Febrer de 2005
.
  Motius sardanistes al díptic de la CCC del mes de març
28-02-2005 

Aquest mes de març el díptic informatiu d'alguns dels actes que es faran a Esparreguera en motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana porta unes rotllanes sardanistes. Com els altres anagrames que estan penjats pel poble, la rotllana també està triplicada.
Díptic: PortadaContraportada

.
  Definits els grups en categoria Gran
28-02-2005 

Per primer cop en la història de la Secció Sardanista, Esparreguera tindrà una colla en el Bàsic d'Honor A, els Aires de La Passió. La Imagina't per la seva part participarà al Bàsic C. El calendari en categoria gran ja està definit, ara falta per concretar els de les altres categories. Els alevins, infantils i juvenils enguany modificaran el calendari incorporant-hi dos concursos abans de l'estiu i els veterans, enguany serà a un sol grup, i falta concretar les dates.
Calendaris: Bàsic Honor ABàsic Honor C

.
  Ballades sardanistes Temporada 2005 a Esparreguera
22-02-2005 

A la vostra dreta ja tenim el calendari de ballades d'aquesta temporada a Esparreguera, els dos aplecs i totes les audicions que es faran a la nostra vila. Si se n'hagués d'afegir alguna ja ho farem.

.
  La Secció Sardanista nominada als premis de la revista 777
14-02-2005 

Enguany la Secció Sardanista estava nominada a rebre el premi a l'entitat de l'any a Esparreguera, segona la revista esparreguerina "777 Comunica". Aquesta revista otorga 3 premis, a un personatge, a una entitat, i a un festival o acte rellevant. Entre les entitats nominades hi havia el Club Bàsquet Esparreguera, l'Associació d'amics de Santa Maria del Puig i la Secció Sardanista. Finalment el premi va recaure a l'associació d'amics de l'ermita del Puig. L'entrega de premis es va realitzar a Can Pascual.

.
  Entrega de trofeus a la cloenda de Barcelona
14-02-2005 

Tal com ja vam anunciar recentment, dissabte passat es va celebrar la cloenda de la Territorial, i allí vam recollir els cinc trofeus de les nostres colles, dos primers llocs —18 de juny i Aires—, dos segons —Jovenalla i Roques Blaves — i un tercer —Imagina't—. El concert va córrer a càrreg de la cobla Jovenívola de Sabadell. També hi van assistir les següents autoritats: Sr. Antoni Samper —president de la UCS—, Sr. Josep Maria Clavé —president de les Colles de Barcelona Ciutat—, Sra. Núria Escudé —presidenta de les Colles de les Comarques Barcelonines—, Sr. Ferran Bello —director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana— i la Sra. Catalina Carreras —regidora del Districte de Sarrià-Sant Gervasi—.

.
  ...i a les 8 del vespre cloenda
10-02-2005 

El mateix dissabte a Barcelona hi ha l'entrega de trofeus de la Territorial 2004 de les Comarques barcelonines i de Barcelona ciutat. L'acte com és habitual els últims anys anirà acompanyat d'un sopar, concert de cobla i ball.

.
  Dissabte a les 12 del migdia sardanes...
10-02-2005 

Aquest dissabte és Santa Eulàlia i per tant la Festa Major d'hivern d'Esparreguera. Com cada any se celebra una balla de sardanes. Serà a la plaça de l'ajuntament i tindrem entre nosaltres la cobla Ciutat de Cornellà.