 

Avui hi ha hagut el concurs de Girona, una pila de colles, i molta velocitat en el desenvolupament del concurs. Les sardanes han anat successives, amb rapidesa entre una tanda i l'altra. A la sardana de punts lliures la cobla ja començava quan una colla encara no estava col·locada al seu lloc. Fins aquí tot alegries, primer problema, sort que no feia gaire calor, però després de ballar punts lliures un està cansat i necessita aigua, res de res, com a molts concursos aquest tema segueix sense estar resolt. I les classificacions aquesta vegada s'han fet llargues, amb massa repeticions i una classificació final de punts lliures global en grans, inventada de no sé on. La Imagina't ha fet un segon lloc darrera la Mare Nostrum. Ha faltat la colla Lliure que ha tingut problemes amb un parell de dansaires de la colla i que no han pogut assistir al concurs. En la Final grans les Violetes del Bosc es pot dir que són les Virtuals Campiones, a falta del concurs d'Arenys de Munt ja que avui han fet dos primers llocs.
Enllaços: Classificació concurs

.
  Castanyada a La Passió
01-11-2004 

Ahir dissabte vam celebrar al vestíbul de la Sala Gran de La Passió la festa de la castanyada. Molts dansaires, pares i acompanyants van participar del sopar amb música i ball, on no hi van faltar les castanyes, moniatos o panellets.