Abril de 2005
.
  Esparreguera nomenada Ciutat Pubilla de la Sardana 2006
25-04-2005 

Ahir diumenge al migdia, a Molins de Rei, es va donar la notícia esperada per molts esparreguerins, finalment serem Ciutat Pubilla de la Sardana l'any 2006. A l'acte hi van assistir entre d'altres, el Sr. Xavier Sitjà —alcalde d'Esparreguera—, el Sr. Lluís Moreno —regidor de cultura—, el Sr. Manel Roca —president del Patronat de La Passió—, i el Sr. Ramon Puente —responsable de la Secció Sardanista—.

.
  Taller i audició per passa el cap de setmana
25-04-2005 

Aquest cap de setmana ha sigut intens en quan a activitats sardanistes. Dissabte a la tarda hi ha hagut un taller de sardanes per celebrar Sant Jordi a la plaça de l'ajuntament. I diumenge a la tarda ballada de sardanes també a la plaça però aquest cop amb la cobla Ressò. L'inici s'ha retardat una mitja hora degut a la pluja, però finalment s'ha pogut fer sense més complicacions.

.
  Falta una setmana per començar els Bàsics grans
25-04-2005 

El proper diumenge dia 1 de maig la Secció Sardanista comença a rodar. La Imagina't al matí, a Òdena, i els Aires a la tarda, a Martorell, obren la primera fase del Bàsic d'Honor. La Imagina't participant al Bàsic C amb l'objectiu de pujar la colla al B, i els Aires al Bàsic A, buscant entrar a la final. Per primer cop una colla esparreguerina es troba entre les millors del País. L'objectiu és complicat i l'esforç que s'haurà de fer serà gran però esperem que com cada any anem millorant com a dansaires i com a persones. La colla veterana Roques Blaves també iniciarà la temporada a la tarda com a lliures.