Juliol de 2005
.
  Cap de setmana a Ceret
27-07-2005

Gran cap de setmana de la Secció a Ceret. Un any més ha sortit la colla Aires amb una barreja de gent de les colles Jovenalla i Imagina't. Enguany quan vam arribar a la vila ens vam endur una grata sorpresa, la nostra colla sortia fotografiada en el cartell promocional del concurs. Aquest és el quart any consecutiu que participem al concurs i hem obtingut la millor classificació. Un tercer lloc empatats amb l'Horitzó, i només superats per les Violetes del Bosc i la Maig entre les dotze colles participants. El concurs ja va començar amb anèctoda, abans de les sardanes es fa el galop pels carrers de la vila i sorpresa, abans de començar l'actuació dels Aires es va acabar el cd amb el galop. Les colles que teníem just al darrera van començar a aplaudir i a cantar les notes del galop, la qual cosa va animar al públic, amb la inestimable i molt agraïda tasca dels acompanyants de la nostra colla, us hi vau deixar la veu. Un cop al concurs un parell de sardanes força balladores, i novetat, 7 tirades, la segona sardana que tirava 97 de llargs va fer desistir als organitzadors de fer-les de 10. Una altra novetat, amb alegria, els Aires hem tret la primera revessa de l'any. Per tancar el cap de setmana,diumenge a la tarda vam anar a una cala propera a l'Escala.
Enllaç: Classificacions de CeretCartell del concurs

.
  Punts lliures a Tordera
18-07-2005

Segon concurs de punts lliures. El lloc era bo pel públic, per la calor, i per evitar el sol, una pista poliesportiva coberta, però no tant bo per escoltar la veu del que interpretava els punts. De fet la interpretació de la Imagina't va ser a 3 veus, cosa poc usual i gens recomanable. El resultat altre cop complicat, un 3 i un 2, portem quatre sardanes i quatre enfrontaments directes amb les Violetes del Bosc, la resta Maig i Cors Joves. La nota destacada és el nombrós canvi de vestuari de les colles de cara als concursos de punts lliures.
Enllaç: Classificacions de TorderaClassificació de Punts Lliures

.
  La Imagina't també entra a Promoció 1 !
18-07-2005

Espectacular recta final de la Imagina't al Bàsic C, del qual se'n despedeix per la porta gran. Després de fer dos segons llocs a Òdena i Ivars d'Urgell, la colla ha fet un esforç extra per guanyar a Palamós i Vilanova. I el premi ha sigut doble. A part d'obtenir el primer lloc del grup, empatat a punts amb la Galzeran, la colla ha entrat a Promoció 1. I s'ha tret la sardana revessa. A Vilanova també s'hi feia la Repesca, un concurs que la UCS ha muntat amb les dues millors colles del Bàsic C i les dues pitjors del Bàsic B. A la cita hi va faltar la Continuïtat del Montgrí, sens dubte la més complicada de les 4 que participaven —Galzeran, Imagina't, Banyoles i Continuïtat—. Sense la colla de Torroella la Imagina't va aconseguir dos primers llocs, entrar a la Promoció 1, assegurar-se un lloc al Bàsic B de l'any vinent i optar a entrar al Bàsic A. Espectacular, la feina d'un any feta en mig.
Enllaç: Classificacions de Vilanova i la GeltrúClassificació de Bàsic C

.
  Treballant per festa major
18-07-2005

L'any vinent Esparreguera serà Ciutat Pubilla de la Sardana i és per això que durant la Festa Major s'ha agafat durant 4 dies una barra de bar, dos dies a la plaça de l'església i dos dies a la plaça del centre. La mala sort ha volgut que divendres i dissabte plogués i per tant ens hem quedat sense els ingressos de dos dies.

.
  Els Aires cap a la Promoció 1
18-07-2005

Després de mig any difícil la colla Aires es despedeix del Bàsic A. Des de bon principi es va veure que el grup seria complicat, que hi havia dues colles capdavanteres i quatre que es jugarien els tres llocs restants. Finalment no ens hem pogut enganxar al carro i s'haurà de recuperar el lloc perdut a la Promoció 1.
Enllaç: Classificacions de VicClassificació de Bàsic A

.
  Primer concurs de Punts Lliures a Polinyà
18-07-2005

Primera temporada amb el canvi de format als conursos de punts lliures. Després de la final d'Esparreguera de l'any passat les sardanes passen a ser de 5 tirades, se'n ballen dues i es fan tandes alternant juvenils i grans. La colla Imagina't no va tenir sort en la composició dels grups ja que va coincidir amb Violetes —2 cops—, Mare Nostrum i Antaviana. Resultat, dos tercers llocs.
Enllaç: Classificacions de PolinyàClassificació de Punts Lliures

.
  Exhibició de la Jovenalla a Hostalets de Pierola
18-07-2005

Als cartells estava anunciada la colla Imagina't, però finalment va sortir la Jovenalla amb incorporacions dels Aires. A la mateixa hora la Imagina't tenia campionat a Polinyà. L'exhibició va ser a una pista esportiva d'Hostalets de Pierola, coberta amb una lona per l'ocasió, i molt agraïda degut a l'intensa calor. El programa constava de 9 sardanes de 7 tirades: set per tot el públic i dues d'exhibició de la nostra colla —una sardana de lluïment i una de punts lliures—.

.
  A Rubí final de la Territorial i 4 campionats
18-07-2005

Altre cop es va aconseguir un ple de primers llocs, i aquest cop total, ja que la colla Aires no va poder sortir a concursar. Els campionats virtuals són: 18 de juny, alevins; Jovenalla, juvenils; Aires o Imagina't, grans —depen de les mitjanes—; i Roques Blaves, vetrerans. El concurs va estar marcat pel ritme excessivament lent de la cobla, que va obligar al delegat de la UCS a prenre-hi part ja que a diversos capdansers se'ls havia fet fora de males maneres quan preguntaven per ritme a la cobla. Felicitar un cop més a l'organització pel detall ja habitual del repartiment d'una coca per cada colla al finalitzar el concurs.
Enllaç: Classificacions de Rubí

.
  Exhibició per la Flama del Canigó
18-07-2005 

El passat 23 de juny a la Plaça del Centre les colles 18 de Juny, Jovenalla i Imagina't vam fer una exhibició de lluïment i punts lliures, arrodonint-ho amb una sardana de germanor.