Juny de 2005
.
  Aquest dijous arriba la Flama del Canigó
21-06-2005 

Un any més la Secció Sardanista col·laborarà amb els Amics de la Flama amb una exhibició sardanista i una sardana de germanor. L'actuació tindrà lloc dijous a la tarda a la plaça del centre.

.
  Eleccions a la Passió
21-06-2005 

El mateix diumenge hi va haver eleccions a La Passió, es renovava mitja junta, i de nou candidats se'n van escollir set per fer la renovació. L'èxit de la Secció Sardanista va ser total, el més votat va ser en Lluís i el segon en David. Ara la presència a la junta és més nombrosa ja que en Florenci i en Quim ja hi són de les anteriors eleccions. Felicitats i a treballar fort.

.
  Alevins i juvenils a Cardedeu
21-06-2005 

Els alevins sortien amb moltes baixes a Cardedeu, degut a lesions, i comunions, i el resultat va ser el de menys, el debut del Sergi, podria ser la nota més destacada. La Jovenalla va sortir del concurs amb dos tercers llocs, darrera els Joves Laietans i l'Esqueix. La nota destacada va ser l'absència de la Nova Tarragona Dansa. Enguany el campionat està molt ajustat, sobretot entre les tres primeres colles.

.
  Patacada als Aires
21-06-2005 

Mal resultat l'aconseguit pels Aires a Cardedeu, dos sisens llocs fan baixar a la colla a la sisena posició del Bàsic d'Honor, tot i que la classificació està molt ajustada fins al tercer lloc. Antaviana 19; Tarragona Dansa 19,5; Llavor del Montgrí 22,5; Aires 24,5. A Vic es decidirà quina colla acompanyarà a la Riallera a la Promoció 1 i quines es classificaran per la Final.

.
  Diumenge triple Bàsic a Cardedeu
17-06-2005 

Diumenge és un dia important per la Secció. La 18 de juny debuta en el campionat aleví, ja que al primer concurs no va poder-hi assistir. La Jovenalla afronta el segon concurs del Bàsic juvenil. I els Aires fan el tercer concurs del Bàsic d'Honor grans amb l'interrogant de saber si es mantindran entre els primers llocs o baixaran posicions en la classificació, bona part del campionat es jugarà diumenge a Cardedeu.

.
  Dissabte ballada a la plaça de l'ajuntament
17-06-2005 

Demà dissabte a les 7 de la tarda hi ha ballada de sardanes a la plaça de l'ajuntament amb la cobla Premià.

.
  Exhibició a l'Escola Montserrat
17-06-2005 

Demà a la tarda es fa la festa de final de curs de l'escola Montserrat i la colla Jovenalla anirà a fer-hi una exhibició. En aquesta escola, com a totes les altres de la vila, s'hi ha fet curset de sardanes, en aquest cas pels nens i nenes de 3r i 4t de primària.

.
  La Imagina't es prepara per Vilanova
17-06-2005 

Molt bona ballada la que va fer la Imagina't a Palamós. Es jugaven les últimes opcions de poder quedar en primer lloc del grup i les van aprofitar. Dos primers llocs en cada sardana, ballant bé i començant a posar les bases pel concurs clau de Vilanova. La repesca inventada per la UCS l'any passat i que enguany es repeteix, amb les dues millors colles del Bàsic C —Galzeran i Imagina't— i les dues darreres del B —Banyoles, i Continuïtat del Montgrí o Àgora—. De les 4 colles una puja directament a la Promoció 1 assegurant-se un lloc al Bàsic B de l'any vinent.
Enllaç: Bàsic C

.
  Espectacular inici de Campionat de les Roques Blaves
17-06-2005 

Inici inesperat dels veterans de la Secció. El Campionat va començar a Cassà de la Selva fent dos primers llocs en cada sardana, empatats a la primera amb les Arrels Dintre el Bosc, i amb la Toc de Dansa a la segona. La cosa no ha sigut flor d'un dia i a Bellvei, lloc de disputa del segon concurs Bàsic es va fer un segon i un primer lloc, alternant-se amb la colla Ressò de Sabadell, vigent campiona de Catalunya. Un lloc de privilegi que obra les portes de bat a bat a intentar lluitar pel campionat, una millora significativa tenint en compte que l'any passat es va quedar en 5è lloc.
Enllaç: Bàsic Veterans

.
  Comença el Campionat Juvenil amb dos quarts llocs
17-06-2005 

La Jovenalla començava el seu campionat a Mataró, amb un noi debutant a la categoria, provinent de la 18 de juny, i una noia repescada a última hora i amb els turmells castigats. La ballada no va ser del tot lluïda i ens vam endur dos quarts llocs. Val a dir que enguany no hi ha cap colla que destaqui de forma insultant respecte les altres. A Mataró hi havia un grupet de 3 colles que es van intercanviar les posicions entre les dues sardanes i a les que apretant ens hi podríem arribar a afegir.
Enllaç: Classificació MataróBàsic Juvenil

.
  Continua el domini esparreguerí a la Territorial
17-06-2005 

Després de 3 concursos i a falta de només 1 per finalitzar el campionat territorial tot sembla indicar que es pot aconseguir un pòker de primers llocs, l'aleví està ja guanyat, el juvenil és proper, el gran amb els Aires sembla força clar, i el veterà és el que es decidirà a l'últim concurs. La Imagina't podria quedar en 2n lloc grans.
Enllaç: Classificació Sant Feliu de Llobregat
Entrega premis Sabadell: 18 de junyJovenallaImagina'tAiresRoques

.
  Canvi de vestuari en la Jovenalla i la 18 de juny
17-06-2005 

Després de 10 anys lluïnt el color grana a la camisa, la Jovenalla ha tornat al color original de la colla, el color verd, però aquest cop amb uns colors més vius. A la fundació de la colla el verd era el color de la faixa i el cinturó de les noies, però un cop la colla va pujar d'infantils a juvenils es va passar a les camises grana que han durat fins l'any passat. També ha sofert modificacions la colla alevina, la 18 de juny. Aquesta era la única colla que no havia canviat mai el vestuari, el ja tradicional blau i blanc a quadres, amb el que hem celebrat 2 campionats de Catalunya desapareix. A partir d'ara la colla vestirà uns colors més vius i variats amb predomini del lila.
Nous vestuaris: 18 de junyJovenalla

.
  Novetats a la pàgina després de força temps d'espera
17-06-2005 

Després d'uns quants dies sense novetats a la pàgina web tornem a informa-vos.