Desembre de 2005
.
  Dinar multitudinari a l'Hotel El Bruc
23-12-2005

Un any més ens hem reunit dansaires, pares, mares, i amics en el dinar de germanor que tanca la temporada sardanista. Enguany s'ha tancat un any en que hem participat activament en la Capitalitat Cultural d'Esparreguera 2005, però ara mateix tenim davant nostre un gran repte, Esparreguera Ciutat Pubilla de la Sardana 2006. Un esdeveniment que ha d'unir Secció Sardanista, Passió i Ajuntament, així com Unió de Colles, Federació Sardanista i Generalitat. Així doncs amb aquests dos tridents sembla que la cosa ha de rutllar. Ara hi hem d'abocar l'esforç de tothom.

.
  Classificacions Territorial
23-12-2005

Ja han sortit les classificacions finals del Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines i finalment hem aconseguit 4 dels 5 campionats que hi havia en joc. En categoria alevins la 18 de juny ha quedat en primer lloc, en categoria juvenil la Jovenalla ha aconseguit el primer premi, en categoria gran s'ha imposat la colla Imagina't per davant dels Aires —aquesta colla ha fallat en dos concursos— i en categoria veterana les Roques Blaves han assolit el primer lloc. Per tant el domini esparreguerí ha sigut aclaparador, només s'ha escapat el campionat infantil, degut a que no hi tenim cap colla participant.

.
  Artés, últim concurs de la temporada
23-12-2005

Nova exhibició de les nostres colles en un concurs que cada cop aplega menys colles. Primer lloc de la 18 de juny, Aires i Roques Blaves, i segon lloc de la Imagina't en categoria gran. La Imagina't va treure en solitari la sardana revessa, i per arrodonir la festa una barreja d'Imagina't i Aires va ballar una sardana de punts lliures en mig de la rotllana de germanor.

.
  Canvis de colles pel 2006
23-12-2005

L'any 2006 serà un any de forts canvis a la Secció Sardanista. Com ja hem anunciat, la Jovenalla després d'una dècada participant al campionat quedarà com a passiva, esperant poder-la treure en algun concurs concret, si és possible. En la colla petita també hi ha novetats i les perspectives són bones. Reactivarem la colla infantil, la Mainada, pujant els dansaires més grans de l'actual 18 de juny, i mantindrem la colla petita per tots aquells nens i nenes que entrin a aprendre la nostra dansa. Per tant l'any vinent hi haurà reestructuració de gent, colles i objectius, però la feina de base seguirà sent una de les prioritats d'una Secció que des del 1992 està treballant amb els més menuts.

.
  L'última final Juvenil fins...
23-12-2005

El passat 27 de novembre es va celebrar la Final del Campionat Aleví, Infantil i Juvenil. Hi feia molt fred, excessiu. Fins i tot es va ballar la sardana revessa amb anoracs i gorros. Aquesta va ser la última final de la nostra colla juvenil. La gent de la Jovenalla l'any vinent passa a colla gran, i la colla com a tal deixa de participar en un campionat on hi ha estat des del 1995 de forma ininterrompuda i a la final des de l'any 2001. Després d'una dècada la colla quedarà com a passiva, donant entrada a la Mainada


   :: Ballades 2005