Gener de 2005
.
  Preparant la Trobada de Campions
25-01-2005 

Enguany som Capital de la Cultura Catalana i estem preparant una gran festa sardanista pel dia 20 de març. De moment hem començat els tràmits per comptar amb la majoria de colles campiones de les territorials i dels bàsics. Hem enviat mails i i estem a l'espera de la resposta de les colles. L'objectiu és tenir representativitat de totes les territorials i categories, unir en una mateixa festa les colles sardanistes amb els nens i nenes que actualment estan fent els cursets a les escoles.

.
  Horaris d'assajos de les colles
25-01-2005 

La setmana passada vam començar els assajos de les cinc colles de l'entitat. Els horaris són provisionals fins que comenci La Passió. Després podran variar o no depenent de com vagi.
Divendres de 20:00 a 21:00 18 de juny
Dissabte de 16:00 a 17:30 Roques Blaves
Dissabte de 17:30 a 19:00 Jovenalla
Dissabte de 19:00 a 20:30 Imagina't i Aires

.
  Inauguració Esparreguera Capital de la Cultura Catalana
16-01-2005 

Ahir va ser la inauguració oficial d'Esparreguera Capital de la Cultura Catalana. L'absència a última hora del Conseller en Cap i de la Consellera de Cultura no van deslluir els actes previstos, i el teatre del Patronat Parroquial estava ple de gent tot i que la seva presència hagués donat més magnitud i rellevància. L'acte va començar amb uns parlaments institucionals a càrrec dels batlles Sr. Xavier Sitjà, d'Esparreguera i Sr. Joan M. Roig, d'Amposta, el tinent d'alcalde Sr. Joan Julià, de Banyoles, el Sr. Xavier Tudela, president de la Capital de la Cultura Catalana, el Sr. Josep Maria Soler, pare Abad de Montserrat, la Sra. Carme Valls, presidenta de la Comissió de Cultura del Parlament de Catalunya i el Sr. Carles Ruiz, president-delegat de l’àrea de cultura de la Diputació de Barcelona. Un cop feta la presentació hi va haver una intervenció musical i animació. Finalitzats els actes al teatre, a la sala de baix al Patronat hi havia preparat un refrigeri a base de tast de cuina tradicional dels països catalans. A mig tast, la colla Imagina't va interpretar un parell de sardanes curtes. La primera de lluïment, i la segona de punts lliures, les dues amb gran resposta per part de la gent que omplia la sala i que van sortir al pati on la colla feia l'exhibició.
Fotografies: ParlamentsLluïmentPunts LliuresFinal

.
  Cursets a les escoles
16-01-2005 

Una de les activitats que prepararem per la capitalitat de la cultura catalana tindrà com a punt fort els nens i nenes d'Esparreguera. És per això que a partir de la setmana vinent es faran cursets de sardanes a totes les escoles de la nostra vila, començant amb els nens de 3r de primària. L'objectiu és donar a conèixer la nostra dansa entre el jovent de les escoles que majoritàriament són uns grans desconeguts de la sardana. Apropar-los a aquesta dansa i aprendre'n passant-s'ho bé és l'objectiu que busquem per aquests nois que potser el dia de demà els tindrem entre nosaltres.

.
  Reunió inaugural del 2005
16-01-2005 

El divendres passat vam celebrar la reunió que dóna inici a una nova temporada. Enguany comptem amb la capitalitat de la cultura catalana com a nou incentiu per a l'entitat, que col·laborarà en tot allò que se li demani. La temporada s'inicia amb les cinc colles que teníem l'any passat en actiu —18 de juny, Jovenalla, Imagina't, Aires i Roques Blaves— totes elles amb les màximes aspiracions en les respectives categories. La secció a mesura que va creixent s'ha d'anar divint i repartint les feines, enguany s'ha creat un nou organigrama per tal que el funcionament intern sigui més lleuger, àgil i eficaç.
Fotografies: GeneralTaulaGent

.
  Cloenda i assemblea Colles Comarques Barcelonines
16-01-2005 

El dissabte 29 de gener a les 5 de la tarda hi haurà l'Assemblea Ordinària de Colles Sardanistes de les Comarques Barcelonines al local social de l'UCS, per entre altres coses organitzar el Campionat del 2005.
Per altra banda, el dissabte 12 de febrer se celebrarà la cloenda dels Campionats Territorials 2004 de Colles Sardanistes de les Comarques Barcelonines i de Barcelona Ciutat.
L'acte començarà a les 8 del vespre al centre cívic del Casinet d'Hostafrancs, al carrer Rector Triadó, 53, de Barcelona. Com els darrers anys hi haurà sopar i ball, amb el preu de 7€.

.
  Divendres a les 21:30 reunió de principi de temporada
11-01-2005 

El proper divendres dia 14 de gener a les 21:30 hi haurà al vestíbul de la sala gran de La Passió la reunió de principi de temporada, amb els dansaires i pares de les colles de l'entitat. Enguany la Secció Sardanista continua creixent i per tant la feina augmentarà degut a la designació d'Esparreguera Capital de la Cultura Catalana 2005.

.
  Sembla que tenim problemes al llibre de visites
11-01-2005 

Fa uns quants dies que no es pot accedir al llibre de visites de la nostra pàgina web. No sabem si és un problema que se solucionarà ràpidament o haurem de canviar de servidor. De totes maneres hi estem treballant.