Setembre de 2004
.

  Parcials i més concursos

29-09-2004 

Ja han sortit les parcials dels concursos del passat cap de setmana a Igualada i Sitges. També hi ha els horaris de tres concursos més ja fixats al calendari. Tot això ho podeu trobar a l'apartat de Classificacions i Concursos.

.
  Sitges, tercer Bàsic juvenil
27-09-2004 

La Jovenalla participava a Sitges al segon concurs del Bàsic Honor Juvenil, després que a Lloret els toqués descans. Acabada la primera fase la nostra colla està en cinquena posició. Al concurs d'ahir es va fer dos tercers llocs per davant la colla Montseny. A Sitges també hi van prendre part la 18 de juny, que va quedar tercera en categoria alevina i els Aires que també van finalitzar en tercera posició en colles grans. Cal remarcar que per segona setmana consecutiva la colla Aires va resoldre de forma correcte la sardana revessa.
Enllaços: Classificació concursBàsic Juvenil
Fotografies: 18 de junyJovenallaAiresRevessa

.
  Doble Bàsic a Igualada
27-09-2004 

Dissabte a la nit la Imagina't va fer el segon concurs de la Promoció 2. A la primera sardana es va fer una gran ballada i es va obtenir un magnífic segon lloc empatat amb la colla Banyoles. La segona sardana no es va ballar com la primera i el resultat ho va reflectir de forma clara, un cinquè lloc. Per la seva part les Roques Blaves participaven a la Final A de la categoria veterans. En aquest cas no es va fer la millor ballada de l'any i tenint en compte la qualitat de les colles que hi havia davant el cinquè lloc obtingut va servir per tal de millorar algunes coses.
Enllaços: Classificació concursFinal A VeteransPromoció 2

.
  Campionat de Catalunya de Punts Lliures
27-09-2004 

El passat dissabte 25 de setembre es va celebrar la segona reunió amb la majoria dels capdancers de les colles que participaran al Campionat d'enguany de Punts Lliures. En total es van apuntar 11 colles. Una colla alevina, els Cabirols; quatre juvenils, Nova Tarragona Dansa, Esqueix, Joves Laietans i Brots de Romaní; i sis colles grans, Mare Nostrum, Antaviana, Maig, Continuïtat, Lliure i Imagina't.

.
  Tarragona segon concurs de Promoció 1 i més sorpreses
20-09-2004 

Ahir a la tarda a Tarragona es va celebrar el segon concurs de la Promoció 1. El concurs va començar amb l'absència de l'Antaviana, colla que havia fet dos primers lloc a La Llagosta, va resorgir l'Encís amb un 2 i un 1 i ara es col·loca tercera del grup, mentres que la Riallera va caure amb dos sisens llocs al cinquè lloc del grup. L'accés a Honor A per tant queda força ajustada, tot i que l'Antaviana i la Nostra Ensenya estan al capdavant amb un lleuger avantatge. Els Aires continuen en quart lloc. Avui també han tret la sardana revessa.
Enllaços: Classificació concursPromoció 1
Fotografies: LluïmentRevessa

.
  Roques Blaves: objectiu complert
13-09-2004 

Les Roques començaven el campionat amb l'objectiu d'entrar a la Final dels veterans. Ahir va finalitzar la primera fase del Grup B, i les Roques han quedat en tercer lloc, per darrera la Ressò, actual Campiona de Catalunya, i la Toc de Dansa. Ahir van tornar a fer dos tercers llocs, la qual cosa els envia directament a la final, abans d'esperar a saber quantes colles d'aquest grup s'hi classifiquen.
Enllaços: Classificació concursHonor Grup B

.
  La Llagosta, la gran decepció
13-09-2004 

Els Aires participaven a La Llagosta amb l'objectiu de posicionar-se en bons llocs per poder pujar al Bàsic A. Res d'això es va complir, ni la ballada va sortir com voliem, ni evidentment es va fer el resultat que haguessim volgut. Un 3r i un 4t que ens van fer tornar a la trista realitat, sense apretar fort no es va enlloc.
Enllaços: Classificació concursPromoció 1

.
  Súria primer concurs de la Promoció 2
13-09-2004 

La colla Imagina't participava al primer concurs de la Promoció 2 després que bastants dansaires de la colla anessin al matí al Fòrum. Les caminades per allà passen factura, tot i així la colla va fer un 5è i un 3r lloc. En principi, i si la distribució dels Bàsics continuen com aquest any, només puja una colla a Bàsic B.

.
  Modificació del Bàsic Juvenil
13-09-2004 

Diumenge passat a Solsona comença el Bàsic Juvenil, sorprenentment abans de la primera sardana informen que serà de 7 tirades, uns quants entrenadors de les colles es queden sorpresos. No passa res, es fa el concurs i llestos. Abans d'ahir a Lloret, segon Bàsic de la temporada. El concurs se celebra amb dues colles de baixa, ja anem malament, els descansos ja no seran equitatius. Per rematar-ho les sardanes són de 10 tirades. A Sitges tornaran a ser de 7 però a Castellbisbal ja es veurà, malament rai.
Enllaços: Bàsic Juvenil

.
  L'acte del Fòrum sense helicòpter
13-09-2004 

Dissabte al matí tota la gent que va participar al Fòrum estava per dins el recinte esperant que fos la una del migdia per tal de poder fer l'actuació. L'acte que coincidia amb la Diada Nacional de Catalunya es va fer després que els amics de Torroella fessin la seva interpretació de l'espectacle "Trencats i Seguits". Unes 300 persones van formar el logotip del Fòrum, les dues mans, enllaçant-se posteriorment i finalment es va formar el símbol de la pau, tot ballant una sardana.

.
  S'acosta un cap de setmana intens
10-09-2004 

Aquest cap de setmana hi ha molta activitat sardanista. Comencem dissabte a la una del migdia amb l'acte al Fòrum de les Cultures de Barcelona amb uns quants dansaires de l'entitat. A la tarda hi ha concurs Bàsic Juvenil a Lloret, tot i que la Jovenalla descansa. Al vespre la Imagina't tindrà el primer concurs de la Promoció 2 en categoria gran. Diumenge al matí doble desplaçament. La colla Aires comença la Promoció 1 a La Llagosta, i a la mateixa hora però a Creixell les Roques Blaves intentaran tancar el Bàsic Honor Grup B segellant la classificació cap a les Finals.

.
  Ja han sortit les parcials
10-09-2004 

Ahir van sortir les parcials del passat cap de setmana a Solsona. En categoria juvenil hi ha una puntuació que pot arribar a no entendre's. Després de llegir les bases de la UCS i de comprovar les parcials i les classificacions aquí tenim l'explicació. Un fallo de repartiment baixa un lloc a la classificació, no marcar-ho a la butlleta també. Això va fer que la Jovenalla i l'Esqueix baixessin un lloc cada una, passant els Joves Laietans del quart al segon lloc en la primera sardana. De totes maneres a la classificació general les errades de repartiment es comptabilitzen globalment, afent-les al final. Aquesta és l'explicació per la qual en aquests moments els Joves Laietans tenen un quart lloc i un tercer en comptes d'un segon i un tercer.

.
  Comencen els concursos
08-09-2004 

DesprÚs del mes de vacances tornem a sortir de concursos. El passat diumenge comenšava el BÓsic Juvenil i continuava el VeterÓ. Tots dos grups competien a Solsona, i allÝ s'hi trobava la Jovenalla i les Roques Blaves, a mÚs dels Aires que participaven com a lliures. La colla juvenil va quedar en quart lloc, acceptable tenint en compte que respecte l'any passat 3 parelles han saltat a la Imagina't o han plegat. Per tant una colla molt rejuvenida i renovada, per comenšar no estÓ malament. Les Roques van continuar amb la seva bona lÝnia, un segon lloc i un tercer empatat, pel bon camÝ cap a les finals. Finalment els Aires van quedar tercers de vuit colles.
Enllaços: Classificacions del concursBàsic JuvenilBàsic Veterà

.
  Sardanes al F˛rum
07-09-2004 
El proper dia 11 de setembre se celebrarÓ al F˛rum Universal de les Cultures un acte a favor de la pau interpretat per dansaires de moltes colles sardanistes. L'espectacle tindrÓ lloc a la una del migdia.