Novembre de 2005
.
  Reactualitzem la web
20-11-2005

Degut a problemes de temps i logístics aquesta pàgina web només s'ha actualitzat en l'apartat de classificacions i concursos els darrers dos mesos, però a partir d'avui torna a estar al dia.

.
 Roques Blaves: Subcampions de Catalunya
20-11-2005

Avui s'ha disputat l'últim concurs del Bàsic d'Honor Veterà 2005 amb els dos grups A i B i amb la presència de la nostra colla Roques Blaves entre les millors del Campionat. Avui s'han aconseguit dos nous segons llocs, la qual cosa ha consolidat encara més el SubCampionat de Catalunya de Colles Veteranes. Un èxit inesperat per una colla que setmana rera setmana s'esforça per millorar el conjunt, la força i la unitat d'una colla que va reaparèixer al campionat la temporada passada. Només ha necessitat un parell d'anys per estar entre les millors colles veteranes del moment. Felicitats a la colla pels èxits aconseguits.

.
 Concurs vàlid per la 18 de juny i la Jovenalla
20-11-2005

La 18 de juny i la Jovenalla han sortit a Plaça Sóller per tal de complir amb els concursos lliures necessaris que s'han de fer al llarg de la temporada. Uns i altres han pogut fer proves de cara a la Final de Valls. Enguany reunirà la Final Alevina, Infantil i Juvenil. La 18 de juny ha quedat segona de cinc colles, i la Jovenalla segona darrera l'Esqueix. Avui s'ha produït el debut d'una nova colla alevina, els Petits Laietans, amb dansaires molt menuts però amb ganes.

.
  1a Marató de donació de sang a Esparreguera
20-11-2005

Ahir dissabte es va celebrar una Marató per recaptar sang, des de les 10 del matí fins les 10 del vespre. Durant tota la jornada es van celebrar actes organitzats per les diverses entitats del poble. Com no podia ser d'una altra manera la Secció Sardanista de La Passió va col·laborar amb les colles 18 de juny i Imagina't. La colla petita va realitzar un galop de fantasia mentres que la Imagina't va fer una sardana de punts lliures. Per finalitzar l'acte es va ballar una sardana de germanor amb les dues colles agafades i gent del públic que s'hi va afegir.

.
  Arenys de Munt, un despropòsit
20-11-2005

El diumenge dia 13 d'octubre havia de ser el dia de l'esperada Final del Campionat de Catalunya en categoria Grans, la creme de la creme, les 5 millors colles del Campionat, i que per extensió podríem dir que són també les 5 millors colles sardanistes de l'any. Doncs res d'això es va produir. Després d'una setmana dient per tot arreu que s'esperaven pluges, es va arribar a diumenge amb la previsió d'una sala de l'ajuntament on no s'hi cabia. Les colles lliures van ballar només una sardana, i les infantils al mig de la de germanor, totes elles amb 5 parelles per falta d'espai. Però el desropòsit no va acabar aquí, arribat el moment de ballar les colles grans es va decidir que les Violetes i la Mare Nostrum només ballarien una sardana —perquè no s'hi jugaven res—. Total, 4 rotllanes de 5 parelles. El terra feia pendent i les colles estaven a tocar una de l'altre. Si realment es fan les valoracion dels concursos proposades a l'assamblea de la UCS a principis de temporada uns quants concursos haurien de prendre'n nota.

.
  Celebració de la Castanyada amb la gent de la Secció
20-11-2005

El passat dia 12 de novembre hem tornat a celebrar la festa de la castanyada, s'ha fet amb una setmana de retard, però és que el dia que toca molta gent ho celebra a casa i en família. Com cada any hem organitzat un sopar amb ball i festa final. La sala petita ha servit un any més per retrobar-nos i passar una bona estona plegats.

.
  Bescanó, la Final de Punts Lliures
20-11-2005

El dissabte dia 5 de novembre en una gèlida nit, es va celebrar la Final del Campionat de Catalunya de Punts Lliures a Bescanó. El concurs havia despetat una gran espectació degut a la preparació que se n'estava fent i realment va complir amb les expectatives. Tal i com va passar l'any passat a Esparreguera les grades del pavelló municipal van quedar petites amb la massiva presència de gent. Va ser un concurs dinàmic i àgil, amb unes presentacions interessants, unes sardanes de punts lliures i uns balls tradicionals a càrrec de diversos grups que a part de sardanes també fan dansa —Torroella del Montgrí, Figueres i Lliure— La sardana de germanor va ser molt maca sobretot vista des de les grades, el canvi de rotllanes i la transformació en una sola rotllana van estar molt bé. Els campionats se'ls van endur: Cabirols, infantils; Esqueix, juvenils; Mare Nostrum, grans. La Imagina't va quedar en cinquè lloc.