Maig de 2005
.
  Diumenge 29: XIXè Aplec d'Esparreguera
24-05-2005 

El proper diumenge celebrarem el 19è Aplec d'Esparreguera. Un any més es farà als jardins de Can Comelles. A les 12:30 al matí, amb la Ressò, i a les 16:30 a la tarda amb les cobles Ressò, Vila d'Olesa i Contemporània esperem gauidr d'un dia sense pluja. En cas de pluja, com ja n'estem acostumats, es traslladarà al pavelló Ramon Martí. De totes maneres esperem que el temps ens acompanyi.

.
  Preparant els primers Bàsics
24-05-2005 

Aquest cap de setmana comencen els Bàsics les Roques Blaves i la Jovenalla. Les Roques debuten a Cassà de la Selva dissabte a la nit amb la intensió de millorar el 5è lloc aconseguit l'any passat i comptant amb el descans de la colla Ressò —vigent campiona de Catalunya— aquest primer concurs. La Jovenalla debuta diumenge a Mataró, amb el nou format de campionat per les colles juvenils. Finalment la 18 de juny no podrà debutar al campionat aleví. Un concert de l'escola de música del poble —amb la presència de molts nanos— fan inviable sortir a concurs. El tema ja ha estat notificat.

.
  Nou ple al Territorial
24-05-2005 

Aquest any sembla ser que la Territorial de les Comarques Barcelonines tindrà color esparreguerí. Segon concurs amb presència de les nostres colles i primer lloc a les 4 categories: alevins, juvenils, grans i veterans. El concurs de Berga va estar marcat per les lesions a la Jovenalla; una noia abans de començar el concurs amb molèsties al turmell i malestar general i un noi mentres ballava la segona sardana amb rebrincada al turmell. Coincidències o no, el germà gran va patir el mateix fa dos anys al mateix lloc. Esperem que no sigui res i per Mataró estigui tothom a punt.
Enllaš: Classificaciˇ de Berga — 18 de juny —  Jovenalla —  Imagina't —  Roques

.
  Presentació de la Ciutat Pubilla als socis i pares
18-05-2005 

El passat diumenge es va fer una reunió informativa a tots els socis de l'entitat i als pares i mares dels dansaires per explicar les línies diretrius de la Ciutat Pubilla de la Sardana 2006. Els actes obligatoris i necessaris que s'han de dur a terme. Posteriorment es va fer un piscolabis i en acabat un dinar de germanor per tal de captar persones per ajudar a fer de la Ciutat Pubilla un èxit en tots els aspectes.

.
  Imagina't mig Bàsic fet
18-05-2005 

La Imagina't ha participat ja en dos concursos i sembla clar que entrarà a la repesca amb les dues últimes classificades del Bàsic B. A Ivars d'Urgell i amb un sol d'espant va repetir dos segons llocs. Al concurs s'hi va trobar a faltar a les colles Blanca Espurna i Espígol, deixant el Bàsic en tant sols 4 colles, trist.

.
  Classificacions a punt
18-05-2005 

Ja tenim les classificacions dels concursos de Lleida, Sabadell i el Bàsic d'Ivars d'Urgell.

.
  D'aquí un parell de dies més novetats
09-05-2005 

D'aquí un parell de dies penjarem fotografies del concurs de Lleida i del de Sabadell, així com les classificacions i si ja hi són les parcials.

.
  Invasió a Sabadell
09-05-2005 

La primera gran sortida de les colles de la Passió en grup ha sigut a Sabadell. Hi ballaven les colles 18 de juny, Jovenalla, Aires, Imagina't i Roques Blaves. Totes elles participant al Campionat Territorial amb un èxit del 100%. Quatre primers llocs en les categories, alevina, juvenil, gran i veterana, i un segon lloc en categoria gran, millor impossible.

.
  Espectacular 3r lloc a Lleida
09-05-2005 

Ahir al matí, a Lleida, els Aires participaven al segon concurs del Bàsic d'Honor A. Després d'haver fet dos sisens llocs a Martorell s'han aconseguit dos tercers llocs. Un resultat excel·lent tenint en compte que per davant només han quedat Mare Nostrum i Violetes.

.
  La sardana es mou
03-05-2005 

La sardana s'està actualitzant i movent. Una dada ben significativa és que les 7 colles que estan al Bàsic A tenen pàgina web. Al Bàsic B tant sols n'hi ha dues, la mateixa quantitat que al Bàsic C. Esperem que aquest sigui un altre any amb incorporació de noves pàgines, sabem que un parell de colles estaven mirant-s'ho, a veure si es fa realitat i el ventall s'obre a les demés colles.

.
  Debut dels Aires al Bàsic amb un resultat discret
03-05-2005 

A la tarda la colla Aires debutava al Bàsic A, era el primer cop que la Secció i Esparreguera comptava amb una colla a la primera divisió sardanista. El resultat va ser un discret 6è lloc a ambdues sardanes, només superant a la Riallera de Vic. El canvi de categoria es nota, i una errada competint amb colles d'aquest nivell et fan baixar llocs a la classificació. Al concurs de Martorell també hi participava les Roques Blaves, que van aconseguir el primer lloc en categoria veterana.
Enllaš: Classificaciˇ del concurs  —  BÓsic A
Fotografies: AiresRoques Blaves

.
  Gran inici de temporada de la Imagina't
03-05-2005 

Primer concurs de la temporada per la colla Imagina't, primer concurs de Bàsic C i gran resultat obtingut. Al pati de l'escola Castell d'Òdena, i sota un sol de justícia es va aconseguir el segon lloc a les dues sardanes. El primer lloc a les dues sardanes va ser per la colla de Rubí, la Galzeran, una colla que feia molts anys que només competia com a colla lliure i que enguany s'ha animat a participar al Bàsic, sens dubte serà una colla a tenir molt en compte.
Enllaš: Classificaciˇ del concurs  —  BÓsic C
Fotografies Imagina't: [1][2] [3]

.
  Reunió de Jurats de Punts Lliures
03-05-2005 

El passat divendres vam rebre el següent missatge de la UCS:

" Us comuniquem que el proper dia 7 de maig, a les 11 del matí a la Formiga Martinenca (Carrer Mallorca, 580 de Barcelona) es farà la REUNIÓ DE JURATS DE PUNTS LLIURES.

Aquesta reunió va ser acordada durant la Reunió que les colles van mantenir a la UCs pel campionat d'enguany. Us recordem que necessitem l'assistència del màxim de gent possible, tant de les colles implicades en el campionat de punts lliures com també de dansaires que sàpiguen punts lliures i que no participin en el campionat d'enguany.

Esperem confirmació abans del dia 5 de maig a la nostra adreça de correu electrònic (secretaria@uniodecolles.net).

Us hi esperem a tots! "