Setembre de 2005
.
  Les Roques a la Final A
21-09-2005

Després d'una primera fase molt bona, la colla Roques Blaves accedeix a la Final A amb un més que exitós segon lloc. A Sant Climent van tornar a marcar dos segons llocs a les dues sardanes, que han obert més distàncies amb el tercer, tot i que també s'han ampliat amb el primer.

.
  Concurs a Tarragona
21-09-2005

El passat diumenge les dues colles grans tenien el segon concurs de Promoció 1 i el resultat no va ser gens favorable per cap de les dues colles. Els Aires van fer un 3r lloc a la primera sardana i un 5è lloc a la segona, la qual cosa gairebé impedeix mantenir-se a Bàsic A, encara queden poques combinacions matemàtiques però molt complicades. La Imagina't per la seva banda va marcar un 8è i un 7è lloc. Com a nota positiva la sardana revessa encertada i finalitzada correctament pels Aires, única colla que la va treure.

.
  Lesionada a Gironella
21-09-2005

Dissabte a la nit es disputava a Gironella un nou concurs de punts lliures. L'organització es mereix una molt bona nota, ja que van començar enviant les sardanes en format cd, van trobar un lloc adequat pel mal temps, en principi es feia en una plaça a l'aire lliure, i després del concurs es va fer un piscolabis per totes les colles. Felicitats. La nota negativa del concurs, l'esquinç de lligament que e va fer la Sílvia Suarez, dansaire de la Imagina't a la segona sardana. Al moment de fer l'enxufada del "laiat" va quedar doblegada a terra, visita a l'ambulatori i embenada fins al genoll.

.
  A la tarda concurs a Lloret
13-09-2005

La 18 de juny i la Jovenalla participaven al concurs de Lloret de Mar. La colla alevina va haver de sortir amb l'ajuda d'un dansaire de les colles de Torroella del Montgrí. El resultat era el de menys, dos quarts llocs. El Bàsic juvenil va estar marcat per les errades en el repartiment. A la primera sardana va ser la Jovenalla qui va acabar la tirada d'abans del contrapunt a la dreta, la qual cosa li va fer baixar un lloc, del 4t al 5è. A la segona sardana, sorpresa, la Nova Tarragona Dansa, dominadora absoluta del campionat juvenil els darrers 5 anys va fer una errada en el repartiment al passar de curts a llargs, la qual cosa li va significar la sardana com a no resolta i l'últim lloc a la classificació, a la primera sardana havia quedat en primer lloc. Per part de la Jovenalla destacar el bon debut en un Bàsic del Roger.

.
  Diada nacional plena de concursos; al matí La Llagosta
13-09-2005

Cap de setmana ple de concuros. Al matí les dues colles grans havien de participar al concurs de La Llagosta. Havien de participar, però la colla Aires va haver de renunciar-hi després de patir diverses lesions d'última hora. La colla ja té lesions de llarga durada i per aquest concurs hi havia més absències previstes, fins aquí tot solucionat, però una contractura i un pinçament han acabat de tocar a la colla i impossibilitar-la de sortir a participar. S'hagués pogut fer una rotllana amb gent de les colles filials Jovenalla i Roques Blaves com a ajudes, però degut a la normativa que marquen les Bases de la UCS que només permet dues ajudes, encara que aquestes provinguin d'una colla filial i d'inferior categoria, van fer que la colla no pugués sortir, previ avís per carta a l'àrea de campionat de la Unió de Colles. La colla que sí que va sortir va ser la Imagina't, marcant un 5è i un 6è lloc. La colla també portava novetats, com el debut en categoria gran de l'Elisabet, una de les dansaires més joves de la Jovenalla, o el debut en un Bàsic del Biel. El canvi de categoria es nota, i les vacances també, ara ja s'ha fet el primer concurs i s'ha de treballar per millorar.
Un cop més, la situació de les colles feia impossible comparar la colla número 1 amb la 7, i havien de ser 8. La formació en semi-circumferència brilla per la seva absència, i les corregudes dels jurats eren contínues d'una banda a l'altra.

.
  Diumenge a la tarda Lloret
09-09-2005

Diumenge a les 6 de la tarda les colles 18 de juny i Jovenalla continuaran el seu camí als Bàsics respectius. Enguany aquests grups no inicien el campionat al setembre, sinó que ja van començar abans de l'estiu amb dos concursos a Mataró i Cardedeu. El campionat juvenil sembla més obert que els últims anys.

.
  Diumenge al matí La Llagosta
09-09-2005

Diumenge comença el futur de les dues colles grans. Els Aires i la Imagina't participen a la Promoció 1 amb l'alicient de pujar al Bàsic A l'any vinent. Les dues colles venen de dos camins oposats, mentres els Aires baixen del Bàsic A, la Imagina't puja del Bàsic C, com a primera de grup i guanyadora de la repesca de Vilanova. A les 11:30 a la Llagosta es veurà el nivell de les colles i com s'inicia aquesta Promoció que promet força igualtat.

.
  Festa Major a La Plana i exhibició de la Imagina't
09-09-2005

Aquest cap de setmana se celebra la Festa Major del barri de La Plana. Dissabte a les 7 de la tarda hi ha ballada de sardanes amb la cobla Ciutat d'Igualada i a la mitja part hi haurà una exhibició de la colla Imagina't de La Passió.

.
  Les Roques Blaves continuen als primers llocs del Bàsic
09-09-2005

El dia 4 començava el Bàsic d'Honor després de les vacances d'estiu, i gairebé no podia anar millor per la nostra colla veterana. A Solsona es va aconeguir un segon lloc a la primera sardana, i un tercer a la segona. D'aquesta manera la colla continua en egon lloc a només dos punts de la Ressò. En el concurs va sortir la colla Imagina't com a lliure, única colla lliure en el concurs a part de les 8 veteranes participants al Bàsic. Una altra revessa al sac.

.
  Stage a El Rourell
09-09-2005

L'últim cap de setmana d'agost el vam aprofitar per organitzar un stage amb gent de les colles Jovenalla, Imagina't i Aires. Vam sortir a mitja tarda d'Esparreguera camí La Vall d'en Bas. Sopar i jocs de nit per la muntanya. L'endemà assajos matí, tarda i concurs a la nit. I diumenge tornem-hi, dues hores més d'assaig per completar un gran cap de setmana. Dissabte a la nit es va participar en el concurs d'Olot com a Aires, però amb barreja de gent. Es va tornar a treure la revessa.

.
  Fotografies de la sortida a Ceret
09-09-2005

Després de força temps, aquí teniu algunes fotografies del concurs de Ceret.